iPhone 4 skusenost

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Príspevky
  • #70727
    meth
    Účastník (Participant)

    Zdravim vsetkych,

    rad by som sa s Vami podelil o moju skusenost s novym iPhone 4 !
    Nakolko som sa stal jeho majitelom aj napriek neutichajucej ANTI-KAMPANI zo vsetkych moznych stran o jeho problemoch so signalom – avsak realita je uplne ina ako prezentovana na Weboch.
    Pouzivam telefon denne uz takmer 2tyzdne, kupil som ho v UK uz od vyroby odblokovany. Hned prve co ma zaujimalo bolo ako to bude so signalom a snazil som sa za kazdu cenu o vypadnutie signalu, ale UPLNE BEZUSPESNE !!!
    Snazil som sa telefon pri aktivnom hovore zakryvat rukami maximalne ako to len bolo mozne, ale hovor bezal – podotykam, ze som zakryval aj spominane miesta, na ktore sa vsade upozornuje.
    Dokonca som odosielal sms v tuneli a ciastocne aj telefonovat – aj napriek tomu, ze na mojich dvoch inych telefonnoch uz signal nebol !

    Je preto dost zvlastne ako sa cela tato medialna bublina nafukuje, ale tak nech sa paci.. len vzdy sa hovorilo, ze iPhone nema signal a konkretna skusenost uzivatelov chybala.
    Skor si myslim, ze problem bude v “skvelom” operatorovi AT%T a ich vecnym problemom so sietou v statoch.
    Ja pouzivam bublinkoveho operatora a zatial som nadmieru spokojny.

    Musel som sa podelit o tento nazor.

    P.S. v pripade, ze sa objavi nejaky problem vypadnuteho signalu – nemam problem sa tu s nim priznat :)

    #221501
    PC alebo MAC?
    Účastník (Participant)

    ahoj Steve, celkom dobrá slovenčina :-))

    #221502
    Superman2
    Účastník (Participant)

    Ja som s nim mal rovnake skusenosti, natocene v USA pri Hollywoode (LA)

    http://www.youtube.com/watch?v=Y07zJwZCgqk

    #221505
    gidy
    Účastník (Participant)

    vsetci sme radi, ze celosvetova bublina o problemoch je blud a iphone4 je supis pupis mobil s moznostou telefonovania aj z jaskyne.
    ved naco by apple vyhodil Marka Papermastera, prijimal novych konstrukterov anten, daval obaly zdarma, jobs robil extra tlacovku, keby to bol vymysleny problem ze?

    #221510
    icefire
    Účastník (Participant)

    PWneD by gidy :D

    #221528
    meth
    Účastník (Participant)

    gidy, toto je moj postreh – skusenost !

    Co takto si kupit pristroj a potom hovorit, nezaujima ma co sa kde pisalo – hlavne ak to robi sposobom HON NA CARODEJNICE !
    Skus sa pozriet na pocet predanych iPhone-ov, skus sa pozriet na stastistiky predaja inych vyrobcov mobilov, staci sa len pozriet na nokiu a ich mega percentny prepad aj tam hlavy padaju, jedna vec je medialny tlak a druha realita.
    NETVRDIM, ze je pristroj BEZCHYBNY, ale konkurencia opat NEMA CO PONUKNUT takej mase uzivatelov. TAKZE ked sa bude bublina nafukovat, tak im to nahra do kariet. JEDNODUCHE nie ?

    #221558
    benko
    Účastník (Participant)

    iPhone 4 mam asi 3 tyzdne, a so signalom tiez nemam ziadne problemy.

    Faktom vsak je, ze ked rukov prekryjem tu sparu medzi antenami, tak palicky signalu idu dole. Menej paliciek vsak kvalitu hovoru neovplyvnuje. V garazi kde je slabsi signal tymto sposobom signal stratim uplne. Ak si vsak dobre pamatam, tak moj 3GS nemal v garazi ziadny signal. Bohuzial SIM karta v 3GS je uz odstavena, tak to nemam ako otestovat.

    #221584
    palo310
    Účastník (Participant)

    podobne tiez mam uz svoju stvorku a som nadmieru spokojny, signal, reakcie, fotak, display, zatial vsetko fajne :)

    #221586
    Juro55
    Účastník (Participant)

    Takisto ziaden problem so signalom – zatial spokojnost.

