Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Kupit teraz iPhone 4 ?
- Toto téma obsahuje 48 odpovedí, 23 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 4 mesiacmi od
raul.
-
AutorPríspevky
-
2. novembra 2010 o 15:21 #232750
raulModerátorMychaello; ad1 ja som napr proti teme o time capsule nebol ;)
Ad 2 necitis priepastny rozdiel, lebo ho nemas. Poviem ti, podla mna sa to neda porovnat. Jasne 3gs je super pekny, kvalitny, display velky Vsetko superAle ked budes tyzden pouzivat ip4, zistis ze 3gs by si uz do ruky nezobral ;-)) nic v zlom, ale ak mas moznost, chod do toho. Nebudes predsa cakat na ip5 ;)
2. novembra 2010 o 16:23 #232755
SpeedyÚčastníkTak asi ja tom ten stastlivec raulovich folii :D
Odchadzali sme a igino ze folie su tu…ze kto to chce…Daco ze ci to neni nahodou na iP4 ak hej tak to nechcem :D
On ze NA zober ak to chces :D
Zatial so mich nepouzil ale ak cches ti ich odlozim :D
V piatok idem z Brna domov apojdem aj do NR za Marianom z iBite koli tej redukcii :D
No ja som porovnaval otvaranie galerie-fotky na tvojom a aj s iP 3G a 2G som narovnako klikal a porovnaval a raz mi fotky otvorili rychlejsie nez na tvojom iP4..Som si myslel ze to bolo mnozstvom foto..Nakolko na mojom 2G boli asi 2 fotky :D
Ale inak bol iP4 rychlejsi o chlp :D2. novembra 2010 o 17:08 #232764
yuraykoÚčastníkTaq k teme – neviem ci by som teraz znova kupoval iP4, mimochodom uz mam druhy a to iba preto, ze som prvy kupil hned po vydani a dufal, ze coskoro bude biela verzia :D ach jo, no bohuzial biela verzia nechodila a zasiel som si po druhy, lebo ten prvy som medzitym predal :D
Avsak nic to, len poviem, ze mozno by sa oplatilo niekomu aj pockat, ja si myslim, ze vo februari najneskor marci predstavia bud novy iP alebo mierne vytuneny iP4.
Bez iPhone alebo iPad-u by som si uz asi nevedel predstavit zivot. Viacmenej sa clovek chtiac-nechtiac stane zavyslim – ak niekto kupuje apps taq pochopi. Inak dufam, ze aj iPad2 bude predstaveny uz na zaciatku buduceho roku ;) a takisto moje oblubene Palm/HP – WebOS zariadenia ocakavam vo velkom :( mozem odporucit.2. novembra 2010 o 17:22 #232767
mrzoÚčastník2 yurayko – mozem sa ta ako pouzivatela spytat na konkretne dovody, preco by si uz IP4 nekupoval a radsej by si cakal na novy?
2. novembra 2010 o 19:08 #232789
mychaelloÚčastník@raul
ad1: dakujem za podporu. nestihol som vsak postrehnut a zareagovat, kedze ju zmazali, zrejme koli detinskemu spravaniu isteho uzivatela :) [teda dufam, ze nie koli teme samotnej] ale aj tak vdaka …
ad2: mas pravdu, iP4 som v ruke nemal, ale s tym svojim 3GS som spokojny a som rad, ze som 1/2 roka necakal a siel do toho :) len to som chcel k tomu. je ale mozne, ze keby som ho ten tyzden mal, asi by som ho uz nechcel vratit :) no teraz mam namierene na tu time capsulu, tak uvidime ako to dopadne …2. novembra 2010 o 19:54 #232794
yuraykoÚčastník@mrzo – ved som to taq trocha nadhodil v predchadzajucom prispevku :) do februara neni daleho a mozno dake zakulisne informacie vydu na svetlo este skorej, teda zopakujem – na zaciatku buduceho roka urcite nieco bude a podla toho by som sa rozhodol,
mozno sa oplati aj cakat iba koli dakej dobrej vianocnej ci povianocnej akcii u operatora2. novembra 2010 o 19:58 #232796
vogueestyleeÚčastníkpresne moja dilema ale ja uz som ju vyriesil – nekupujem
1) design – 2g,3g,3gs – krasa, 4 – to co ma byt???
2) neni akciovo tak predavany ako bol 3g (je drahsi)3) zriesim si 3gs a to mi vydrzi kym pride nieco krajsie ako 4ka
2. novembra 2010 o 20:20 #232799
mrzoÚčastník2 yurayko – na zaciatku roka bude tak maximalne asi ohlaseny novy iPhone ale realne k dostaniu nebude skor ako v lete. Proste neverim, ze na jar vide aspon ten slubovany biely IP4, na ktory som tolko cakal, nieto este nieco nove… tot moj nazor na vec.
