iOS 8.1.3 a OS X 10.10.2 vase postrehy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 8.1.3 a OS X 10.10.2 vase postrehy

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 37 )
  • Autor
    howoarang
    Účastník (Participant)

Tak jablka, piste zdielajte prve dojmy z najnovsich aktualizacii iOS 8.1.3 a OSX 10.10.2… ja este len stahujem…

Rado2711
    Účastník (Participant)

mam zatial len par minut:
    macbook air 2014- safari vyrazne rychlejsie, system sa mi zda sviznejsi ale mozno je to len placebo
    iphone 5s- rozdiel nepocitujem

howoarang
    Účastník (Participant)

ja mam zatial len 10.10.2, mal som 10.10.2 predtym tu public betu, ci ako sa to volalo, animacie boli oproti 10.10.1 plynulejsie. inak teraz ziadna zmena okrem Safari, to ide rychlejsie

inspektorko
    Účastník (Participant)

Safari je naozaj hodne rychlejsie a hlavne nacitava plynule, Mbook Air mid 2011

mork4
    Účastník (Participant)

Stahujem akurat, uvidime co to povie, aj ked to safari si neviem predstavit este rychlejsie ked uz teraz je kurva rychle :D

Martinko115
    Účastník (Participant)

stahujem :D

peto01
    Účastník (Participant)

Bateria na iphone 6?

om4o
    Účastník (Participant)

Po reštarte mi Macbook pro (mid2010) nenabehol. Takže obnova z TM a skúsim znova.

Ani po obnove a opätovnom stiahnutí mi nechce nabehnúť.

PET
    Účastník (Participant)

Zrychlenie : iMac 2007 /SSD, 6 GB RAM /, MBPro 2008 / SSD, 6 GB RAM /, iPad 3, iPhone 4s, hlavne Safari.

Mitho
    Účastník (Participant)

iPhone 5S – myslim, ze bez zmeny. Stale rychla masina :-)
    iPad 4.gen. – zatial neaktualizovane, sam som zvedavy, hlavne na Safari :-(

dzmilo
    Účastník (Participant)

mne v iphone 5s ukazuje aktualizaciu na 8.1.3 ale ked zapnem itunes tak ponuka len 8.1.2 zaujimave. Nezrobil som zatial nic. inac momentalne mam ios 7.1.2 ako slape ios 8 na 5s ???

JFK.
    Účastník (Participant)

užasne

majdy
    Účastník (Participant)

JFK: popíš svoje postrehy z nových updateov :) u mňa v docku pri vysunutí Downloads žiaden posun vpred čo sa týka animácií.

JFK.
    Účastník (Participant)

majdy: animácie ostali od prvej bety rovnaké…
    takže final build 10.10.2 sa mi zdá rovnaký aký posledná beta, možno TROŠKU rychlejšie safari, aj keď to si asi nahováram, lebo som to čítal od ostatných… kedže Safari bolo 8.0.3 už v prvej bete, podla mňa to moc nezmenili (aj keď môže byť)…
    takže tie animácie sú také aké sú, nie sú dokonále, ale už to rešpektujem :D lebo v 10.10.1 sa to nedalo…. to bola des a hrúza, teraz to je také, že no,z docku hlavne vidím ten lag pri otvárani Applications.
    About This Mac tak ako v prvej bete, výrazne zlepšený, ale nie je to dokonale plynulý prechod!

Každopádne, neviem, či my (retina users), môžme čakať nejaké ďalšie zlepšenie.
    Aj v komentoch pri článku na 9to5mac som čítal, že ludia ostali sklamaní, že UI na Retine zostalo zalagované…. čo už :D

8.1.3 sa mi zdá tiež tak o takých 5% švižnejšia ako 8.1.2 na 5S čo sa týka prechodov a animácií.
    -je pekné že ten update by mal riešiť to, že není treba tak velké množstvo volného priestoru na aktualizáciu … to určite poteší hlavne userov 16 GB modelov.

bawy
    Moderátor

safari asi dal niekto druhé turbodúchadlo…alebo pri update len prečistilo cache boh vie, ale ide to sakra rýchlejšie…animácie veľmi podobné lagy snáď pri niektorých prechodoch povedal by som že je to čistejšie, ale aplications folder je jedna trhanica :/

majdy
    Účastník (Participant)

JFK:

Tak u mňa značne plynulé About This Mac aj Kalendár o ktorom sme s bavili, možno to nieje plynulé tak na 100% ale tých 90 to dá určite :P

Jedine v Safari a Docku som nepostrehol posun vpred čo sa týka lagov.

Safari ale je rýchlejšie, dal som si záležať na otestovaní a napríklad také The Verge pri 10.10.1 mi na iMacu aj MBPr otváralo tých 8 / 6 sekúnd. Pri 10.10.2 sa zmestím pod sekundu a je to milisekundová záležitosť, takže v tomto vidím značný posun vpred!

8.1.3 na iPhone 5 o máličko plynulejšie a svižnejšie. Výdrž zatiaľ pozorujem rovnakú. Safari možno tiež rýchlejšie, no to som už netestoval, len pocitovo o tých 50% možno.

bawy:

S tým Safari súhlasím, omnoho rýchlejšie a Downloads to isté čo Applications :( Na iMacu non retina neni problém, ale na MBr je :(

Som vcelku spoko, ešte pár drobností to chce, hlavne dúfam, že priniesli poriadnú stabilitu. uvidíme časom :)

JFK.
    Účastník (Participant)

Tak ja mám zajtra tú skúšku z fyziky, takže Safari som určite netestoval tak aby som meral sekundy načítania stránky a ten internet mi ide všelijako takže tak, ráno išiel prekvapivo rýchlo, 8mb/s … tak som myslel či to nebude aj tým….
    ale teraz keď hladam nejaké veci na wikipédií a tak, tak áno, SAFARI JE RÝCHLEJŠIE.

Výdrž baterky sa ti na iPhone už nikdy nezlepší, len sa bude zhoršovať, tam žiaden zázrak nečakaj :D — ja som si už objednal 6tku a čakám … :P

(len mi príde divné, že to nevedia spraviť, ten plynulý prechod… ako nerozumiem sa tomu až tak ako Apple inžinieri, ale neviem si predstaviť, čo je na tom také zložité, že to nevedia spraviť, ten plynulý prechod v Applications/Downloads a pod…..
    – už si začínam myslieť že to tie debilné Intelácke integrované chipy nezvládajú pri takom rozlíšení)

om4o
    Účastník (Participant)

Potrebujem poradiť keď dam na MacBook pro 13 (mid 2010) 10.10.2 tak po reštarte sa to sekne v polovici a nenabehne. Systém je od decembra 2014 čistá inštalácia.

Gren093
    Účastník (Participant)

iPad mini Retina, 8.1.3… že by sa to predsa len zrýchlilo? Je to možné …

Dodo_ZV
    Účastník (Participant)

iPad 3 – citelna zmena k lepsiemu, rychlost a plynulost systemu je podstatne lepsia, zase sa to da pouzivat :)
    iPhone 5s – tu som zmenu nezaregistroval
    iPhone 4s – zial ani tu :( system ostava spomaleny a laguje jedna radost

up
    Takze po 1 dni pouzivania 4s o nieco plynulejsi chod, ale zazraky necakajte …

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 37 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.