Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iPhone 4 – biely alebo čierny?
- Toto téma obsahuje 39 odpovedí, 14 hlasov, a bola naposledny upravená pred 14 rokmi, 5 mesiacmi od
mike_butcher.
-
AutorPríspevky
-
27. júna 2011 o 17:47 #270705
mrzoÚčastník2 JFK. – blaznovstvo je cakat na telefon, ktory este vobec nebol ani ohlaseny, ze vobec bude. Veci sa maju kupovat, ked sa potrebuju, nie cakat, kym budu najnovsie, najlepsie… A k nam sa ozaj za 2-3 mesiace nedostane, ani keby ho vydali zajtra (NIE JE ANI OHLASENY…) :-) Tipujem najskor januar (u nas, realne, par kusov, ako standardne)…
27. júna 2011 o 17:56 #270708
JFK.Účastníkti haluzi mrzo :D
určite sa mýliš :)27. júna 2011 o 18:11 #270709
macbloggerÚčastníkTreba pocitat s tym ako minuly rok…4 generacia iPhone k nam prisla po uvedeni v lete v novembri a aj to sa o nu ludia museli bit aby sa k tomu mobilu dostali, v tej dobe tu pribudalo vela komentarov od ludi ktory na 4ku cakaju uz 5 tyzdnov a podobne, samozrejme niektory sa vytesovali ze cez znameho sa k nemu dostali, ale na Slovensku by som s uplne beznou dostupnostou pocital az v polovicke decembra, ak nepocitam 1000 eurove ponuky na bazosi…
27. júna 2011 o 19:09 #270719
Dr.ExitÚčastníkmacblogger: Presne tak. Preto radšej 4. Nebudem čakať rok teraz na 5. Aj keby bol 4 už lacnejší, ale tak. Taká doba.
27. júna 2011 o 19:13 #270720
JFK.Účastníkaký rok … 5 mesiacov nie je ani zďaleka 12 …
-robte ako myslíte, ja som povedal len svoj názor a v živote by som teraz nekúpil iPhone 4, píšte si ďalej čo chcete, ja som sa len vyjadril27. júna 2011 o 19:22 #270723
Dr.ExitÚčastníkÁno, ale podľa mňa bude predstavený na jeseň. Potom niečo trvá kým sa dostane do predaja no a ďalej kým bude u nás. Dosť dlhá doba nie? Ešte k tomu ako tu niekto písal. Že Orange ho má dosť skoro, to ma vôbec nezaujíma. Nemám Orange ani T-Mobile a na paušál by som ho určite nebral a nie ešte k tomu čisto nový s plnou sumou. Čiže jedine znovu počkať kedy bude lacnejší alebo na bazárové ponuky. Veľmi dobre viem po koľko šiel iPhone 4 keď bol po vydaní v bazároch aj nové aj už použité. Teraz sa teším, že je suma konečne nižšie a dá sa na ňu aspoň pozrieť. Výhodu počkať na 5 by malo jedine to, že by som 4 dostal lacnejšie, ale za to čakanie by ten jemný úpadok ceny nemal zmysel.
28. júna 2011 o 9:19 #270733
dentonÚčastníkMinula generacia prisla v novembri? Si riadne mimo. Ja som si svoj iPhone 4 kupil pekne krasne v septembri. Ak ale bude Orange predavat novy iPhone ako minulu generaciu, tak treba ist do nejakeho maleho mesta, tam sa to tak rychlo nevypreda. Orange totiz minuly rok poslal na kazdu predajnu 13 kusov (10x 16GB + 3x 32GB).
Exit, v Orange ho nemusis vobec kupovat na pausal. Prides do predajne hned prvy den spustenia predaja a povies, ze chces iPhone za plnu cenu bez pausalu a mas ho. Pripadne si ho este rezervujes den-dva pred predajom.
28. júna 2011 o 9:25 #270735
Dr.ExitÚčastníkdenton: To máš síce pravdu, ale myslím si, že bez čísla u nich by to nešlo.