2 vogueestylee – dizajn mi vyhovuje (sklena konstrukcia uz menej ale co uz, snad mi nebude moc padat z ruky :-) ) Cena mi pride dost vysoka, ale stale ma s pausalom vide lacnejsie ako nejako spekulovat odniekial dovazat alebo co…
3. novembra 2010 o 11:22 #232835
mrzoÚčastníkHmm vsade kde som volal iPhone 4 32GB – nie je, nemame, uz dlhodobo… To co? USA? Dodanie do 24h… U nas objednat? Pride do 2 dni alebo do tyzdna, dvoch, do mesiace, nevieme… !#
EDIT: Ak by mal niekto nejaky typ, ktora Orange predajna ma tento model na sklade, dajte vediet…
3. novembra 2010 o 11:43 #232836
mrzoÚčastníkKto mate IP4 – mate 16GB alebo 32GB? Osobne mi pride tych 16GB dost malo, najme ked to uz nebude mozne nijako rozsirit, predpokladam, ze tak do 1GB zabera iOS & „stuff“ – len teraz mam v iPode Nano 8GB hudby a to je hodne osekane, kolko tak mozu zaberat aplikacie, fotky, filmy – u priemerneho uzivatela, co nie som :-)
3. novembra 2010 o 12:16 #232838
barryÚčastníkMam IP4 od minuleho piatku. Ja vyborny, ale problem s antenou mam a nemusim ho ani nijako specialne uchopovat. Proste ked s nim pracujem, tak mi klesne signal aj na 1 dielik a to som v meste kde je dobre pokrytie. Takto sa mi rozpadava 3G spojenie na internet a tiez mi asi 5x za minutu zhodi bluetooth. Ked ho polozim na stol, tak je signalu dost a nic sa nerozpadava. Dost ma to stve. Dnes som skusil kupit taky gumeny ramik. Signalu to pomohlo, ale zase s tym ramikom ho nevopcham do ziadneho puzdra.
Dalsia vec co mi celkom vadi je, ze ked potrebujem presmerovat hovory (to potrebujem casto z pracovnych dovodov) tak je tam len jednoducha moznost presmerovat vsetky hovory na nejake cislo, ale nie je mozne vybrat typ presmerovania (vzdy, v pripade nedostupnosti a v pripade obsadeneho cisla). Najblbsie je ale to, ze ked chcem hovory presmerovat, tak nemam moznost vstupit do kontaktov a vybrat si kam ma hovory smerovat. Je tam iba moznost rucne navolit cislo…. a to si mam asi podla niekoho pamatat cely zoznam kolegov…..
Dalej, telefon je sice podla mna dizajnovo pekny (vec nazoru), ale mne sa zle drzi a stale mam pocit ze mi vypadne z ruky. Hlavne ked mam zmrznute prsty. Takztiez ma boli ucho z dlhsieho hovoru, pretoze telefon si clovek priklada celkom ostrou hranou na usny lalok…
Takze tolko moj nazor. Verim tomu ze tieto veci vadia vela uzivatelom ale velka cast si to neprizna, pretoze su hrdi na svoj IP4. Ja tiez, ale zaroven som jemne sklamany.
A teraz do mna :o)))
3. novembra 2010 o 13:19 #232840
mrzoÚčastníkSu problemy stale aj s BT? Som myslel, ze to uz fixovali v iOS 4.1 – viem, ze tam boli od zaciatku problemy s nekvalitnym zvukom pri BT headsetoch, ale vtedy sa pisalo, ze to je problem iOSu (prejavilo sa to aj na starsich IP s iOS4). Teraz su teda aj realne problemy s kvalitou samotneho pripojenia BT? :-( Prva vec co som chcel kupit bol nejaky BT headset k IP4…
3. novembra 2010 o 14:09 #232846
barryÚčastníkProblem s BT som zaznamenal len ak som dlhsie drzal IP v ruke. Ked ho mam polozeny v aute vedla mna tak je to ok.
3. novembra 2010 o 14:25 #232849
jarednomakÚčastníkSorry vsetkym, ktorych sa to dotkne ale nechapem co mate s tym signalom, ja byvam v Kosiciach, siet mam Orange, iPhone 4 16Gb a za 3 tyzdne co ho mam som ani raz nemal problem, chodim aj na dedinu(Lubenik) kde mal iPhone 3GS otrasny signal, ale so 4kou je plny, skusal som prekryt telefon hociako, dokonca som naslinil dlan a prekryl to inkriminovane miesto, signal sa ani nepohol. Tot moja skusenost :) wifi signal takisto ovela silnejsi, BT nepouzivam takze nekomentujem.
A co sa tyka tej pamate, 16 GB je dost ale ak mas peniaze tak odporucam 32, lepsie sa potom aj predava :))
3. novembra 2010 o 14:59 #232850
barryÚčastníkTak ja som asi extremne vodivy… ja sa nanho skaredo pozriem a zmiznu dva dieliky zo signalu :o) A domacu wifi chytam len asi 12m od routra… potom vypadne. S NTB mozem ist do blizkej krcmy a domacu siet tam chytim…. (cca 50m)
3. novembra 2010 o 16:08 #232858
raulModerátorbarry: to jednoznacne reklamuj, bt mi nepadol ani raz, denne ho pouzivam asi 3 hodiny. na tethering. Wifi super chyta, takisto signal nie je az tak ako si pisal. To s tym uchom je naozaj niekedy pravda :D ale to su iba 30min hovory :D
3. novembra 2010 o 16:55 #232868petiar
Účastníkraul, barry: Na také dlhé hovory sa už zvykne používať BT headset. Aby vám neodpadla ruka skôr ako prestane prúdiť krv do ucha. ;-)
K tomu signálu: Môj iPhone 3Gs má rozhodne slabší signál ako mal akýsi Sony Ericsson čo som mal predtým, na druhej strane keď cestujem a tetherujem tak je spojenie omnoho stabilnejšie – teda že paličiek je síce menej, ale vždy nejaké sú.
A či kúpiť iPhone 4 teraz alebo inokedy? Hm, treba si položiť otázku: Kupujem telefón preto aby som mal najnovšie a najcool zariadenie alebo proste potrebujem telefón a iPhone mi vyhovuje? V prvom prípade čakať a čakať. V druhom prípade nakupovať. Vždy budú ešte lepšie a novšie. :-)
3. novembra 2010 o 18:53 #232881iTuxx
Moderátorja vlastnim 3GS 16GB, uplne mi vyhovuje a tu kopu € by som za 4ku asi nedal. Je pravda ze som ho este v rukach nemal, ale s 3GS som spokojny. Bateria (2,5 dna v prevadzke a este mam 46% ) a 16GB pamet mi tiez staci, volnych mam este 9GB.
Hry sa nehravam ani filmy nepozeram takze novy display by som aj tak nevyuzil. Nefotim, nekamerujem, takze novy fotak by som tiez nevyuzil. Signal mam skoro vsade plny ale ked som na dedine, nie je vobec (mam O2) To ale nie je dovod aby som prechadzal na iP4.
V podstate mam iPhone len preto ze sa rychlo a spolahlivo ovlada, bezchybne a okamzite funguje EDGE/Wifi (ziadne: Naozaj sa chcete pripojit na zvolenu siet?) a ze vzadu ma leskle jablcko :-)a nie som lama ktora nevie s telefonmi ;-)
3. novembra 2010 o 19:05 #232885
mrzoÚčastníkKupeny – 16GB – bol som momentalne uplne bez telefonu (stary dobry Siemens asi konecne uz dosluzil – presluhoval uz rok, som ho uz zo 2x kriesil – opravoval), takze cakat som si nemohol dovolit, radsej by som mal tych 32GB ale obvolal som polku predajni a nikde ho nemali, niekde nemali ani 16GB… Vraveli, ze par kusov je na centralnom sklade a da sa objednat ale kedy pride netusia – par dni, tyzden, dva, mesiac…
Co sa tyka signalu – v meste (Zilina) zatial co som skusal tu hodinku absolutne ziadna sanca vobec znizit plne „palicky“. V budove klesne na 2-3 ale drzi. Doma (kus za Zilinou) kde mame celkovo slaby signal – vonku sem ked sa snazim, klesne palicka dve, v dome ho ked moc chcem dokazem pevnym dlhym deathgripom zrusit uplne. Pri normalnom drzani mi signal zatial este nevypadol – nemyslim, ze toto bude problem… Som zvedavy na ten BT, dufam, ze bude fungovat bez problemov s nejakym kvalitnym headsetom – mal som vybrany http://store.apple.com/us/product/H1772LL/A?n=bluetooth&fnode=MTY1NDA1MA&mco=MTg0MjU3OTI&s=topSellers – je asi jasne, ze mal pasovat k bielemu IP ze? :-)
3. novembra 2010 o 19:34 #232890
strangerÚčastníkKed BT sluchatko, tak jedine Plantronics. A k tomu iPhonu co si kupil, co dodat? Nech sluzi.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.