Zdravíčko, socka zrovna nie som, ale žiaľ, potrebujem on-line každý cent, ten z KDH tiež nie som, čo sa týka krabice napríklad aj z iPhone, ak je zachovalá, tak tá sa dá tiež predať. A o čo vlastne ide? No o to, že si viem predstaviť, že niekoho by potešili. Mňa by napríklad potešil bal. cigariet, alebo jedno čapované pivo. Tak či onak ďakujem všetkým, zvlášť niektorým, za plodnú inšpiratívnu a zmysluplnú debatu. Staré ale dobré: Kúpim drevené želiezko z umelej hmoty. Za ponuky vopred ďakujem. Váš Benzín Petrolejovič Naftenko. Nech sa Vám všetkým darí čo možno najlepšie. Váš Benzín Petrolejovič Naftenko.
Dnes sa zavolal chalan, že 5€ v pohode, tie čo mal – mal nalepené na aute, auto predal a na nové si chce nalepiť ďaľšie. Pokiaľ viem niekde v papiernictve nie je možné ich kúpiť (teda aspoň originály…). V podstate som niečo podobné predpokladal, takže to ide. Zdravím všetkých. Rado
predat to za 5e ? Co mas z toho preboha ? Kupis si za to sampon na hlavu ? By som dakomu daroval ako pytat peniaze za nalepky co si dostal k telefonu ci k comu…