Nabijacka MBPro

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nabijacka MBPro

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #77134
    PET
    Účastník (Participant)

    Odtrhol sa mi kábel z nabijacky a hľadám cez iPhone ako ju rozobrat, len sa nedarí. Vie niekto odkaz na to ako to rozobrat,niekde som to videl na nete pred nedávnom. Ďakujem za odpovede, momentálne som bez booku.

    #261303
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    vhodnejsi nadpis by bol: odtrhnuty kabel nabijacka MBPro. ma ta nabika sroby?

    #261306
    PET
    Účastník (Participant)

    Nie nie su tam. Praveze v booku mám odkaz, ale tam mi je na dve veci.

    #261310
    J4r0
    Účastník (Participant)

    skus na ifixit.com

    #261316
    PET
    Účastník (Participant)

    To boli ako prvé a nič.

    #261318
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    nema nejaky Tvoj znamy MacBook? mohol by si si od neho pozicat bateriu. pls odfotis celu nabijacku a posles mi to (alebo to niekam upni a daj sem link)?

    #261323
    Lens
    Účastník (Participant)

    Erticek: Mudrujes mudrujes o nazove temy ale kazdy aj menej skuseny user vie ze magsafe nema ziadne srubky… Dalsia vec je ze zrejme ma unibody takze baterku mu bude sotva kto poziciavat…

    PET: Ja som ich uz rozoberal niekolko a poviem ti sranda to nie je… V poctate je to dost nafix a ked to raz rozoberies uz nkdy to nebude take ako bolo ale ine riesene nemas. Základ je ten ze magsafe je z dvoch casi ktore su spojene v tej strbine. Potrebujes akoby rozbit tu blombu a to zodiahnes trochu barbarsky ale gumenim kladivom . Opakujem gumenim lebo klasickym ho znicis. Musis po nom davat intenzivne supy tak aby to pomalicky zacalo v tej strbinke pukat a oddelovat sa ako kinderko. Zaroven si pomahaj nozikom ale BACHA! : 1. pouzivaj pevny nozik nie nejaky priborovy. Kamarát ho na tom zlomilll (skusim nast fotku) 2. PODSTATNE! Pouzivaj nozik s GUMENOU RUCKOU (alebo drevo) ale aby neboli v rucke sruby. Ide o to ze kondenzátory su este nabite a naozaj nechci dostat zásah lebo je to tazka pecka… Tak isto davaj pozor uz aj kedotvoris adaper. Vacsina elektroniky je skrytá pod páskou ale aj tak treba dávat bacha. Mozes to pacit aj srubovakom ale ten nechava dost skaredé ryhy kedze sa páci plast. Hlavne to potom kvalitne napajkuj a zaizoluj. Prípadne si este kúp zmrztovaciu buzirku a preizoluj kábel hned tam kde opúšta magsave. Dufam ze som pomohol . Mám doma este jeden nefunkcný tak mozno spravim aj recenziu :)

    #261337
    PET
    Účastník (Participant)

    Dik za radu, uz som to rozobral. Použil som tenky pilovy platok a napilil som to dookola. Ked to opravym /mam novy kabel aj s neposkodenym vystupom s nabijacky/tak potom to zavarim zvaracim drotom. A uz to len obrusim a bude ako nový.

    #261346
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    No ospravedlňujem sa, že som nikdy v živote MB nemal. Ale každý sedliak vie vymeniť žiarovku. Podobne je to aj v prípade batérie. Napätie v kondenzatoroch sa časom vybije. Ten MacBook min. hodinu určite nepoužíval.

    #261383
    Lens
    Účastník (Participant)

    ericek.111: Lenze tu sa nejdedna o baterku… a Pet riesi skor ”vymenu vlakna v ziarovke”ako samotnu vymenu ziarovky..

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.