LTE na slovensku a novy iPad

Domov Diskusné Fóra Ostatné LTE na slovensku a novy iPad

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #85492
    Gaspacho
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    ako majitel uz pomerne dost stareho notebooku som zvazil co vsetko potrebujem a rozhodol som sa, ze by som si namiesto noveho nb zaobstaral iba tablet a pouzival to ako primary zariadenie. S tabletom nemam skusenosti ale na zaklade mojich dojmov z Android telefonu, ktory som mal som sa rozhodol pre novy iPad.

    Prezeral som par for, clankov a recenzii a narazil som na zaujimavu informaciu – a to ze na slovensku budu LTE siete pracovat na inych frekvenciach ako tie, ktore podporuje iPad. Mate k tomu niekto nejake podklady? Bude tu iPad vyuzitelny?

    Dakujem za odpovede.

    #309156
    inspektorko
    Účastník (Participant)
    #309157
    Gaspacho
    Účastník (Participant)

    Dakujem za odpoved – no a teraz neviem ci pockat na to “masivnejsie rozsirenie” alebo si ho uz kupit. Mozno z toho vyplyvajuca otazka, aky cyklus vypustania iPadov ma Apple. LTE by u nas mali byt az v druhej polovici 2013 – keby ze dotvedy prisiel dalsi iPad snad by tu uz podporu aj mal. V kazdom pripade dakujem este raz.

    #309161
    iTuxx
    Moderátor

    Kym bude na Slovensku LTE tak bude aj iPad 78. Ved dnes este aj 3G je niekde vzacnost.

    #309163
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    presne tak ako pise iTuxx. Do buducna by som sa na to nespoliehal, a riesil to co sa da kompatibilne vyuzivat a vies to zlucit s tvojimi potrebami. Problem s kompatibilitou LTE je celosvetovy, takze staviat na to by som asi moc neskusal.

    #309165
    Gaspacho
    Účastník (Participant)

    No hej pozeram, ze ten odhad druha polovica 2013 nie je az taky realny ked Orange vyhlasil ze to pusti az 2015. Ok – posledna otazka (trocha offtopic od nazvu) – 16 ci 32 gb? s novym displejom si myslim, ze tie aplikacie pojdu velkostou hore – bude 16gb stacit na soft a nejake tie knihy?

    Hudbu a filmy si viem streamovat cez FreeNAS / Bonjour, tie neratam.

    #309168
    madman
    Účastník (Participant)

    miesta nie je nikdy dost. aspon 32gb.

    #309171
    mrzo
    Účastník (Participant)

    32GB, ako hovoris, vacsie rozlisenie, vacsie app, ale aj pred retinou na iPade bolo podla mna 16GB malo (aj ked mohlo istemu typu uzivatelov aj tych 16GB mozno vyhovovat). Mne je uz na iPhone 16GB malo, aj som to vedel, ze bude, ale v dobe ked som kupoval telefon, bolo zohnat 32GB verziu nemozne.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.