dostal sa ku mne tento telefón,je z UK a chcem sa opýtať či mi niekto vie poradiť o nejakom servise kde by to dokázali odblokovať na svk sieť ak sa to vôbec dá a koľko by to stálo..ďakujem za rady
4.11.08 neodblokujes nijako. Jedina moznost je kontaktovat operatora, na ktoreho je telefon hlokovany a opytat sa na odblokovanie. Resp. by sa dal vymenit baseband+NOR chip, ale to by ta len dva tie nove chipy stali 70-80€ a k tomu este zaplatit vymenu …
Ked ti to vymenia, daju ti tam starsiu verziu basebandu a ten potom odblokujes cez Gevey alebo niejaky program, ale neviem, ci to vôbec na Slovensku menia.
no rád by som ale neviem ani to žiaľ :-/ skrátka jeden típek potreboval súrne 50 ečok tak som ho vzal ale on mi tvrdil že telefón je z anglicka ale že on v ňom mal Orange ale že urobil restore a zrazu že je tam tento problém, v podstate ja ho ani teraz na itunes nepripojím čo?ako nevyznám sa do toho moc mám Iphone3 ale normálne kupovaný takže takéto problémy som nemal nikdy :-) takže toho operátora asi nebudem mať ako kontaktovať, v mobile to asi nijak nezistím čo? ďakujem ti aj tak za pomoc :-)
Chalani,skôr by som ho chcel nejako spojazdnit než predať,ako pochopil som že momentálne to nie je asi možné a ktovie kedy sa to bude dať ale radšej si asi počkám než by som ho mal predať za pár Ečok :)
Funphoneshop. Anglicka stranka a servis, robia uz cez 10 rokov a za 70-100 eur ty odblokuju iphone z anglicka na vsetky siete oficialne ako keby od vyroby bol odblokovany.