iPhone 4 – čo treba vedieť pred jeho kúpou

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 4 – čo treba vedieť pred jeho kúpou

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 21 až 31 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    Sauron3
    Účastník

to je vážne že mi v orangi alebo v inom operátorovy odblokuju iPhone 4ku(kupovany v USA) za poplatok? mám tam ešte 4.0.1 Jb a Ultrasnow unlock no mám s ním vážne problémy, stáva sa mi že mi proste napíše zlyhanie SIM alebo neplatná SIM a proste musím aspoň 3-4 krát dať reštart aby to nabehlo a stáva sa to dosť často čo ma zaráža lebo 2 mesiace dozadu mi to vobec nerobili. Ultrasnow som aj skúšal znova nainštalovať cez Cydiu nepomohlo. Možno je niečo zo softom.
    Simku som samozrejme skúšal aj vyberať ale nepomohlo..

PET
    Účastník

Orange ma neblokovane iFony.

raul
    Moderátor

ja mam tiez v iphone obstrihanu simku, a ziadny problem.

tomass55
    Účastník

Sauron3: odblokujú ti iba u toho operátora u ktorého bol kupovaný, ak sa naňho neviaže žiadna zmluva to znamená, že bol kupovaný v hotovosti, alebo ubehla viazanosť

ak ho máš kúpený v hotovosti je možnosť napísať tomu operátorovi a pokúsiť sa to vyhádať

Sauron3
    Účastník

kupovany je v hotovosti:D ale nie u operátora ,ale v apple store. Hm tak neviem skúsim zajtra zabehnúť do orangu či by sa niečo nedalo keď nie, tak nie počkám už toľko na ten dlho očakávaný unlock pre 4.2.1

raul
    Moderátor

napr v USA v apple store su blokovane iphony? Nemyslel som si :)

Sauron3
    Účastník

j tento bol z New Yorku 5th ave. rátal som s tým že bude bloknuty aj predavač mi to hovoril

kuryack
    Účastník

v usa su vsetky iPhony blokovane na AT&T, je jedno ci kupovane na pausal, ci za plnu cenu

samozrejme, ze tie pre Verizon nebudu bloknute na AT&T… :)

cicolably
    Účastník

kuryack
    no a som zvedavý ako tam strčíš SIM kartu a ako ti bude fungovať u nas CDMA sieť ?
    Sauron3
    a blokovaný telefón od AT&T USA ti neodblokuje nikto na svete ani AT&T

sevic
    Účastník

podla mna zaruku stratis lebo odblokovanie ide cez jailbreak ak som dobre pochopil

simku ti v o2 orezu na micro to som si nechal urobit

a po dalsie ak kupis za plnu cenu u nas tak je neblokovany pokial viem
    a z usa na to by som ani nemyslel, nemas zaruku a navyse verizon aj ATaT su bloknute a si nahrany
    ATaT je strasna siet, vlastne skusenosti, a mam dokonca jeden mobil od nich ale ten je nebloknuty – samsung

sevic
    Účastník

v o2 ta orezu aj v poluse aj v auparku
    a na slovensku sa tusim tie adaptery nedavaju ja ho teda nemam

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 21 až 31 (z celkového počtu 31 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.