iPhone 4

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone 4

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 91 )
  • Autor
    Bysto
    Účastník (Participant)

Inac ide vam Keynote na apple.com, lebo uz asi 15 minut mi to vzdy vypisuje, ze chyba pri spojení so serverom, ci co, zrejme su pretazení

Serpantes
    Účastník (Participant)

Nie nerobim si srandu, keby to malo BootCamp pre Windows Mobile tak to kupujem hned. Ako priklad uvediem zdarma Office Mobile 2010, super cracknute navigacie iGo, TomTom atd…

sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

@Serpantes
    ano a uz si viem zivo predstavit ako SUPER by sa to ovladalo na kapacitnom displeji = prstom = bez stylusu.
    Ak si niekedy mal v rukach win mobile tak urcite vies o com hovorim.
    A ano viem ze sa da kupit aj stylus pre iP ale nema „ostry“ hrot cize stale by sa to ovladalo strasidelne zle.

Serpantes
    Účastník (Participant)

@sleepwalk3r
    ano viem si to zivo predstavit, lebo nazivo pouzivam HTC HD2 s kapacitnym displayom a vsetko je viac ako OK

mychaello
    Účastník (Participant)
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

ano… aj keby som mal 12“ tablet s dotykovym ovladanim tak viem (na tom) ovladat win mobile prstom.
    Tym som chcel povedat ze HD2 ma obrovsky display (rozmery nie rozlisenie) a navyse to ma HTC Touch flo ktore umozni pouzivat prst na vacsinu zakladnych veci v systeme. To sa ale bohuzial neda povedat o third party programoch

radosquo
    Účastník (Participant)

Neviete kde sa da stiahnut zaznam zo vcerajsej prezentacie Steva Jobsa? Online stream od Apple mi vypisuje connection error a rad by som si ju pozrel, kedze som nestihol priamy prenos. Dakujem za info

mychaello
    Účastník (Participant)

mne to ide priamo z webu apple.com – hned na titulke mas link [pred hodinou tam este nebol]

Xorpi
    Účastník (Participant)

Všetko je super, ale keďže mám 3GS, tak iOS 4 ide bez obmedzení a mám tiež všetky aplikácie. Osobne nemám vôbec dôvod na upgrade… možno o 2 roky už Apple príde pre mňa s niečim, čo mi bude dávať zmysel :) Ak by som však mal už teraz staré 3G, alebo prvú generáciu, tak by mi to zmysel fakt dávalo :)

mike
    Účastník (Participant)

Serpantes: to by si si fakt kupil iPhone 4 a fukol do neho Win Mobile?????

m4x
    Účastník (Participant)

co vlastne prinasa prevratneho ten iP 4 ? stale som sa nedopatral..

inak zaujimave, ako vsetci nadavali ten dizajn a tvrdili, ze to je fake a ked je to tu tak sa to „zrazu“ kazdemu paci. Osobne si myslim, ze tymto Apple siel dolu (s dizajnom), vobec mi to nepripada ako Apple koncept a uz vobec sa mi to nepaci. Pripada mi to aky iny telefon, a ano pripomina mi to Sony Ericsson, nech si hovori kazdy co chce (netvrdte ze nie, ta cierna a strieborna a tie boky, uplny SE.).

Benne
    Účastník (Participant)

Som rád, že mám 3gs, 4g sa mi absolútne nepáči. Tie keys na volume, to je riadny hnus :D a tá cena, to už radšej ipad :) dúfam, že čoskoro :D Som ale zvedavý na prvé porovnania bežných užívateľov 3g/s s ich novými 4g, ten procesor bude asi dosť dobrý fičák :D

mike
    Účastník (Participant)

s tym dizajnom suhlasim… nepaci sa mi, moj 3GS je urcite krajsi.. :)
    ale funkcie su fakt super.. :)

Serpantes
    Účastník (Participant)

mike ano, ale len do ,,dualbootu“ :D

Skolacik
    Účastník (Participant)

ale ved nikto vam vase 3G/GS neberie. Ked sa vam nepaci, tak si ho kupit nemusite…

m4x
    Účastník (Participant)

jedine co som hovoril, ze by bola pecka keby stihli a aj to stihli uviest do vyroby:
    HD video. – toto je jediny dovod preco by som zrejme menil ten iPhone! – no momentalne to nepotrebujem, takze osobne ostavam i iP 3GS pretoze sa mi celkovo viac paci aj dizajnom.

