Nejdem kôli tomuto zakladať novú tému…dnes som telefonoval a iPhone 5 mi padol na zem…mal som ho v obale http://www.mzone.sk/slice3-for-iphone-5-black-4344 , píšu tam že chráni pred odermi no ja tam po páde mám riadnu odreninu a odpadol kúsok z hliníka…myslíte že keby dám reklamovať obal alebo im napíšem email nahradili by mi škody? Možno je to blbosť ale je mi ľúto toho iPhona starám sa o neho nosím ho v obale aby sa mi nerozbil no raz mi padol a takto dopadol…máte nejaké rady čo by som mohol urobiť alebo to nemá zmysel? ďakuje vopred.
martin.zlek, ten obal urcite nechrani mobil proti padom..chrani len pred skrabancekami – je to taka nahrada folie.. Obaly urcene proti padom su hrubsie a chrania vacsinou aj displej
mal som tento isty obal a uz nikdy ho nechcem….. sice telefon chranil pred skrabancami no sam mi poskriabal telefon (necistoty z vacku ktore sa dostali pod kryt). Ostal mi na iP4 oderok po obvode celej anteny od vyrezov na kryte a na zadnej sklenenej strane tiez okolo fotaku a blesku. Kryt vyzera pekne no uz nikdy.. odteraz len silikonove obaly.
no nic myslim ze vydrzim s rozbityn displayom, zacinam si pomaly zvykat, ked ma to orejde si radsej kupim na akciu novy a svoj predam, ako 200e je fakt palka…ale dik za ponuky :)
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )