MobileMe

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    stevo.bodor
    Účastník (Participant)

Caute,

z iPhonu neviem poslat mail z uctu me.com. Ten isty mam nastaveny v MacBookPro, tam funguje bez problemov. Pokial vsak posielam mail z uctu me.com z iPhonu tak pise problem s smtp. Neviete kde je problem? Dost ma to trapi …

Pepignon
    Účastník (Participant)

Ako SMTP musíš využívať server operátora a nie mobile me.
    Mobile me Ti bude fungovať len cez wifi. Cez gsm daj pre tmobile mail.t-mobile.sk.
    Orange neviem.

marianlapos
    Účastník (Participant)

dá sa MobileMe predplatiť napr na 2 roky, tak že zadám 2 aktivačné kody za sebou, alebo je ta služba len na rok?

PeterS
    Účastník (Participant)

no mne funguje na iPhone 4 normalne, SMTP mam smtp.me.com

dzankou
    Účastník (Participant)

odchadzajuci server je smtp.me.com
    ak ti problem pretrvava skus v iphone mobileme ucet zrus a nakonfiguruj znova
    je to jednoduche vyplnenie styroch poloziek stym, ze odchadzajuci server sa zada automaticky

marianlapos
    Účastník (Participant)

dá sa MobileMe predplatiť napr na 2 roky, tak že zadám 2 aktivačné kody za sebou, alebo je ta služba len na rok? pomôže mi niekto?

RedFan
    Účastník (Participant)

@peters @dzankou … je pekne ze stevovi radite, len keby si si vsimli kedy zalozil temu… za toho jeden a pol roka to uz urcite rozbehal…

@marianlapos
    – na dva roky (dva kody) sa mobileme da urcite predplatit.. tak som to spravil aj ja.. jeden kod mas aktualny rok a ked zadas aj druhy, v account options uvidis ze ten aktivacny kluc sa aplikuje na konci prveho roka predplatenia, cize ti automaticky po roku zas obnovi ucet na dalsi rok…

marianlapos
    Účastník (Participant)

RedFan ďakujem ti no konečne mi niekto poradil k teme …

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.