Kúpa iPhone 4S 16GB, black

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kúpa iPhone 4S 16GB, black

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #85181
    Vlado 001
    Účastník (Participant)

    Zdravím vás. Chystám sa kúpiť iPhone 4S, ale trochu mám z toho aj obavy, lebo ešte nikdy som dotykový telefón nemal a ani žiadny výrobok od Apple. Takže som stále na pochybách, či si na ten iPhone zvyknem, na ovládanie rôznych funkcií a inštalácií cez počítač. Je to podľa vás náročné, alebo to zvládne aj začiatočník ako ja ?
    Prípadne by som dal ten iPhone známemu čo má iPhone už dlhšie, aby mi ho aktivoval a všetko nainštaloval čo treba a potom by som si na neho pomaly zvykal.
    Aký je váš názor. Vopred ďakujem za odpovede.

    #307670
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Na tom telefone nie je nic narocne a nic nemusis instalovat cez pocitac. Dokonca pocitac uz k iphonu ani nepotrebujes. Jednoduchsi telefon ako iphone neexistuje.

    #307686
    Vlado 001
    Účastník (Participant)

    Len dúfam, že ked ho kúpim, tak nebudem mať problém so signálom ako to tu bolo opisované. Ja ho budem kupovať za plnú cenu v Orange a budem používať simkartu O2.
    Už tu niekto aj písal, že O2 má slabšie pokrytie 3G sieťou, takže môže aj s tým byť problém, tak neviem.

    #307693
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Vlado 001: odkial si? Mam na predaj ip4s a mohol by si si ho najprv skusit ak chces. Je to novy a usetril by si. Viac info na ondronad@gmail.com

    #307739
    Benne
    Účastník (Participant)

    k iPhoneu samozrejme pocitac potrebujes a hlavne iTunes, na to si budes musiet zvyknut. Ked chces do toho hodit hudbu, filmy, urobit si backup a pod, bez pocitaca to nepojde ;)
    Na ovladanie si urcite zvyknes casom, ked tak chod do nejakej Apple Retail predajnde a poskusaj iphone tam ;)

    #307752
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Benne: na instalaciu apps ho nepotrebujes ako pisal, zalohu mas na icloude a kopirovanie hudby a cohokolvek si snad robis na kazdom telefone cez pc

    #307834
    Vlado 001
    Účastník (Participant)

    A ešte jedna vec. Keď mám simkartu O2 a iPhone budem kupovať v Orange, tak v Orange mi telefón len predajú bez toho aby mi do neho dávali tú moju simkartu, alebo ho bude potrebné priamo v Orange aj zapnúť s tou mojou simkartou ? Lebo ja by som si potom chcel vybaviť novú micro sim v O2.

    #307837
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Vlado 001: ako len chces ty, ak im povies aby ti ho skusili s tvojou alebo ich kartou tak ti ho skusia. ak im povies aby ti ho nezapinali tak ta pocuvnu. stale plati nas zakaznik nas pan.

    #307871
    hulaka
    Účastník (Participant)

    S tym zalohovanim na iCloud … sice to ide, ale na iCloude mas zadarmo len 5gb. Vacsie zalohy tam nespravis bez toho, aby si si dokupil viac miesta. Dalsia vec je ze zalohovanie cez Wifi na iCloud urcite zerie viac baterie nez zalohovanie do pocitaca. Ja osobne som zatial ostal pri zalohovani do pocitaca.

    Vlado, iPhonu sa neboj, zvladlo to kopec ludi pred tebou, nie je dovod aby si to nezvladol i ty. Ak nezvladas anglictinu, tak iPhone mas kompletne v slovencine, vcetne helpu, a v specializovanych obchodoch ti radi pomozu s tvojimi problemami, pripadne ti ukazu co a ako na zaciatku.

    #307965
    Vlado 001
    Účastník (Participant)

    No uvidím. Kúpim ho v tom Orange a pomaly ho budem skúšať. Len aby som nemal ten spomínaný problém so signálom a s hovormi. Ale väčšinou tu písali, že problém bol len pri používaní simkariet z Telekomu.

    #307969
    iUser
    Účastník (Participant)

    moj 58 rocny otec si ho kupil, dovtedy mal radu nokii a blackberry. je stastny ako blcha a za 4 dni, co po veceroch hodinu nad tym sedel, to zacal ovladat lepsie ako ja, dokonca ma aj naucil ako sa zvacsuje pismo kontaktov a mailov pre slabozrakych :), je to asi ten najintuitivnejsi system na trhu. mimochodom mam biely 4s s o2 kartou a zatial vsetko funguje.

    #307970
    Vlado 001
    Účastník (Participant)

    Ja budem tiež používať O2 kartu.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.