Jailbreak Apple TV 2. generacia (iOS 7.0.2)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Jailbreak Apple TV 2. generacia (iOS 7.0.2)

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    iBilbo
    Účastník (Participant)

Zdravim kupil som si pred casom Apple TV 2. generacie a zaujima ma ci neviete nieco nove ohladom jailbreaku.

Bohuzial ked som ju kupil tak uz v nej bol nahodeny najnovsi iOS teda 7.0.2 a viem ze na tento jailbreak este nieje.

Pripadne da sa urobit zatial downgrade ? Ak ano, ako a kde najdem instrukcie ? :)

Dakujem za info

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Poradiť ti síce neviem, ale trošku si upresni znalosti o tom OS pretože to čo si napísal je nepresné :) (tabuľka dole) http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_tv

joer
    Účastník (Participant)

Jailbreak len do verzie 6.1.2. Takze smolicek pacholicek.

iBilbo
    Účastník (Participant)

Znalosť o iOS mam dobrú ;) pozeral som si to v nastaveniach. Sofvér Apple TV 6.0 (6646.65), Verzia OS 7.0.2 (11A502)

iBilbo
    Účastník (Participant)

A rada na nejaky downgrade ? :/ overeny ? Pripadne ci sa da vobec spravit bez predchadzajucej zalohy ?

joer
    Účastník (Participant)

Zo 7.02 na 6.0 sa neda ziadnym sposobom. Apple uz prestal podpisovat 6. Takze tak. Zatial ostavam s mojim iPadom 2 na 6.1 kym sa nevychytaju vsetky muchy. Zatial je toho viac ako dost – povedal by som ze podla recenzii je 7 system beta verzia v stadiu vyvoja, mozna snad od 7.2 to bude OK.
    ATV treba drzat na 6. mas smolu ze tam nedas napr. XBMC co urobi s ATV ine zariadenie.

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

iBilbo: Myslím to samozrejme bez akejkoľvek urážky, v Apple TV nie je iOS :) Nie je to iTV, ale Apple TV. Potom už ako si neskôr písal čo je v nastaveniach, tak to je správne :) Viem, detail, ale na detaily vždy tlačím.

K téme. Downgrade už samozrejme nespravíš a JB síce pre žiadne zariadenia nesledujem, ale myslím si, že na nových zariadenich a od nových verzií operačných systémov už ani nebude :)

J4r0
    Účastník (Participant)

ATV2 co si kupil bol novy alebo pouzity? mohlo by ta zachranit ak predchadzajuci majitel mal JB a ulozil SHSH blob nejakej starsiej verzie.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ten kto jailbreakuje ATV. Namiesto XBMC si skuste ATV Flash black. Je to podstatne lepsie, pohodlnejsie a viac podobne jednoduchosti Applu. Vrelo odporucam. Ja mam na svojej nejaky starsi soft kde este bol mozny untethered JB a je to jedna basen. Nemam ziadnu potrebu ju updatnut. Filmy ulozene na Time Capsule nazdielane cez ethernet do ATV.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.