Na video iLife 06 alebo 08??

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Na video iLife 06 alebo 08??

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55776
    scooby
    Účastník (Participant)

    Chcel by som poprosit o radu som čerstvý zbeh od PC kupil som si macbook 2.16 GHz hlavne kôli videu (domacemu) mam v nom ako štandardnú výbavu iLife 08 a kvalita videa sa mi nezda dostatočna kamerku mam myslim celkom dostatočnú(Panasonic NV GS400) a niekde som čítal že výstup videa (chcem to na dvd v prislušnom formate) z iLife 06 je lepšia je to pravda? ak ano ako zmenit iLife 08 na iLife 06 treba celí balík kúpit alebo sa do da niekde stiahnut a nainstalovat? dakujem za rady.

    #113462
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Balik iLife sa dostavaju s kupov apple macinstosh. Ja som dostal 06 ale ked som uz chcel 08 tak som si ho musel kupit. Bola niaka akcia na 08 za 400 korun (ked som kupoval leoparda). V pripade by som ti doporucil pozret sa na FINAL CUT STUDIO ako myslim, ze momentalne spicka v produkcii audio a video. http://www.apple.com/finalcutstudio/ ale je dost drahy, ale je aj osekana verzia express uz celkom za prijatelnsejsiu cenu.

    #113463
    nemo
    Účastník (Participant)

    iMovie HD je pro majitele iLife 08 volne ke stazeni na apple.com a muzes ho pouzivat zaroven s aktualni verzi…

    #113465
    scooby
    Účastník (Participant)

    dik za rady iMovie HD je konkretne k comu? v iLife mam iMovie (ked mam dobre info) tak na stahovanie z kamery nasledny strih atd je pravda ze uz tam sa mi straca kvalita neakou kompresiou ale či je iMovie HD ine a či mi to neako pomôže riešit problem? a čo sa tíka FINAL CUT -u za prve mi myslim na MacBooku nepobeží a za druhe je dosť drahy na domace video aj ked ho chcem v primeranej kvalite a ku FINAL CUT Expres no ked by to islo riešit zadarmo tak by som sa rad vyhol tej investicii.

    #113473
    Macker2
    Účastník (Participant)

    scooby neboj FC pobezi aj na MB (pri renderingu vide ide hlavne o ramku, v podstate u kazdeho renderingu ide o ramku). Ale neexistuje free je len za peniaze.

    #113475
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    Macker2: To kto Ti povedal, že pri renderovaní ide o RAM? :-O

    #113516
    scooby
    Účastník (Participant)

    vďaka páni co sa tyka ram mam standardne 1 giga a kedze mi nejde o cas tak to moze trvat dlhsie ale otazka ktora ma zaujima nemusi to byt uplne zadarmo ale 44 000 cvaknut za FC si nemozem dovolit ale FC expres by som kupil ak by robilo co potrebujem chcem sa spitat nemate niekto s nim skusenosti či pri stiahnuti z kamery nerobi neaku nezelanu kompresiu ako iMovie a či sa daju nastavit pri renderovani na vysledny dvd format parametre datovy tok atd aby sa dosiahla co najvyššia kvalita lebo v iDVD som si nic take nevsimol neviem ci tam nieco take je akurat v iMovie zdielanie s inymi prog a tam je akurat neake riadkovanie konkretne 940×540 (najvyššie) a to je malo

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.