28. júna 2011 o 9:59 #270738
macbloggerÚčastníkdenton: Som mimo lebo TEBE JEDNEMU to prislo v septembri…ale otvor oci a pozri sa na svet okolo kazdy tu cakal do novembra a potom este dlhsie…lebo neboli nikde, v kazdej predajni vypredane a nestihali dochadzat nove, teda skor ziadne nedochadzali…a nic v zlom ale ze z Bratislavy budem cestovat do Liptovskeho Mikulasa kvoli mobilu za ktory dam 200 eur a kazdy mesiac 80 eur je trosku mimo…za tu cenu by mi ho mali priniest na podnose. Teda 2200 eur za 2 roky pausalu…
28. júna 2011 o 10:05 #270739
Dr.ExitÚčastníkmacblogger: Máš pravdu, ale naši operátori sú nepodarky :D
28. júna 2011 o 11:25 #270746
HurfoÚčastníkDo teraz som fungoval na 3GS. 4 som mal moznost kupit ale nebola dobra cena. Teraz ju mam objednanu a o par dni by mala byt doma ale nebudem a ani by som necakal na to ze co ak. Co ak sa 5 ani neobjavi, co ak bude horsia a co ak co ak? Doteraz mi 3GS nadmieru stacilo preco by nemala stacit 4. Ale tema nebola ci kupit ale aky kupit a teda este raz ja by som aj beriem CIERNY. Biely je nepodarok a podla mna to mal Apple takto pripravene uz davno ale rok trvalo Stevovi kym to preglgol a rozdychal ze taku spatu vypustia. :-D
28. júna 2011 o 11:27 #270747
dentonÚčastníkexit: ide to aj bez cisla
macblogger: budem sa opakovat … Orange prvu varku iPhonov rozdelil tak, ze poslal 13 kusov na kazdu predajnu. Takze je jasne, ze vo velkych mestach boli hned rozpredane, ale zato v malych mestach ich bolo dostatok aspon 2 tyzdne (niekde mozno aj dlhsie). Kto cakal s nakupom na oktober tak je blbec, kupovat treba hned prvy tyzden ako pridu prve kusy.28. júna 2011 o 12:20 #270757
Dr.ExitÚčastníkChalani kľud. Venujme sa tej farbe. Takže vidím, že radšej čierny, že?
Sakra, nevie niekto toho paka zhanghana zablokovať a zmazať všetky jeho príspevky?
28. júna 2011 o 14:37 #270788
macbloggerÚčastníkdenton: Sam si protirecis…najprv pises ze si sa k nemu pekne krasne dostal a potom to zabijes argumentom ze ich prislo 13 na predajnu co znamena ze stovka ludi v Blave ho pekne krasne dostala a zbytok si mohol piskat.
Neviem ako tebe ale mne sa bit o iPhone v predajni nezda pekne krasne dostanie…28. júna 2011 o 16:10 #270797
JFK.Účastník…načo by komu bol iPhone bez paušálu ?? :D
28. júna 2011 o 16:20 #270803
HurfoÚčastníkJFK si dost od temy jasne ze na pribijanie klincov ale dolezitejsie je ci by si pribijal ciernym alebo bielym iPhonom ruzovy nieje v ponuke.
28. júna 2011 o 16:57 #270809
murriikÚčastníkJa mám iPhone bez paušálu. A čo? Ak by som po lete chcel kupovať iPhone 4, tak jednoznačne biely.
28. júna 2011 o 17:54 #270818petiar
ÚčastníkKupovať iPhone 5 len preto, že je „nový“, prípadne naň čakať, je hlúposť. Ak všetky moje požiadavky spĺňa iPhone 4, nie je dôvod čakať. Ja sa chystám prejsť na iPhone 4 niekedy v auguste, podľa mojich odhadov bude v tej dobe sklíčko na iPhone 3GS už poškriabané tak, že sa displej nebude dať čítať. :-) A jednoznačne čierny, biely sa mi nepáči, to je pre baby. :-)))
28. júna 2011 o 18:55 #270826
dentonÚčastníktiez nemam pausal … mam len „pausal start“, co ani nie je poriadny pausal a ku tomu 2GB datovy balik. iPhone na viazanost by som uz nechcel.
6. júla 2011 o 3:31 #272076mike_butcher
ÚčastníkA hlavne chlapi, v takejto dobe sa da vzdy pockat na nieco novsie, lepsie. Ta technologia ide dopredu tak rychlo, ze bezny zarabajuci clovek sa nema sancu obracat. Ja som si kupil iPhone niekedy v Marci. Kolegovia mi hovorili, ze mam pockat, ze uz tento rok bude novy iPhone. Pockam si kedy bude, aby som povedal, ze som nan cakal „len“ osem mesiacov. Potom vydaju 5ku a dva mesiace na to pride na internet sprava, ze vyjde 6tka. To by clovek stale len cakal. Nema to zmysel.
K teme: Biely sa mi momentalne paci viac.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.