Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › iPhone 5, pad systemu iOS 6
- Toto téma obsahuje 13 odpovedí, 6 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 2 months od
tomas910.
-
AutorPríspevky
-
25. februára 2013 o 22:36 #92819
tomas910
Účastník (Participant)Mam problem s mojim iPhoneom ktory sledujem len doma a to ze ked sa prihlasim na domacu wifinu tak mi pada system. Nestava sa to nejako casto tak mozno 5x za den :/ ale aj tak ma to trapi.
Zda sa mi ze to robi len pri komunikacii cez wifi.
Na cudzich wifinach sice ich nemam moznost testovat tak dlho ako domacu mi telefon nepadol ani pri pripojeni cez 3G.
Router mam pomerne stary, a pomerne casto blbne tak ze sa nanho maju problem pripojit ine zariadenia.
Moze byt chyba v routri ze posiela iPhoneu nieco blbe, co zapricini jeho pad ?Pad vyzera tak ze polovicka obrazovky zozelena polovicka zcervena, rozpixeluje sa displej, take ciarky… nasledne tma…jablko a je spat…
Niekedy to spravi aj dvakrat po sebe v priebehu paru sekund :/
Reklamacia ? Nechce sa mi do nej ist, kedze bol kupovany u operatora a tie ich servisne strediska su ake su :/
25. februára 2013 o 23:05 #348522miko99x
Účastník (Participant)to ti neviem, skusil si restore (myslim cisty restore, bez nasledneho obnovenia zo zalohy, ale ako keby bol fungl novy) ? ak hej a nepomohlo, tak asi uz iba reklamacia
25. februára 2013 o 23:07 #348524marcok95
Účastník (Participant)Presne ako povedal miko99x – čistá inštalácia bez obnovy a ak to nepomôže reklamácia…
25. februára 2013 o 23:08 #348526tomas910
Účastník (Participant)Jj skusal ;) nepomohlo :/ a bez obnovy z icloudu ;)
Len teraz ostanem 30dni bez telefonu ? Lebo nano sim kartu si inde ako do iPhone 5 nedam
25. februára 2013 o 23:08 #348528odklizec
Účastník (Participant)Tohle ti nikdo bez detailniho vyzkouseni nevyresi. Pokud vis, ze i jine zarizeni maji problem s tvym routerem, proc uz sis davno neporidil jiny? Pokud mas ten problem jen na domaci wifi, tak to nejspis bude tim routerem.
25. februára 2013 o 23:11 #348529tomas910
Účastník (Participant)Tak praveze neviem ci to je domacou wifi….pretoze nikde inde nemam cas byt na wifi pripojeny 12 hodin a 12 hodin mat v ruke telefon a hrat sa s nim.
Ine zariadenia nepadaju len sa nepripoja na wifi… Ale iOS padne aj vtedy ked ostatne zariadenia idu v pohode.
Neviem ci to bude kryptovanim WPA alebo Gckovou wifi…ale necakal som taketo problemy od iOS zariadenie :/A nechcem priiist o svoj iPhone :D ani na den :D vsetko tip top….ale tie pady :/
Ma niekto skusenosti s reklamaciou iPhone v Telekome?
Asi kus za kus…nerealne…26. februára 2013 o 8:33 #348542MoRFi
Účastník (Participant)Ak uznaju tak kus za kus ale riesi to servis a garantujem ti ze na reklamaciu si v telekome pockas minimalme 3 tyzdne. Maju nahradne iphony ( original Telekom, nie partner) ale neviem ci maju iphone 5. Chod do predajne sa opytat.
26. februára 2013 o 8:53 #348543madaraszko
Účastník (Participant)Ahoj
Podla mna je to HW problem, na tvojom mieste by som odskusal wifi pripojenie niekde inde…ak pozorujes ze ti to na tvojej domacej wifi padne po pripojeni za 10 min tak nemusis byt pripojeny 12hodin. Ale isiel by som asi do tej reklamacie…V telekome mam skusenost s reklamaciou iphone 4 za 4 dni bol spat novy kus….Ale zalezi ci maju na sklade iphone 5. Tak ako radi MoRFi chod sa spytat na predajnu ci ho maju skladom.
Vela stastia :)26. februára 2013 o 8:57 #348544MoRFi
Účastník (Participant)Ale iphony meni servis, nie operator. Ja som myslel ci maju nahradne na zapozicanie ako nahradny tel.
26. februára 2013 o 9:59 #348553odklizec
Účastník (Participant)Osobne bych se nejdriv podival, co pisou crash logy (setting > general > about > diagnostic&usage > diagnostic&usage data). Hned po dalsim padu se tam mrkni a podle data/casu si vyhledej patricny log.
26. februára 2013 o 10:23 #348555madaraszko
Účastník (Participant)@ MoRFi- sorry ja som to myslel tak ci maju v servise iphone 5 na vymenu, lebo oni to neopravuju ale vymenia kus za kus, tak som myslel aby mali skladom nejaky na vymenu.
26. februára 2013 o 10:38 #348558tomas910
Účastník (Participant)odklizec… Diky moc ;) skoda ze som to precital az teraz po navrate z telekomu a reklamacie telefonu :/
Na predajni mi ziaden starsi iPhone neponukli, iba „zakladny telefon“ :D ktory som odmietol, ale zato mi aspon dali adapter z nano sim karty na klasicku :D su to ale laskavi ludia :D
Uvidime co to bude robit po reklamacii, a ci s nim nieco spravia…Ale v sprave je zahrnute ze to robi aj po uplnom resete systemu bez obnovy zo zalohy.
A mam ho v bielej farbe, ktora je u telekomu mam pocit nedostatkovy tovar….takze kus za kus, mozem snivat asi :/
Este sa mi zmienila o tom, ze vymenia imei telefonu…ze vymenia celu dosku :/ Dufam ze po takejto oprave bude iPhone stale ako novy, a nebude sa mi dostavat prach pod displej a podobne :/
Kazdopadne som zvedavy na sposob a dlzku reklamacie ;)
26. februára 2013 o 10:51 #348559odklizec
Účastník (Participant)Jojo..vymeni desku…leda prd :) To je ta jejich klasicka hra na „swap modul“, aby nemuseli podle zakona davat novou zaruku. Pokud reklamaci vyridi, dostanes uplne jiny (mozna novy-mozna repas) telefon.
26. februára 2013 o 11:43 #348573tomas910
Účastník (Participant)Da sa to potom nejako zistit, ci ide o uplne novy alebo repasovany telefon ?
Novy bude pekne prebaleny foliou a repas pride len druhy telefon ? haadam
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.