rad by som sa s Vami podelil o moju skusenost s novym iPhone 4 !
Nakolko som sa stal jeho majitelom aj napriek neutichajucej ANTI-KAMPANI zo vsetkych moznych stran o jeho problemoch so signalom – avsak realita je uplne ina ako prezentovana na Weboch.
Pouzivam telefon denne uz takmer 2tyzdne, kupil som ho v UK uz od vyroby odblokovany. Hned prve co ma zaujimalo bolo ako to bude so signalom a snazil som sa za kazdu cenu o vypadnutie signalu, ale UPLNE BEZUSPESNE !!!
Snazil som sa telefon pri aktivnom hovore zakryvat rukami maximalne ako to len bolo mozne, ale hovor bezal – podotykam, ze som zakryval aj spominane miesta, na ktore sa vsade upozornuje.
Dokonca som odosielal sms v tuneli a ciastocne aj telefonovat – aj napriek tomu, ze na mojich dvoch inych telefonnoch uz signal nebol !
Je preto dost zvlastne ako sa cela tato medialna bublina nafukuje, ale tak nech sa paci.. len vzdy sa hovorilo, ze iPhone nema signal a konkretna skusenost uzivatelov chybala.
Skor si myslim, ze problem bude v “skvelom” operatorovi AT%T a ich vecnym problemom so sietou v statoch.
Ja pouzivam bublinkoveho operatora a zatial som nadmieru spokojny.
Musel som sa podelit o tento nazor.
P.S. v pripade, ze sa objavi nejaky problem vypadnuteho signalu – nemam problem sa tu s nim priznat :)
vsetci sme radi, ze celosvetova bublina o problemoch je blud a iphone4 je supis pupis mobil s moznostou telefonovania aj z jaskyne.
ved naco by apple vyhodil Marka Papermastera, prijimal novych konstrukterov anten, daval obaly zdarma, jobs robil extra tlacovku, keby to bol vymysleny problem ze?
Co takto si kupit pristroj a potom hovorit, nezaujima ma co sa kde pisalo – hlavne ak to robi sposobom HON NA CARODEJNICE !
Skus sa pozriet na pocet predanych iPhone-ov, skus sa pozriet na stastistiky predaja inych vyrobcov mobilov, staci sa len pozriet na nokiu a ich mega percentny prepad aj tam hlavy padaju, jedna vec je medialny tlak a druha realita.
NETVRDIM, ze je pristroj BEZCHYBNY, ale konkurencia opat NEMA CO PONUKNUT takej mase uzivatelov. TAKZE ked sa bude bublina nafukovat, tak im to nahra do kariet. JEDNODUCHE nie ?
iPhone 4 mam asi 3 tyzdne, a so signalom tiez nemam ziadne problemy.
Faktom vsak je, ze ked rukov prekryjem tu sparu medzi antenami, tak palicky signalu idu dole. Menej paliciek vsak kvalitu hovoru neovplyvnuje. V garazi kde je slabsi signal tymto sposobom signal stratim uplne. Ak si vsak dobre pamatam, tak moj 3GS nemal v garazi ziadny signal. Bohuzial SIM karta v 3GS je uz odstavena, tak to nemam ako otestovat.
Chcel by som sa spytat ako dlho vam vydrzi baterka lebo mne sa akosi dost rychlo vybija za nocc mi spadne aj o 25 percent a pritom mam vypnute push mobilne data aj 3g. A este skusal som si orezat svoju oringacku simku na micro ale po vlozeni mi ju nenaslo (je to pravdepodobne stary typ simky aj vyditelne su odlisne) Iphone mam jb a mam tam program na odblokovanie. Co by mi zobrazilo ak by som tam vlozil simku ineho operatora a nebol by odblokovany? Momentalne to nemam ako vyskusat v usa neni orange.
Tj, niekedy stratim palicky, niekedy nie, podla signalu – naprie tomu, so spotenymi rukami to je horsie – nikdy, nikdy, mi vsak signal nevypadol uplne na 0…
Kupil som dva, v oboch pripadoch to je tak rovnako.
2 raul – realne strata paliciek znamena co? Znizena kvalita zvuku pri hovore, castejsie vypadavanie hovorov? Znizene rychlosti pri mobilnych datach? Na akej sieti (frekvencii, resp. pasme) ho pouzivas?
mrzo :
– strata paliciek: ked mam 3palicky a chytim ho do lavej(spotenej :)) ruky, klesne mi to do 20s na 1palicku – musim to vsak drzat tak, aby som dlanou to inkriminovane miesto zakryval, co sa mi aj tak casto nestava…
– znizenie kvality zvuku: vcera som mal trosku pocit, akokeby mi telefonoval niekto zo zahrobia, ale dnes sa mi to tak nezda. Nic som o tom inak necital, ak mate nejaky clanok, rad si to precitam a dam vam vediet…
– vypadavanie hovorov: urobil som ich zatial len 30 (aj ked za jeden den je to asi dost…) a vypadlo mi to vzdy, ked som stlacil cervene tlacitko na display, to by mali opravit :)
– rychlost mob. sluzieb: myslis napr rychlost internetu? Nic som nemeral, ale vobec nemam pocit, ze ide pomalsie, skor naopak… Tak isto, ak mate nejaky clanok, sem s nim :)
– frekvencia: siet je orange, ale frekvenciu nemam sajnu, ako sa to da zistit?
Staci si stiahnut program s nazvom iphone 4 case program z appstore. Ak mate sk appstore tak ho tam ani nenajdete musite si vytvorit americke. Pokial ide o dodanie na slovensko tak nemyslim zeby to tam mohlo dojst ja na ten obal cakam mesiac aj daco a to som v usa cisto odveci.
A to vybyjanie baterky sa nejak skoncilo, pravdepodobne to bolo sposobene programom na odblokovanie sieti v iphone ultrasnow kedze po jeho update v cydii som spozoroval ze baterka sa konecne prestala sama o sebe vybyjat.
jedna z aplikácií, čo spôsobuje rýchle vybíjanie batérie je BeejiveIM. 40 minut konverzácie stiahne baterku aj o 20-30%… čo napríklad pri facebook app v chate nehrozí. Kto má tiež problém s týmto softom, vyskúšajte Trillian for iPhone, luxusny softik :)
Autor
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 22 )