    #221643
    Sauron3
    Účastník (Participant)

    Chcel by som sa spytat ako dlho vam vydrzi baterka lebo mne sa akosi dost rychlo vybija za nocc mi spadne aj o 25 percent a pritom mam vypnute push mobilne data aj 3g. A este skusal som si orezat svoju oringacku simku na micro ale po vlozeni mi ju nenaslo (je to pravdepodobne stary typ simky aj vyditelne su odlisne) Iphone mam jb a mam tam program na odblokovanie. Co by mi zobrazilo ak by som tam vlozil simku ineho operatora a nebol by odblokovany? Momentalne to nemam ako vyskusat v usa neni orange.

    #221646
    dzankou
    Účastník (Participant)

    mozne rychlejsie vybijanie po JB je velmi pravdepodobne sposobene OpenSSH, skus ho vymazat ako je jailbreakom nainstalovane (Cydia)

    #221732
    Sauron3
    Účastník (Participant)

    Nemam to nainstalovane no uvidime ked pridem domov v septembri restornem ho a uvidime ako pojde potom

    #221818
    raul
    Moderátor

    Mam novy iphone 4 a mozem iba potvrdit pravost a pravdivost tohoto clanku: http://www.anandtech.com/show/3794/the-iphone-4-review/2

    Tj, niekedy stratim palicky, niekedy nie, podla signalu – naprie tomu, so spotenymi rukami to je horsie – nikdy, nikdy, mi vsak signal nevypadol uplne na 0…

    Kupil som dva, v oboch pripadoch to je tak rovnako.

    #221822
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 raul – realne strata paliciek znamena co? Znizena kvalita zvuku pri hovore, castejsie vypadavanie hovorov? Znizene rychlosti pri mobilnych datach? Na akej sieti (frekvencii, resp. pasme) ho pouzivas?

    #221837
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    @raul – aké máš číslo modelu? Je to z tej “novšej” verzie?

    #221844
    raul
    Moderátor

    mrzo :
    – strata paliciek: ked mam 3palicky a chytim ho do lavej(spotenej :)) ruky, klesne mi to do 20s na 1palicku – musim to vsak drzat tak, aby som dlanou to inkriminovane miesto zakryval, co sa mi aj tak casto nestava…
    – znizenie kvality zvuku: vcera som mal trosku pocit, akokeby mi telefonoval niekto zo zahrobia, ale dnes sa mi to tak nezda. Nic som o tom inak necital, ak mate nejaky clanok, rad si to precitam a dam vam vediet…
    – vypadavanie hovorov: urobil som ich zatial len 30 (aj ked za jeden den je to asi dost…) a vypadlo mi to vzdy, ked som stlacil cervene tlacitko na display, to by mali opravit :)
    – rychlost mob. sluzieb: myslis napr rychlost internetu? Nic som nemeral, ale vobec nemam pocit, ze ide pomalsie, skor naopak… Tak isto, ak mate nejaky clanok, sem s nim :)
    – frekvencia: siet je orange, ale frekvenciu nemam sajnu, ako sa to da zistit?

    xorpi:
    – model: ako to mozem zistit?

    #221898
    raul
    Moderátor

    Ak s tym ma niekto skusenost, ako sa da objednat free case od applu? Na slovensko ju neposlu?

    #221914
    Sauron3
    Účastník (Participant)

    Staci si stiahnut program s nazvom iphone 4 case program z appstore. Ak mate sk appstore tak ho tam ani nenajdete musite si vytvorit americke. Pokial ide o dodanie na slovensko tak nemyslim zeby to tam mohlo dojst ja na ten obal cakam mesiac aj daco a to som v usa cisto odveci.

    A to vybyjanie baterky sa nejak skoncilo, pravdepodobne to bolo sposobene programom na odblokovanie sieti v iphone ultrasnow kedze po jeho update v cydii som spozoroval ze baterka sa konecne prestala sama o sebe vybyjat.

    #221918
    raul
    Moderátor

    nj..

    #221932
    Xorpi
    Účastník (Participant)

    jedna z aplikácií, čo spôsobuje rýchle vybíjanie batérie je BeejiveIM. 40 minut konverzácie stiahne baterku aj o 20-30%… čo napríklad pri facebook app v chate nehrozí. Kto má tiež problém s týmto softom, vyskúšajte Trillian for iPhone, luxusny softik :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.