Klavesnica + dalsie info o MBP

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Klavesnica + dalsie info o MBP

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54697
    johnnnie
    Účastník (Participant)

    Ahojte
    som uz presvedceny switcher a totalne zamilovany do MBP. Momentalne uz iba zvazujem aku klavesnicu zobrat so svojim strojom. Teda aby som to dal na pravu mieru studujem informatiku a ntb budem vyuzivat primarne na porgramovanie resp ordinarnu pracu a stale neviem ci bude pre mna lepsie slovenske alebo anglicke rozlozenie klavesnice. Touto cestou by som vas vlastnikov MBP poprosit ci by ste nemohli postnut obrazok (fotku) slovenskej a anglickej klavesnice aby som mohol porovnat rozdiely. Tiez este rozmyslam ci sa mi neoplati pockat na Leoparda ale to je na iny post a na inu debatu :-D Este by ma zaujimalo ci Apple ponuka upgrady OS teda Tiger na Leopard (ak hej jupiiii bezim si ho kupit ak nie :-( )
    Dakujem za odpovede
    Johnnnie

    #108222
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Tak SK/CZ klavesnica je taka ista, ako ENG akurat tam mas este navyse znaky ľščťžýáíé, ale s utam aj klasicke znaky vedla toho, ktore ma len ENG klavesnica. Takze pri programovani nebudes musiet triafat, kde je $ & # alebo * ..
    Apple nepozna upgrade systemu. Kupujes ho za plnu cenu. Aspon zatial to tak bolo, neviem, ci sa to zmeni prichodom Leoparda.

    #108224
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Johnnie na MBP je vyborne to ze mam slovensky MBP a ma prefektne vyrobenu klavesnicu aj pre slovensku aj pre anglicku pracu. Externu tak mam slovensku tiez aj ked nepotrebujem extremne moc ľščťžýáíé …. tak je to vyhoda to tam mat si myslim. A vsetko je sila zvyku.

    Leopard bude az v oktobri mozno decembri a mozno az v roku 2008 nic nieje iste cize ja neviem … cakat na Leoparda ci je spravne ako Tiger je v uplnej pohode.

    #108225
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Este k tomu Leopard, uz som to tu niekde urcite pisal, cakat na Leoparda je nezmysel:
    1. nie je iste, kedy vyjde
    2. aj ked vyjde zajtra, tak min. pol roka nebude uplne pouzitelny na solidnu pracu, kym sa odchytaju chyby v systeme a kym sa odladia programy, tak par Update-ov Apple este vyda

    #108226
    johnnnie
    Účastník (Participant)

    Dakujem pekne za reakcie
    ako som tak v noci rozmyslal tak s tym leopardom to je pravda :-D asi sa naozaj neoplati cakat
    a asi pre mna bude lepsie zobrat odladeny MBP ako nejaku novu reviziu ktora pride nikto nevie kedy :-D
    pekny den

    #108227
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Presne tak, ja mam este prvu verziu MBP CD 1,85GHz a myslim si, ze pri programovani aj tak ten vykon cely nevyuzivam uplne. Takze ak si teraz kupis C2D, tak urcite ti to nepojde “pomali’ :)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.