Parallels Desktop 4.0

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Parallels Desktop 4.0

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    stevo.bodor
    Účastník (Participant)

Uz niekolko mesiacov pouzivam bez problemov Parallels Desktop 4.0. Len kvoli softu Pohoda, ktory nebezi zial pod Mac OS. Teraz mi vsak windows zacal vypisovat ze je malo miesta na disku. Iba 3,5 MB.

Ako vlastne viem zvacsit diskovy priestor vo Windows, aby nepapuloval zbytocne?

roman8662
    Účastník (Participant)

ja si planujem kupit tento soft moje problem je iny ako tvoj,mam viacej miesta pre PC a malo pre Mac ako mam rozdelit miesto na disku napr pol na pol?
    Si spokojny s Parallels Desktop 4.0 ?

macblogger
    Účastník (Participant)

to som si za cenu parallels desktop a windowsu kupil rovno notebook s windowsom , za 10000 – je to tretoriedny kus , ale na tych par prkotin co mam a potrebujem na nich windows mi staci

stevo.bodor
    Účastník (Participant)

Ten soft je uplne v pohode. A co sa tyka delenia disku, tak ten delit netreba. Vitualny system sa javi v mac os ako obycajny subor. Prave preto nechapem, preco sa nazvycsuje ked si to „pan“ windows zela. …

Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

Vo virtual machine settings by malo byť možné zväčšiť image súbor, následne vo Windows ces Disk Management utilitu je možné pridať napr ďalšiu partíciu, alebo použiť niečo ako Partition Magic a súčasnú partíciu zväčšiť. Nie som si istý, či to takto je aj v PD, ale vo VMware Fusion áno.

renad
    Účastník (Participant)

Používal som Parallels Desktop 3, a ten sa „nafukoval“ podľa potreby.
    Keďže Crossover mi splnil podmienky virtualizácie, PD skončil aj s Win na smetisku dejín – teda u mňa :)

dzankou
    Účastník (Participant)

hej crossover aj mne vyriesil problemy, ja som spokojny s CO, dokonca sa mi podarilo rozbehnut Settlers II 10th Anniversary edition :)

mayoxy
    Účastník (Participant)

mam taky pocit ze ked si vytvaras novy pocitac (virutalny napr. XP) tak si mozes vybrat medzi 2 typmi disku. 1. „nafukovaci“ .tzn. zvacsuje sa ti podla toho kolko tam mas suborov. 2. pevne fixne stanovena velkost disku. Obavam sa ze ty mas asi tu druhu moznost odzaciatku, tym padom ti hlasi mas malo miesta.

raul
    Moderátor

stevo.bodor: Neskusal si crossover na pohodu? Thx

focusgraf
    Účastník (Participant)

ahoj .. chcem sa opytat… nevyznam sa moc v tychto softoch ako je parallels ci Fusion… hlavne neviem ktory je stabilnejsi… potrebujem to prave na uctovnictvo na soft Pohoda… docidal som sa, ze to tu pouzivate len by som chcel vediet, ktory je podla vas stabilnejsi. Thx

danocoys
    Účastník (Participant)

zdravim, mam problemik s instalaciou programu Tell me more cez Cross over, po tom ako zacne kopirovat subory vypise ze instalacia bola neuspesna.. ma niekto podobne skusenosit? Resp. podarilo sa niekomu Tell me more instalnut cez CO.. nechcem si davat koli tomu Parallels ci VirtualBox.
    Vopred dakujem za akykolvek napad.

renad
    Účastník (Participant)

Rozbehal niekto z vás IE7 alebo IE8 pod Crossoverom ?

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.