- Toto téma obsahuje 151 odpovedí, 43 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › Iphone OS 4.0
ibooks mi idu, ale nezobrazil sa na prvy krat update pre ibooks,
tato verzia iOS ma menej MB, pretoze boli niektore veci odstranene, ako napriklad gamecenter,
inak je to uplne to iste, to iste cislo build-u
taaak a uz mma aj ja 1.1.1, neustale som tukal na update a nakoniec ho naslo
Ak mám najstarší iPhone z USA a potrebujem carier unlock mám ešte čakať ?
A kedy bude iOS4 pre iPad ?
Ak mas najstarsi iPhone z USA, tak tam iOS 4 nedostanes.
mne stale stiahne iBooks ako iPad aplikaciu aj ked si dam pre iPhone :(
ano ale aj ked mi punukne update tak i tak mi tam zostane stary a neupdatne sa slak ma ide trafit
Starý iPhone z USA a to už ani nebude podpora starých ?
@madaraszko :D sorry :D to si viem predstavit, ale serveri su teraz pretazene, taq je vsetko mozne ;)
@yurayko: no ale stiahne sa to a neupdatne v itunes? no tak to mi vysvetli jak je to mozne?? :D
Mne to stiahlo za 15 minut, no problemo :D
ukazuje mi update ibooks 15,9 mb, ale stiahne update ibooks pre ipad 6,8 mb…
prepacte,ze sa pytam jak dement,ale nerobil som to este. Backup sa urobi automaticky po instalaci noveho iOS4 ? Predtym,ako som zacal stahovat iOS4 som synchronizoval iTunes s iPhonom,staci to na to,aby sa obnovil backup po instalaci noveho fw ? Diky moc :) a sorry za OT…
v iTunes daj upgrade a vsetko sa ti spraví samo :)
no hej, ten iBooks aj mna štve :/
aj mne to robi to iste co monicqe cize nic moc:(
EDIT: HURAAAAA MAAAAM TO:)
iBooks zmazte a stiahnite si ho znovu nacisto
uz niekto robil na tomto ofic aj jb ? vo Win ? ak ano poprosil by som ho co pouzil :-) nech si to vsetko prichystam a idem na istotu, dakujem.
ako dostanem do toho ibooksu knihy alebo pdf? vie mi niekto poradit?
EDIT: Sorry za moju slepotu uz som nasiel:)
poper: mozem sa spytat ako si to vyriesil? zrusil si zalohovanie alebo si pockal? lebo mam ten isty problem
Macbook, ocividne predpokadalm, ze on pockal, tak skus vyckat aj ty, pripadne to vypni a zase zapni a cakaj – inak alebo ako ja, vypni zalohovanie a hotovo ;-)