jailbreak 4.2.1 Skusenosti?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes jailbreak 4.2.1 Skusenosti?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    mikopedro
    Účastník (Participant)

Ako vam funguje ifon s JB na 4.2.1? Oplati sa JB alebo zatial pockat?

Dr.Exit
    Účastník (Participant)

Úplne v pohode ide :)

raul
    Moderátor

Mas iPhone 4 iOs 4.2.1 a jailbreak? Bluetooth ide ok?

JFK.
    Účastník (Participant)

Untethered stále není…
    Dr. Exit = môžeš spokojne spávať s tethered JB?
    mne by to teda nedalo …

raul
    Moderátor
    Bo
    Účastník (Participant)

ja mam tiež tethred a v pohode, šicko funguje…

JFK.
    Účastník (Participant)

raul, ak tamto považuješ za JAILBREAK, tak ja nie…
    jailbreak ma byť na 2 kliky… a nie postup ako pre počítačového génia, ktorý nad tým bude sedieť 3 hodiny…
    dev-team už vôbec nedodržiava deadliny… absolútne som v nich stratil dôveru…

eFkoOo
    Účastník (Participant)

kazdy by kradol za dva kliky, ale ked uz ma trosku pohnut zadkom a nieco pre to urobit aby aspon trochu vykompenzoval odcudzeny obsah, uz sa mu nechce, ja zomrem :D

mikopedro
    Účastník (Participant)

A skusal niekto restore na 4.2.1 z jailbreaknutej 4.2.1 na ifone4?
    BO a ako dlho mas ten tethered a kolkokrat si musel nanovo bootovat? Neviem ci sa oplati do toho ist?

JFK.
    Účastník (Participant)

eFkoOo, dobre, ja možno by som to spravil…ale čo napríklad moja mama, myslíš, že aj keby trošku vedela, čo je to JB, a chcela by si to náhodou spraviť, tak si to spraví aj ona sama?
    premýšľaj trochu… ten JB má byť na 2 kliky, v dnešnej dobe sú všetci lenivý, a keď už niekto ten JB robí, tak pre svoj image to spraví čo najjedoduchšie, tak ako to bolo doteraz nie ?
    geeeez

JFK.
    Účastník (Participant)

mikopedro = neodporúčam ti tethered…vypne sa ti vonku večer iphone, alebo sa vybije… zbiju ťa, dokopú na zemi, ledva budeš dýchať a ani si nezavoláš 112ku, lebo ti napíše, že to máš pripojiť k iTunes, a tak tam skapeš na chodníku ležať bez pomoci, táto myšlienka ma priam desí a napadá ma ďalších X prípadov …

eFkoOo
    Účastník (Participant)

jfk:neni to nahodou tak ze ked sa vypne a zapne mas moznost emergency callu? a inak, mame som este davnejsie robil JB, nevyuzivala to, tak ma fon bez JB a vobec jej to nechyba ;)

mikopedro
    Účastník (Participant)

Pravda veru. Je to blbost, ale ten unethered by som aj skusil, len ci ten navrat spat bude bez problemov?

JFK.
    Účastník (Participant)

eFkoOo, nikdy som si tethered jailbreak nedal, lebo trošku mám ešte rozumu… a tak si nie som istý… ale pokiaľ viem, keď som si pred 3 rokmi kúpil iPod touch, tak si pamatám, ešte v aute som ho chcel zapnúť a písalo pripojiť k iTunes, a tak som ho spustil ,až keď som bol doma, takže to myslím, že bude tak…
    a s iPhonom, nepamatám, ten som rozbaľoval doma, takže som ho hneď pripojil k PC…
    __
    a k tomu 112, :D niekedy potrebuješ zavolať aj niekomu inému..alebo proste keby sa ti vybil v zahraničí v cudzine niekde, kde nemáš mac ani PC… nie raz som sa dostal do nepríjemnej situácie v rozvojových krajinách…
    a ešte k tomu chodníku :D keď ostaneš ležať :D že ešte nie si rozbitý na kašu…tak rýchlo treba zavolať kamarátov čo nabehnú a dobijú hentých čo ťa zmlátili…kapiš :))

eFkoOo
    Účastník (Participant)

darmo budes volat kamosovi co doma v papuciach kuka Ordinaciu v ruzovej zahrade…ta 112tka by mala byt rychlejsia a preto sa mi zda ze to je mozne,ale je to jedno…:)

Bo
    Účastník (Participant)

mikopedro: bez problemou všetko fiči, ešte ani raz som nebootoval, a ked sme pritom neviem ako vy ale ja sa snim babrem ked som doma skoro stale takže som nonstop napichuty na usb kabli v pc, no a ako všetci vieme tento spôsob pripojenia aj nabija, takže podla mna mi vybitie v blízkej dobe vôbec nehrozí :D , každopáde ja ešte čakam na untethred a unlock pak bude vše dokonáno :D

JFK: nič v zlom ale tvoje dôvody mi prídu troška prehnane :D každopádne ak ma novy iphon kde je rovno verzia 4.2.1. tak nema inu možnosť ako dat tethre kym nevyjde untethred. Ked chce iny soft ako z appstore. Ked nie tak načo vôbec jb?

eFkoOo: thumb up :D

raul
    Moderátor

inak, mne sa zda (a mozno by to stalo za pokus), ze ak mas untethered a restartnes, normalne nabootoje do rezimu bez JB – niekde som to cital… Nechce sa to niekomu skusit? :)

zitta66
    Účastník (Participant)

Neviem mne ten jb pripada ako keby si si kupil nove auto,potom by si ho chcel vytunovat a chodil by si od plotu k plotu tunningovych garazi a kradol tam spojlere,vyfuky a disky a neviem co este,prestelovaval soft atd.,nechapem naco sa do tych telefonov hrabete,95% ludi to robi preto,aby kradli aplikacie za 2 eura,trosku smiesne,a potom sa tu este niekto rozculuje ze mu nejde volat,alebo ze aky su vsetci dookola debili co s tym nevedia nic urobit,a vedu sa tu siahodlhe diskuzie-prosim poooomoc!,som v koncoch!!!,atd..

Bo
    Účastník (Participant)

zitta66: je to tvoj osobny nazor, ale nie vždy dôvodom su niake dvojeurove aplikácie :D napr. ja som musel urobit jailbreak kvoli unlocku aby som ho odblokoval z tmobilu na ostatne siete, nakolko nechcem žiadnu zmluvu s tmobilom a radšej využijem konkurenciu ;)

Julien
    Účastník (Participant)

Len tak som to narychlo otvoril a toto mi udrelo do oci no neviem ako to je tiez som sa na to pytal ale stale cakam na nejake povolenie od niekoho kto sa do toho vyzna
    Warning Note:
    This is a beta tester program. Things can go very wrong, so please don’t even consider testing if you have pictures or other media on your device that you haven’t backed up!

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.