iPhone 5 O2 UK

Domov Diskusné Fóra Nezaradené iPhone 5 O2 UK

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Autor
    vilcom
    Účastník (Participant)

čaute, mám taký problém teta mi doniesla z UK svoj starý iP aj so O2 simkou z Uk ale neviem či teraz keby som chcel vložiť slovenskú O2 simku či by išla lebo nie. Budem rád za každú radu

Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

A čo tak to vyskúšať?

MoRFi
    Účastník (Participant)

O2 UK blokuje telefony, O2 SK ti v nom nepojde, jedine ze by bol neblokovany.

ivan269
    Účastník (Participant)

O2 UK odblokuje iPhone ak mas s nimi kontrakt a spravia to zadarmo. Ja som si dal odblokovat nedavno. Staci vyplnit online formular a asi za 24 hodin ti pride spravia ze to urobili a staci pripojit iPhone k iTunes s vlozenou sim od ineho operatora. Tu je link na ziadost o odblokovanie http://www.o2.co.uk/help/phones-and-devices/unlocking-your-iphone-and-using-it-on-another-network

MoRFi
    Účastník (Participant)

Pokial ho ona samozrejme v UK nenahlasila ako lost/stolen, co robi kopec ludi na poistku.

vilcom
    Účastník (Participant)

ivan269 to fakt zadarmo ??

iTuxx
    Moderátor

Ano je to zadarmo ak tam mas kontrakt. Ale treba davat pozor aj na tu vec co spomina Morfi.

vilcom
    Účastník (Participant)

a neviete ako zistím či je nahlasený v lost/stolen ??

dfx
    Účastník (Participant)

:D

opytaj sa tety :-)

ak je lost/stolen, tak to by snad mohla vediet :D

MoRFi
    Účastník (Participant)

Alebo ked nemas gule polozit jej taku otazku, zaplat si report http://www.checkmend.com/uk/

iTuxx
    Moderátor

Morfi mas pravdu, ja osobne by som nikdy nenabral odvahu taku otazku tete polozit :-D

MoRFi
    Účastník (Participant)

Viete ako :D teta?? Mozem sa nieco opytat?? Hmmm..?? Nie je moj telefon poistny podvod? :D

Btw. Nase myslienkove pochody nemusia nic znamenat. Su to iba teorie zalozene na nicom.

Peace.

dfx
    Účastník (Participant)

No ak sa nechce pytat tety, tak este je taka moznost pripojit ho k iTunes a coskoro mu to sam iphone vypise, ak je lost/stolen. Myslim, ze tymto sposobom sa to da zistit najrychlejsie.

MoRFi
    Účastník (Participant)

dfx: mylis si to s iCloud lock a.k.a. Find my iPhone. Lost/stolen tzv. blacklist si vie overit na platenych portaloch, napr link ktory som postol predtym.

dfx
    Účastník (Participant)

MoRFi: No ale tak ako si to vie overit na platenych strankach, tak isto si to moze overit aj v iTunes. Ak si ho prida na svoj ucet do svojich zariadeni a aktivuje si na nom find my iphone, tak urcite nie je ani lost a ani stolen.

ivan269
    Účastník (Participant)

Vilcon, fakt zadarmo ak mas kontrakt. Pri pay&go je asi nejaky poplatok

MoRFi
    Účastník (Participant)

Ale lost/stolen je blacklist resp historia zariadeni. Mrkni web ktory som postol. Itunes s tymto webom nekomunikuje. Tam sa nahlasuju anglicke kradnute/stratene zariadenia. Itunes rozpozna iba find my iphone, ale to je nieco ine ako hovorim ja. Ked je v databaE ktoru spominam, tak operator vie o tom ze bol nahlaseny ako kradnuty/strateny, lebo v anglicku to ludia zneuzivaju kvoli poisteniu.

vilcom
    Účastník (Participant)

MoRFi vedel by si mi spraviť check Lost/stolen a aj unlock cez O2 UK zaplatím ti toľko koľko to bude stať a aj za namahu.

MoRFi
    Účastník (Participant)

napis mi na mail v profile, do mailu mi napis hned aj IMEI, pozriem sa co sa da robit.

iTuxx
    Moderátor

blacklist a lost/stolen su dve rozdielne veci. Keby som niekomu predal telefon, vymazal moje ID a vypol FMI aby ho novy majitel mohol pouzivat, stale viem ist na policiu a nahlasit telefon ako strateny/kradnuty. Novy majitel to zisti az ked mu zaklopu na dvere policajti (cize ta sanca je mizerna :-) )

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 20 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.