MBP – problem s WiFi

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MBP – problem s WiFi

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #55957
    da.master5
    Účastník (Participant)

    Ahojte. Pred 4 dnami som presiel na platformu Apple, konkretne MBP 2.2GHz, 2MB RAM. Hned v prvych dnoch som narazil na zopar malickosti, s ktorymi si lamem hlavu. Viete mi pomoct?

    1. Mam doma WiFi (Zyxel Broadband router) a MBP s nou ma trosku problem. Momentalne som to nejako vyriesil, ale bojim sa, ze je to docasne. O co ide? MBP najde siet, pipoji sa, signal 100%, browswer zacne natahovat stranku a zrazu zamrzne. 5 minut ukazuje, ze nieco taha a potom BOOM natiahne stranku a dalsie 3 minuty funguje OK a potom sa to opakuje. Na nete som nasiel tony clankov, ze je to problem MBP. Mate s tym skusenost? Da sa to nejako spravit?

    2. Chcel som si synchronizovat maili medzi Gmail a Mac Mail. Prvy krat mi Mail zacal stahovat maili z Gmailu, ale padlo pripojenie. Nenasiel som nic (“gombik”) cim by som tu synchronizaciu spustil opat. Tak som konto vymazal a zalozil nanovo v domneni, ze si to natiahne Mail opat, ale nic. Skusal som to pat krat, ale prazdna schranka. Poradite?

    3. Podsvietena klavesnica a regulacia podsvietenia dispeju je super, ale neviem podla akych kriterii to MBP upravuje. Obcas sa mi stane, ze mi blika klavesnica a displej. Je v MBP nejaky ovladas na to? Poradte co s tym.

    Ospravedlnujem sa za dlzku prispevku :-) Dik

    #114704
    dzankou
    Účastník (Participant)

    ahoj
    1. problem s wifi je problem novyh MBP . sam som mal tento porblem ale prechodom na leoparda s to zlepsilo, a na macoch s 10.4 to tiez riesil update…ale musis ho najprv siahnut vsakze…teda musis asi napojit priamo na kabel

    2. regulacia podsvietenia je v system preferences_keyboard&mouse_v sekcii keayboard(illumination)

    ak mas novy mbp, mozno za cvilu ti bude mrznut klavesnica, trackpad…
    NIeco ako windows na “zlozenych PC”
    niektore ta nase*u, ale zvyknes si …

    Pre switcherov sa bude zdat SUPER BOMBASTICKY komp, pre vernych je azda trosku sklamanim

    Pekne sviatky

    j

    #114832
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.