- Toto téma obsahuje 32 odpovedí, 15 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 1 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › Macbook pro 13 2010 alebo 2011
@Julien
ty mas kamosov niekde na vysokych postoch v Apple ked vies uz teraz ze kolko bude stat OSX Lion ?
PREDPOKLADA sa, ze bude drahsi ako Snow Leopard a bude skor stat nejak na urvoni Leoparda (Snow Leo bol lacny pretoze to bol len mierne vylepseny Leo). Lion ale bude uplne novy release takze by som sa nespoliehal na to ze bude znovu stat „par“ eur.
Mam tiez 2011, i5, ale dal som si tam 8GB RAM + 120 SSD Vertex 2 a je to divocina, booting za cca 15 sec., okamzite spustanie aplikacii, proste super. Mal som predtym MBA, prvu generaciu a to bolo dost zle….
Vydrz mam teraz pri beznom pouzivani (nehram hry), pri zapnutom WIFI cca 6-7 hodin co je az neuveritelne…
Velka spokojnost a co sa tyka Liona, bude update pravdepodobne za 29USD ako to bolo pri Snow Leopardovi, takze v poho.
A este poznamka, 2011 bola lacnejsia ako 2010. So zlavou som ju mal za 1.052 EURI.
Ja to neriesim, pretoze presne koli tomu berem novy Mac az po uvedeni na trh.
EDIT: Sleepwalk3r a mas to 29 USD :D
no ked mas stiahnute podsvietenie displeja na minimum, vypnute podsvietenie klavesnice, vypnute bluetooth a pripojeny kabel ne wifinu, tak to ide :) ta vydrz je sialena.
Nie veru, jas 50%, podsvietenie standart, BT vypnute, wifi aktivne a fakt je to tak…vydrz je svetova…..mozno aj preto ze mam SSD…
oks som si ani nevsimol ze mam bluetooth zapnute mozno preto som mal kratsiu vydrz lebo podsvietenie klaves mam vypnute a jas pod 50%
@Julien / @jojosr
Tak som si znovu presiel (zatial) JEDINU OFICIALNU stranku venovanu Mac OS X Lion ale spominanych 29USD tam teda nevidim… http://www.apple.com/macosx/lion/
No a ked chceme zajst do hypotetickej sfery tak si otvor google, napis „Mac OS X Lion price“ a mozes robit priemer z roznych NEOFICIALNYCH odhadov. Z prvej stranky vysledkov mi ale vychadza ze to bude 129 USD ;)
ved ja sa nehadam, o nic nejde,,,
co sa tyka baterie ja som si zakupil teraz macbookpro13 I5 a bateria v klidku na nete s wifi a niejaky youtube 7 hod..v klidku..spokojnost velkaa
No a co sa tyka toho noveho OS ako o co lepsi bude oproti Snow Leopard lebo 100 euri za to urcite nedam ved to je viac ako za win 7
Ja dam, kedze mam SSD disk a Lion konecne bude podporovat TRIM. Inac mozno by som ani nekupoval, ale ved uvidime, cim prekvapi:-)
2 jojosr: Len tak mimo témy,čo je TRIM? A koľko ťa vyšiel SSD disk a aký veľký?
TRIM vid Google, SSD 120 GB: http://www.pixmania.sk/sk/sk/5759117/art/ocz/pevny-disk-ssd-vertex-2-s.html