iOS 8.1.3 a OS X 10.10.2 vase postrehy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iOS 8.1.3 a OS X 10.10.2 vase postrehy

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 21 až 37 (z celkového počtu 37 )
  • Autor
    sairik
    Účastník (Participant)

dajte mi prosimvas funkcny navod ako spravit boot usb cez terminal lebo som uz zufaly :-D uz som aj prepol SK lokalizaciu na EN, no ani tak to tomu prikazu nepomohlo, pouzil som

sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia –volume /Volumes/Untitled –applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app

aj instalacka sa mi volala „Instalator OS X Yosemite“ , aj ten som premenoval tak ako v linku a nic

co robim zle ?

btw da sa stiahnut 10.10.2 ? ci len 10.10 cista instalacia a tak update ?
    vdaka

kranky
    Účastník (Participant)

sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia –volume /Volumes/Untitled –applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app –nointeraction

kde –>Untitled Untitled <– napriklad a skus este raz…

om4o
    Účastník (Participant)

Ja som použil nasledovne a išlo bez problémov

sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia –volume /Volumes/Untitled –applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app –nointeraction

U mňa názov USB Untitled, po ukončení sa mi prepísal názov USB na Install OS X Yosemite.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Preco nepouzijes DiskMakerX? Nic nie je jednoduhsie.

sairik
    Účastník (Participant)

aby sa nevymazala recovery particia :)

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ak chces robit clean install tak recovery particiu ti vytvori pri instalacii

howoarang
    Účastník (Participant)

@Sairik: kedze vysiel oficial update 10.10.2, tak z AppStore teraz stiahnes cely Yosemite tiez vo verzii 10.10.2.

dzmilo
    Účastník (Participant)

Aktualizoval som ipad 3 retina a iphone 5s na 8.1.3. Vsetko OK zatial, ipad sa mi vidi rychlejsi. Baterku budem sledovat.

marcel1992
    Účastník (Participant)

ja radsej nebudem davat novy Os x lebo som mal problem zo externou zvukovkou.mi nechcelo prehravat zvuk sustal radsej zostanem na mavericks

sairik
    Účastník (Participant)

tak som to dal hadam spravne a po zadani hesla vyskoci toto

sudo: /Applications/Install OS X Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia: command not found

@howarang a ako prosimta ? :-D ja ked dam download v appstore tak mi napise ze uz 10.10 mam ci chcem aj tak stiahnut
    stahuje sa to nejak inac ? alebo co je zle ? :-D

edit: tak uz sa to tvari ze ide, vymenil som usb :)

tak uz mam aj zodpovedane :) sice to pisalo pri stahovani 10.10 z appstoru, ale instalacka bola predsa 10.10.2 :)
    takze vsetko ide ako ma :)

sairik
    Účastník (Participant)

inac na iphone 6 mi vyskocila hlaska nepodporivaneho kablu ale pritom nic pripojene nemam :-D a ani nikdy som nepouzil neoriginal kabel :-D :-D

????
    Účastník (Participant)

ja sa furt neviem odtrhnut od Mountain Lionu, Yosemite mi pride ako keby furt na nieco cakal.
    robil som upgrade, potom som skusal cisty install, ale furt nejaky blby pocit mam z toho pouzivania.

dnes som znova urobil upgrade a znova ten pocit. je na tom „MEWERICXSKXS“ lepsie?

iTuxx
    Moderátor

ja mam tiez stale mavericks a yosemite ma ani nelaka. Takto mi pocitac funguje, ziadne bugy nema a ani by som nemal cas ani naladu ich riesit. Doby, ked som kazdu Apple aktualizaciu hned instaloval, su uz zial davno v zabudnuti.
    Maximalne si tak stiahnem instalacku, aby som mal do buducna, ale instalovat to urcite nebudem.

????
    Účastník (Participant)

takze mozem urobit restore na ML a potom upgrade na Mavericks. diky

re88ne
    Účastník (Participant)

iPhone 6 plus totalne bez zmeny …

sairik
    Účastník (Participant)

skusili ste importovat fotky do iphoto a nasledne po hlaske vymazat z iphonu dali vymazat a v iphone stale su ? :-D ako ich mam omg vymazat aby som nemusel po jednej v telefone ?

a dalsia vec, niekedy pri pridavani uberani hlasitosti sa nezobrazuje grafika , ale hlas sa meni :)

ip 6 :)

MatoKRAL
    Účastník (Participant)

Ja mám iP6+ ale napr. problem s vytiahnutím lišty pri homepage z dola.. Proste mi to pri 33% nejde.. musím ho najprv posunutím na num pad a naspäť aby sa to „odblokovalo“ alebo ako to nazvem.. a + dosť často sa mi stáva aj na 5S sa stávalo, Pri 5S som mal bookbook case a keď som si pridaval hlasitosť cez obal vo vačku, zasekla sa mi hlasitosť na 100% alebo na 0% podla toho, či som pridával alebo uberal, a potom keď som chcel do druhej strany napr. stíšiť, keď to dalo na 100%, tak to nechcelo stíšiť a musel som rešt. iPhone.. Je to čudné.. Pri 6+ mám Apple Case, takže možno to je len tými obalmi.. Ale fakt neviem.. Nikomu sa nič také nestáva?

Zobrazuje sa 17 príspevkov - 21 až 37 (z celkového počtu 37 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.