Kde nakupujete?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kde nakupujete?

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57146
    netvor
    Účastník (Participant)

    Oplati sa kupovat aj u firmy, co sa nespecializuje len na Macy?
    konkretne som nasiel toto: http://www.pcexpert.sk/notebooky/apple/
    Spravme nejaky toplist predajcov ;-)

    #121673
    marek
    Účastník (Participant)

    podla mna neoplati, uz len preto ze ked potrebujem pouzit servis, co uz upgrade komponentu, alebo porucha
    takto chodim do tej istej firmy aj nakupovat aj servisovat
    toto je pohlad firemneho zakaznika

    mozno ako sukromnej osobe idem tam kde mi daju lacnejsie, neviem

    #121678
    Mirusko
    Účastník (Participant)

    Ja nakupujem v SWP, maju predajnu v Poluse. Je dobre ked je moznost poradenstva a servisu v mieste kde si pocitac aj kupil, lebo vzdy je predavac ochotnejsi vtedy ked si mu dal aj zarobit ;-) Maju tam zamestnancov co sa do toho rozumeju (vacsina :)) a snazia sa aj dobre poradit. Servis maju takisto rychly, to je tiez velka vyhoda. Ceny su rovnake u kazdeho premium predajcu a v SWP maju ludi co v obore robia uz naozaj dlho…

    #121815
    Aleks
    Moderátor

    Odporúčal by som ti nakupovať v predajniach Apple Premium Reseller, ktoré sa na to špecializujú, čiže v BA buď SWP Polus alebo MacSystem Aupark (ja nakupujem v SWP). Ako už písali predo mnou, APR majú vždy majú lepšie poradenstvo a servis ako PC obchody alebo Elektrá. Naviac pri hentom obchode ani pomaly nevieš čo kupieš, pretože minimálne jeden z tých MacBookov, čo tam uvádzajú neexistuje (v tej konfigurácii akú uvádzajú)… :D

    #121819
    EmElEn
    Účastník (Participant)

    SWP is da best, to je predsa jasné… :D

    #121863
    Amarok
    Účastník (Participant)

    SWP… nu neviem.. posledna skusenost co s nimi ma kamarat pri reklamacii adaptera je ze bol ten chlapik maximalne neochotny a povedal ze si tam musi nechat cely pocitac(!) na tyzden aby sa na to pozrel a ak by neuznal reklamaciu tak musi zaplatit za to ze sa na neho pozrel. skratka velmi zla skusenost no mozno to bola len nahoda…. neviem nebol som tam… nakoniec to vyreklamoval v macsysteme v prahe a tam mu k tomu vymenili celu sasi lebo mu praskal plast a mozno mu vymenia aj superdrive. tolko moj prispevok :)

    #121870
    renad
    Účastník (Participant)

    Macsystem. Škoda, že už nie sú pod hradom.
    Absolútna spokojnosť niekoľko rokov.

    #121881
    Anathos
    Účastník (Participant)

    No pridam sa aj ja k MacSystemu v Auparku, zatial mam s nimi len dobre skusenosti. Treba ich tu podporit, ked tu kazdy spieva len o SWP :D

    #121927
    Count Grishnackh
    Účastník (Participant)

    Čaute. Pripájam sa aj ja k MacSystem v AuParku. A aj ich predajňa je krajšia než tá v SWP (lebo je aj novšia) :-). Ale hlavne v MacSystem majú oproti SWP aj vystavené iPody touch, čo v SWP nemali, keď som tam bol nedávno (možno už teraz majú, neviem). Celkovo na mňa pôsobí predajňa MacSystem v AuParku príjemnejším dojmom než SWP, majú aj širší výber portfólia produktov Apple než v SWP (ale aj tak, obe sú na vysokej úrovni a majú veľmi dobrý personál …). A osobne si myslím, že MacSystem má aj tú najlepšiu lokáciu, čo sa týka AuParku, veď je to naj obchodný dom na Slovensku. Môžu byť len radi, že aj tam sídlia. Pekný večer.

    #121972
    Juraj W
    Účastník (Participant)

    No tak ja najradsej nakupujem v Datarte. Maju tam naozaj kvalifikovany a ochotny personal. Minule som napriklad dostal zadarmo dve pera Datart a este aj jeden slim obal na cd.

    Osobne skusenosti s macsystem nemam, ale isty moj kamarat na nich dennodenne nadava a hovori ze su “orli” a ze najlepsie je swp, ale to je uz asi od temy.

    A iSTYLE som nemal rad, raz som tam prisiel a na pozadi na jednom iMacu tam mali vykaly. Vazne nesrandujem, na pozadi boli (ludske?) vykaly. Ked som na to upozornil predavaca tak sa uplne roztriasol od zlosti dobehol tam zmenil ho a niekolko krat sa ma opytal ci som to zmenil ja. Ked som odpovedal negativne povedal “len aby” este si nieco zasomral a podozrievavo na mna hladel kym som neodisiel.

    #122023
    XcoRpi
    Účastník (Participant)

    Jednoznačne len v Tescu, Metre, Baumaxe… a ešte sa oplatí v celku u malých zastrčených obchodíkoch na rohu nepodstatnej ulice. Je to zaručené.

    Nie… preboha nie! swp.sk maczone.sk, čo sa týka tak kamených tak tých v Auparku, Poluse len už neviem ktorému distribútorovi čo patrí :) Ale SWP ak sa nemýlim tak predajňa v Auparku.

    #122025
    JakubR
    Účastník (Participant)

    Ale mylis :))) SWP je Polus…

    #122046
    mína
    Účastník (Participant)

    ja som bola velmi spokojna s Applecentrom na Bottovej :) velmi ochotny a ustretovy personal.

    #122048
    markuz
    Účastník (Participant)

    Jednoznacne iStyle Premium Reseller Kosice. Ochotny a hlavne odborne zdatny personal, skvely servisny technik a zdarma 2krat tyzdenne skolenia od zakladov Mac OSX az po zlozitejsie aplikacie. Vyhodnost kupy nie je len v cene, ale hlavne poskytnutych v sluzbach.

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.