iPhone 5, pad systemu iOS 6

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iPhone 5, pad systemu iOS 6

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    tomas910
    Účastník (Participant)

Mam problem s mojim iPhoneom ktory sledujem len doma a to ze ked sa prihlasim na domacu wifinu tak mi pada system. Nestava sa to nejako casto tak mozno 5x za den :/ ale aj tak ma to trapi.

Zda sa mi ze to robi len pri komunikacii cez wifi.

Na cudzich wifinach sice ich nemam moznost testovat tak dlho ako domacu mi telefon nepadol ani pri pripojeni cez 3G.

Router mam pomerne stary, a pomerne casto blbne tak ze sa nanho maju problem pripojit ine zariadenia.
    Moze byt chyba v routri ze posiela iPhoneu nieco blbe, co zapricini jeho pad ?

Pad vyzera tak ze polovicka obrazovky zozelena polovicka zcervena, rozpixeluje sa displej, take ciarky… nasledne tma…jablko a je spat…

Niekedy to spravi aj dvakrat po sebe v priebehu paru sekund :/

Reklamacia ? Nechce sa mi do nej ist, kedze bol kupovany u operatora a tie ich servisne strediska su ake su :/

miko99x
    Účastník (Participant)

to ti neviem, skusil si restore (myslim cisty restore, bez nasledneho obnovenia zo zalohy, ale ako keby bol fungl novy) ? ak hej a nepomohlo, tak asi uz iba reklamacia

marcok95
    Účastník (Participant)

Presne ako povedal miko99x – čistá inštalácia bez obnovy a ak to nepomôže reklamácia…

tomas910
    Účastník (Participant)

Jj skusal ;) nepomohlo :/ a bez obnovy z icloudu ;)

Len teraz ostanem 30dni bez telefonu ? Lebo nano sim kartu si inde ako do iPhone 5 nedam

odklizec
    Účastník (Participant)

Tohle ti nikdo bez detailniho vyzkouseni nevyresi. Pokud vis, ze i jine zarizeni maji problem s tvym routerem, proc uz sis davno neporidil jiny? Pokud mas ten problem jen na domaci wifi, tak to nejspis bude tim routerem.

tomas910
    Účastník (Participant)

Tak praveze neviem ci to je domacou wifi….pretoze nikde inde nemam cas byt na wifi pripojeny 12 hodin a 12 hodin mat v ruke telefon a hrat sa s nim.

Ine zariadenia nepadaju len sa nepripoja na wifi… Ale iOS padne aj vtedy ked ostatne zariadenia idu v pohode.
    Neviem ci to bude kryptovanim WPA alebo Gckovou wifi…ale necakal som taketo problemy od iOS zariadenie :/

A nechcem priiist o svoj iPhone :D ani na den :D vsetko tip top….ale tie pady :/

Ma niekto skusenosti s reklamaciou iPhone v Telekome?
    Asi kus za kus…nerealne…

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ak uznaju tak kus za kus ale riesi to servis a garantujem ti ze na reklamaciu si v telekome pockas minimalme 3 tyzdne. Maju nahradne iphony ( original Telekom, nie partner) ale neviem ci maju iphone 5. Chod do predajne sa opytat.

madaraszko
    Účastník (Participant)

Ahoj
    Podla mna je to HW problem, na tvojom mieste by som odskusal wifi pripojenie niekde inde…ak pozorujes ze ti to na tvojej domacej wifi padne po pripojeni za 10 min tak nemusis byt pripojeny 12hodin. Ale isiel by som asi do tej reklamacie…V telekome mam skusenost s reklamaciou iphone 4 za 4 dni bol spat novy kus….Ale zalezi ci maju na sklade iphone 5. Tak ako radi MoRFi chod sa spytat na predajnu ci ho maju skladom.
    Vela stastia :)

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ale iphony meni servis, nie operator. Ja som myslel ci maju nahradne na zapozicanie ako nahradny tel.

odklizec
    Účastník (Participant)

Osobne bych se nejdriv podival, co pisou crash logy (setting > general > about > diagnostic&usage > diagnostic&usage data). Hned po dalsim padu se tam mrkni a podle data/casu si vyhledej patricny log.

madaraszko
    Účastník (Participant)

@ MoRFi- sorry ja som to myslel tak ci maju v servise iphone 5 na vymenu, lebo oni to neopravuju ale vymenia kus za kus, tak som myslel aby mali skladom nejaky na vymenu.

tomas910
    Účastník (Participant)

odklizec… Diky moc ;) skoda ze som to precital az teraz po navrate z telekomu a reklamacie telefonu :/

Na predajni mi ziaden starsi iPhone neponukli, iba „zakladny telefon“ :D ktory som odmietol, ale zato mi aspon dali adapter z nano sim karty na klasicku :D su to ale laskavi ludia :D

Uvidime co to bude robit po reklamacii, a ci s nim nieco spravia…Ale v sprave je zahrnute ze to robi aj po uplnom resete systemu bez obnovy zo zalohy.

A mam ho v bielej farbe, ktora je u telekomu mam pocit nedostatkovy tovar….takze kus za kus, mozem snivat asi :/

Este sa mi zmienila o tom, ze vymenia imei telefonu…ze vymenia celu dosku :/ Dufam ze po takejto oprave bude iPhone stale ako novy, a nebude sa mi dostavat prach pod displej a podobne :/

Kazdopadne som zvedavy na sposob a dlzku reklamacie ;)

odklizec
    Účastník (Participant)

Jojo..vymeni desku…leda prd :) To je ta jejich klasicka hra na „swap modul“, aby nemuseli podle zakona davat novou zaruku. Pokud reklamaci vyridi, dostanes uplne jiny (mozna novy-mozna repas) telefon.

tomas910
    Účastník (Participant)

Da sa to potom nejako zistit, ci ide o uplne novy alebo repasovany telefon ?

Novy bude pekne prebaleny foliou a repas pride len druhy telefon ? haadam

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.