iPhone 5 alebo radšej iPhone 4S?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 alebo radšej iPhone 4S?

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #94761
    Štefan Tomas
    Účastník (Participant)

    Prosím skúsených použivatelov iPhone-ou o radu či kúpiť novú 5tku alebo radšej 4S. Neviem sa rozhodnúť kedže to bude môj prvý iPhone a kupujem ho hlavne kôli kvalite a spolahlivosti. Dosť vela som sa dočítal o problémoch s iPhone 5 a o reklamáciach. Neviem či to tak bolo alebo je aj u 4S-ka že sa vyskytujú chybné kusy alebo je nový iPhone 5 menej kvalitný a sú s ním problémy… dakujem za radu =)

    #358100
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    je to na Tebe. Prkotiny o iPhone 5 si nevsimaj, par anonymnych diskuterov neznamena nic voci milionom spokojnych uzivatelov.

    #358107
    palo s.
    Účastník (Participant)

    Chyby su v tom aj onom.

    #358122
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    iPhone 5

    #358124
    Anonymný
    Neaktívny

    Mam iPhone 4S (thanks to a friend on this forum) a som absolutne spokojny. No keby som mal 5ku, bol by som urcite este viac. :) Takze asi tolko. Na 4S sa mi paci dizajn sklo-sklo. A chyby – zalezi aj od konkretneho kusu. No na vsetko mas zaruku, takze no problem. ;)

    #358135
    iUser
    Účastník (Participant)

    Kup si iphone5. Je lahsi, tensi a na filmy ma lepsi rozmer. Mam 4s, som s nim spokojny, ale aj tak budem menit ak pride na jesen 5s alebo 6. Hlavne sa chybami a diskusiami typu bateria, servis, kazovy produkt neriad. Chyby su vsade, nema to len Apple, maju to vsetky vyrobky v dnesnej dobe.

    #358136
    magero
    Účastník (Participant)

    Jasne, ze iPhone 5, lahsi, tensi a totalny rozdiel v diplay-i. NEvahaj
    Ja mam 5-ku hned ako ku nam prisla a absolutna spokojnost, ziadne chyby.

    #358140
    iTuxx
    Moderátor

    Ja som zvedavy ake postoje by ste mali vy co tu pisete jak je to uzasne kvalitny produkt, keby ste sa ocitli v situacii, ze idete 3x reklamovat a stale vam nieco nefunguje, alebo ma drobne skrabance uz po vybaleni, alebo prach pod sklom fotaku. Ja si myslim ze je namieste si fakt priznat, ze s masovym rozsirenim iPhonov naozaj klesla ich kvalita.

    #358147
    magero
    Účastník (Participant)

    Ja netvrdim, ze je to kvalitny produkt, ja konstatujem ze s nim nemam zatial ziadne problemy.

    #358232
    bawy
    Moderátor

    iTuxx: no netreba sa nechať odbiť…mne iP5 zakaždým reštartoval sám od seba, nedržal kapacitu baterie, nedalo sa volať, nedalo sa syncovať a po restore už nešlo ani narvať data späť – vždy sa reštartol..

    Po 3 dňoch mi prišla sms z orange – už som vedel ktorá bije, že technik ho zapol, ide – vypol a poslal späť..
    predajca videl že telefón nejde, tak sme ho poslali ešte raz, s tým že som spravil jeden telefonát do PPI ETC nech sa mi neopovažia vrátiť telefón s hláškou aby som používal telefón v súlade s manuálom, lebo ja ako servisák s 6 ročnou iOS praxov mi nebude takéto závery vypisovať nejaký znúdený technik v PPI ETC. Proste dosť agresívne som im naložil…samozrejme prišiel nový telefón (výmena SWAP) čo budem tiež asi riešiť so SOI hoc keďže mám úplne nový kus ani sa mi veľmi nechce…

    treba sa biť za svoje práva. apple si môže dovoliť robiť majitelov ich zariadený šťastnými..myslím si.

    #358258
    iTuxx
    Moderátor

    Ved ja nehovorim aby si sa za prava nebil, len to som chcel ze so stupajucou popularitou stupa aj vyroba ale klesa kvalita. Ak zoberieme % vadnych kusov zo vsetkych vyrobenych kusov, zarucene bude vyssie ako u iPhone 3G alebo 3Gs.

    #358259
    Mrkacik
    Účastník (Participant)

    Zdravim mam iphone5, neviem si ho vynachvalit, displaj je uzasny, lahky, tenky, sedi v dlani. Mal som problem som sietov ale nakoniec sa ukazalo, že bola zlá SIM karta. Myslel som , že to bude iphonom ale opak bola pravda. Odporučam i5 :)

    #358325
    enko
    Účastník (Participant)

    vela veci tu uz popisanych je, ja len pridam 1 dovod preco ip5: novy konektor, ak mas, alebo budes mat dalsie zariadenia od apple, odpadne ti v buducnosti riesit problemy s tym, ze potrebujes mat rozne koncovky kablov pre obe zariadenia a vystacis si bohate s jednym kablom, jednou autonabijackou atd. je dost pravdepodobne, ze lightning kablik ostane spojeny s apple produktami este par rokov.

    #358326
    nickey
    Účastník (Participant)

    riesil som toto aj ja, ja som za rovnaku cenu bral 4s so 64 gb hlavne kvly tomu ze robim vela videa a nemam chut kazdu chvilu stahovat nahravky do macbooku, display je najvacsie plus pri ip5 okrem toho som velke rozdieli nevidel

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.