Co je podla mna riadna hlupost, ze dali do zadnej strany skutocne sklo. Akoby nestacilo ked sa niekomu rozbije sklicko na displeji :-) Ano tvrdsie, odolnejsie, ale oni ukazali len test na tlak, nie naraz ;-) A ja si teda na iPhone netlacim (a v tom smere, aj 3G a 3GS ma pevne sklicko, unesie velmi velky tlak, pozor nebavime sa o naraze a zalezi aj z kadial ho dostane, struktura v strede je pevnejsia ako na krajoch.) – Toto budu mozno zbytocne problemy.

– Co sa mi veeelmi nepaci, displej je uzsi ! Preco ?! – Ja by som teda displej urcite uz nezmensoval.
    – Ano, mame viac pixelov, super, ale ja teraz nevidim normalne pixely ;-)

No zabili to s tym videjkom, ktorym reprezentuju iP 4 a jeho „najnovsiu vecicku“, video hovor. To tu uz funguje niekolko rokov a oni to reprezentuju akoby s tym prisli prvy na svete a doteraz to tu nebolo, troska zaspali dobu nie?! – Nevravte nie, nechapem preco to nemohli uviest uz skor. – No myslim, ze to velmi pouzivat aj tak nebudeme ;-)

edit://
    a aby som nezabudol, OS 4 nam uz klope na iP, takze niektore feauturi mozme ocakavat aj tak :-)

wlamik
    Účastník (Participant)

ja am sice 3G S, ale kupoval som si ho pe funkcie, nie preto ze by ma ocaril dizajn. Ja osobne si myslim ze 3G S je dost skaredy. Podla mna je teraz ten dizaj ovela lepsi, vyzera konecne luxusne a nie ako hracka. A displej vyzera fakt uzanse- ja osobne na 3GS ak sa prizrem tak tie pixely vidim. HD vide, no neivem to sa mi zda zbytocnost. Tlacitka na boku sa nepacia ani mne. Lepsi fotak, no uvidime ako bude robit realne fotky. A co sa tyka ceny. O com tocite? stoji presne rovnako ako 3GS ked prislo nove tak neviem co sa cudujete. A video hovor co ponukaju v podstate novinka je, ak som to dobre pochopil je to video iPhone to iPhone iba cez wiffi ci co.

vlk
    Účastník (Participant)

Presne tak nik iný neponukol video hovor cez WiFi. Ak si chcel telefonovat priplatil si svojmu operatorovi. + teraz sa už bude dať telefonovať zadarmo cez Skype s plnohodnotným videohovorom čo je myslím super.

w3q
    Účastník (Participant)

Design – celkom použiteľný, ale predchádzajúci sa mi páčil viac.

Priplatiť operatórovi? Tomu môjmu bolo jedno či je to videohovor, alebo normálny hovor, cena bola rovnaká.

Prečo kúpiť iPhone 4 ? Jedine kvôli displeju s vysokým rozlíšením.

lukiboy
    Účastník (Participant)

No, hodil som iOS na moje 3G a ze by om sa dockal nejakych prevratnych noviniek okrem wallpaperov a foldersov…zda sa byt sice system sviznejsi, ale to moze byt subjektivny pocit.

Ikony presli farebnou upravou, asi priposobenie na Retinu. Vo fotkach pribudlo Places, samozrejme Bing v Safari, moznost pridavania viacerych accountov v maile. V spravach pribudla volba na pocitanie pismen. V iPode sa da zapat a vypat Lyrics and Podcast info, celkovo iPod presiel miernou vizualnou zmenou.

Uz spominane Foldery (i ked som sa zahrkol, ked mozno pridat len 12 aplikacii do jednoho, nejako mi tato info usla), pridane Wallpapery, ale moznost nastavenia Homescreenu nepribudla. Zmenil sa dock. Dot z mojho pozorovania vsetko. Apple nas nuti k upgradu a hold, rad ho vymenim za 4ku :)

Zistil uz niekto, co je to nad sluchatkom na bielom iPhone?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 61 až 80 (z celkového počtu 91 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.