Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: hardware › iPad 2 display bleeding – presvitanie podsvietenia
- Toto téma obsahuje 53 odpovedí, 19 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 11 months od
koru.
-
AutorPríspevky
-
23. júla 2011 o 0:51 #274730
koru
Účastník (Participant)nopl: tak to bohuzial, 20ty tyzden je takmer 100%ny bleeding
didushik: ak mas ozaj zlte flaky niekde na ploche displeja a nie presvitanie podsvietenia z kraja, tak to mozes skusit pouzivat ho 2 tyzden s podsvietenim naplno, je to lepidlo a malo by sa odparit. inak reklamuj
15. novembra 2011 o 8:44 #289038Man
Účastník (Participant)Vcera som to dal reklamovat to presvietanie no uvidim ci ma neposlu …
26. novembra 2011 o 22:00 #291154McJobs
Účastník (Participant)Tak co, zreklamoval tu uz niekto uspesne tento problem ? Ja to tiez zvazujem, a asi to buduci tyzden po vyse 6 mesiacoch konecne poslem, lebo jeden roh mam fakt vyrazny, a vidno to vecer aj pri min. jase… Tak ak to uz niekto reklamoval dajte vediet…
Este sa chcem spytat majitelov iPadu 2. Neuvolnuje sa vam nahodou to krycie sklo ? Mne hlavne vpravo dole od HB sa to sklo uvolnilo von nad tu tesniacu gumickou, a cele sklo ako keby „peruje“, ako keby tam bol vzduch medzi displejom a sklom…
15. decembra 2011 o 15:47 #293970koru
Účastník (Participant)napiste mail do traco computers s popisom problemu a seriovym cislom ipadu (je vzadu na ipade alebo sa ukaze v iTunes), oni to zistia u apple ci to je na vymenu alebo nie (rozhodnutie je vzdy na apple, nie na konkretnom servise)
zasadne neodporucam reklamovat u CCC, je to o triedu horsi pristup k zakaznikom ako traco, napr dviha to nejaka 18 rocna slecna s BA prizvukom, technik je 25 rocny chlapec s nevyberanym slovnikom, reklamoval som u oboch firiem takze viem porovnat
15. decembra 2011 o 23:44 #294073McJobs
Účastník (Participant)čo ? Ja sa to prave chystam buduci tyzden reklamovat, a vybral som CCC, komunikacia s technikom bez problemov, odpoved na email fakt do par minut. S Traco mam zase ja zle skusenosti, ked som reklamoval iPod dali mi novy kus, medzitym skoncila zaruka na povodny, a odmietali to zreklamovat, ze to nie je novy kus, nechceli uznat ani tu 90 dnovu lehotu, ktoru Apple dava pri vymene.
A čo im pomoze seriove cislo ? Vie sa presne ktora seria je chybna ?
16. decembra 2011 o 0:38 #294081koru
Účastník (Participant)ta debata ci to je alebo nie je novy kus tu uz bola vela krat, moj osobny nazor je,ze to co ti davaju je swap, cize iny kus opraveny rucne v nejakom autorizovanom high level servise, nie je to uplne novy kus v novej krabici, ktora je vo folii.
pri swapoch sa napr nemeni baterka, len sa kontroluje ci ma aspon 60% povodnej kapacity, cize novy kus to urcite nie je, je to refurbished kus, ktory sa napr predava v US app store za lacnejsie prip ich najdes na ebay
na novy kus mas narok ak 3 krat reklamujes tu istu chybu (alebo tusim 4 krat rozne chyby) a vtedy by si mal dostat novu zabalenu krabicu.
no a spat k tvojmu ipadu, seriove cislo je na to, ze ked budu pisat s apple technikom na ich internom chate, musia mu dat seriove cislo a popis problemu a on odpise servisu ci to maju vymenit zakaznikovi..
4. marca 2012 o 11:24 #305352luki_no
Účastník (Participant)Oživujem. Podarilo sa to niekomu zreklamovat? Mienim to hodit na reklamaciu, bo zachvilu mi konci zaruka.
4. marca 2012 o 12:26 #305359McJobs
Účastník (Participant)Mne vymenili kus za kus (CCC).
4. marca 2012 o 21:54 #305435mahomo
Účastník (Participant)a je to po vymene v poriadku alebo iba miernejsie?
5. marca 2012 o 12:41 #305474McJobs
Účastník (Participant)Druhy kus neviem ako na tom bol, kedze som ho predal, ale kazdy hovori, ze to je problem nerovnomerneho podsvietenia, ale skus v miestach kde su tie zlte skrvny zatlacit na ram displeja, a uvidis ze to je unikajuce svetlo co to sposobuje.
5. marca 2012 o 13:27 #305477mahomo
Účastník (Participant)jj, to viem, ze je to presvitajuce podsvietenie. Len som zvedavy ci po vymene je to uz ok alebo stale o tom istom.
5. marca 2012 o 14:37 #305492koru
Účastník (Participant)Ako to moze byt po vymene o tom istom ked dostanes druhy kus?
5. marca 2012 o 14:42 #305494mahomo
Účastník (Participant)Ako? No jednoducho…ze to nezmizne uplne, ale iba ciastocne a s tym sa budes musiet zmierit.
6. marca 2012 o 13:16 #305599koru
Účastník (Participant)Este raz, dostanes komplet uplne iny iPad ak to das reklamovat…
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.