Dobrý den. Prosím Vás potreboval by som poradit. Kúpil som si macbook air 2011 s os high sierra 10.13.6. potrebujem využívat office word, exel alebo pages a numbers a nejde mi to nainštalovat v appstore pretože aplikáce podporuje ož od os 10.15 a 10.14 a táto sierra čo mám je najaktualnejšia….viete o niečom čo by mi pomohlo ? dakujem
Ahoj, ak sa prihlásiš s tvojím kontom Microsoft na portal.office.com, v sekcii moje konto nájdeš inštalačné verzie Office – v prípade, že vlastníš predplatné alebo si zakúpil jednorázovú licenciu. Pre Numbers alebo Pages, ak si ich už niekedy inštaloval do kompatibilného Macu prihláseného na Tvoj účet, stačí otvoriť “Zakúpené” v App Store a nainštalovať odtiaľ (mal by sa spýtať, či chceš inštalovať staršiu verziu ako je dostupná).
Po stiahnutí spusti aspoň jednu z nich, potom ukonči. Otvor App Store a daj Aktualizácie, zobraziť nekompatibilné aktualizácie a každu app sa snaž aktualizovať osobitne, aj keď napíše error. Vymaž celý starší iWork a v App Store v časti zakúpené by sa mali objaviť všetky tri aplikácie Pages, Numbers, Keynote. Odtial ich už možeš inštalovať ako je uvedené vyššie.