Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 7 backup problem
- Toto téma obsahuje 38 odpovedí, 10 hlasov, a bola naposledny upravená pred 11 years, 11 months od
Ron.
-
AutorPríspevky
-
17. júna 2013 o 22:26 #357765
MoRFi
Účastník (Participant)Instalace iOS 7 – nejprve zálohujte
Beta verze aplikací a samotného iOS naleznete přímo na stránkách iOS Developer Program, odkud je možné aplikace stáhnout. Pro instalaci iOS 7 je nutné mít nejnovější verzi multimediálního přehrávače iTunes, ke kterému připojíte iPhone nebo iPod touch 5. generace. Nejprve zálohujte své zařízení pomocí iTunes a následně podržte klávesu Alt (na Macu) nebo Shift na PC a zvolte možnost Restore iPhone/Restore iPod. Nyní vyberte .ipsw soubor, který jste stáhli z iOS Developers Program a nainstalujte iOS 7 do svého zařízení.17. júna 2013 o 22:28 #357766MoRFi
Účastník (Participant)How to install iOS 7 Beta without UDID / Developers account:
Step 1: Launch iTunes and connect your iPhone with your PC via USB cable.
Step 2: Right click on your iDevice on iTunes and take a backup (or backup to iCloue)
Step 3: Restore your iPhone to iOS 6.1.3 (or 6.1.4 if you have iPhone 5)
Step 4: Set up as new iPhone – do not restore from backup.
Step 5: Hold down the Option key in OS X (Windows use Shift key) and click on “Update” not on „Restore“
Step 6: Select the iOS 7 beta file you downloaded, updating the device to iOS 7 beta. Done17. júna 2013 o 23:03 #357771Dreamer
Účastník (Participant)Dakujem ti,ze si si dal tu namahu a nasiel ako sa to robi. Pre mna je uz ale neskoro. Lebo som krok 2,3 a 4 vynechal. Cize nemam zalohu z iOS 6 a neviem sa dostat k tej z iOS 7 kedze nemam UDID registrovane…
17. júna 2013 o 23:06 #357772lordsoft
Účastník (Participant)Dreamer – https://imzdl.com/udid.php uz zase registruju, je to asi najdoveryhodnejsi zdroj.
18. júna 2013 o 8:14 #357784Dreamer
Účastník (Participant)Caute applaci.
Tak sa mi podaril husarsky kusok a myslim,ze som mal aj kusisko stastia pritom ako som skusal, co sa mi podarilo.
Skusim to co najdovernejsie opisat.
Cize rozhodol som sa nahodit iOS 6 uplne odznova a uplne nacisto cez Restore. Prebehol som uvodne nastavenia az som sa dostal ku kroku kedy som si mal vybrat zdroj zalohy. Zvolil som iCloud. No a zase som sa dostal k tym poslednym 3 zaloham, ktore vyzadovali iOS 7. Chvilku som nato kukal a potom ma napadla takato vec: V takom stave ako to bolo, cize pri vybere zalohy z iCloudu som telefon zapojil do iTunes a klikol na UPDATE so sucasne stlacenym OPTION klavesom. Vybral som iOS 7 ipsw prebehol hadik s jablkom a dostal som sa opat k uvodnym nastaveniam. Presiel som uvodne nastavenia az som sa dostal ku kroku obnovenia zalohy zo zvoleneho zdroja. Vybral som zdroj iCloud a krasne som tam mal tie svoje posledne 3 zalohy. Vybral som najnovsiu a zacalo ju obnovovat. Cize da sa povedat,ze som to so stastim cele obisiel. Mam celu zalohu uz na iPhone. Fotky, spravy vsetko. Hura :D
Len mam malinky problem. Niektore aplikacie sa mi nechcu obnovit. Ide ale o hry. Sprava sa to tak,ako ked sa ma aplikacia nainstalovat. Je v nej prazdny hadik a pod nou je napisane Waiting. Aj ked na nu tuknem prstom zacne Loadovat a potom sa to nejak resetne a ostane to v povodnom stave. Neviem ich ani vymazat.
Ked to mam uz v takomto stave chcem sa opytat skusenych. Keby to teraz zazalohujem na iTunes nahodim iOS 6 budem schopny z tejto zalohy z iOS 7 obnovit iPhone bez problemov? Odpovedzte prosim len ti,ktori ste to takto uz robili. Nie ti ktori si myslite,ze by to tak mohlo ist. Pochopte,ze mi ide o krk s mojou zalohou. A na experimenty tu uz nieje ziadne miesto. Mam pocit,ze cim jednoduchsie sa na tie iZariadenia ide tym je to cele schodnejsie.
Dakujem vsetkym zucastnenym fakt velmi pekne za rady a podporu :)18. júna 2013 o 9:15 #357786eraserv6
Účastník (Participant)Nie nepojde. Ved o tom je cely tvoj prispevok :)
djminaut : Ano tak som to myslel
23. júla 2013 o 11:00 #359833Ron
Účastník (Participant)MoRFi pojde to aj na iPad mini či len na iPhone a iPod touch 5?
stiahol som iOS 7 Beta 3 pre iPad Mini A1432 WiFi z tejto stranky http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?p=1001090 . je to dobré?23. júla 2013 o 11:16 #359834MoRFi
Účastník (Participant)Ron: malo by to ist ale vobec som to nesledoval lebo ja sa o betu vobec nezaujimam. ja si pockam na oficialny release.
23. júla 2013 o 12:50 #359847Ron
Účastník (Participant)A keby to náhodou nevyšlo alebo blblo tak keby som dal v iTunes obnoviť z predchádzajúcej zálohy dalo by ma naspäť na terajší iOS(6.1.3) ?
23. júla 2013 o 13:06 #359851eraserv6
Účastník (Participant)Ale nebudes moct pouzit zalohu z IOS7, iba najnovsiu z IOS6
23. júla 2013 o 13:20 #359852raul
Moderátoreraserv6: zaujala ma jedna vec – ako je/moze byt technicky ci logicky opodstatnene, ze iOS7 z DFU je stabilnejsia ako update…. Pretoze ak na to su argumenty, tak odteraz budem vsetko robit cez DFU. Ale nemam pocit, ze tomu tak je, inak by update nemal vyznam.
23. júla 2013 o 13:24 #359855Ron
Účastník (Participant)eraserv6: nechapem
23. júla 2013 o 14:03 #359860eraserv6
Účastník (Participant)raul: Ja to vidim takto – Ak do neumyteho pohara od piva nalejes kolu, bude v kole pachut. Ak ho predtym umyjes budes citit cistu kolu :-)
Ja som si to DFU nevymyslel, je toho plny web ze je beta podstatne stabilnejsia po instalacii z DFU ako po update. Napokon som sam toho bol svedkom ked po update bola k nicomu, vsetko padalo, mrzlo, nedalo sa to skoro pouzivat.
Z DFU to vsak uz bola ina kava a trufam si povedat ze v pohode pouzitelna aj „naostro“.
Neviem preco to tak je ze po update to vacsinou stoji za prd, skor by som otazky smeroval inzinierom do Cupertina :-)
Ron : Ak nahodis IOS7 a urobis zalohu, po downgrade na 6.1.3 ju nebudes moct pouzit pretoze je z IOS7.
Budes moct pouzit len tu ktoru si naposledy spravil este na 6.1.323. júla 2013 o 14:06 #359861Ron
Účastník (Participant)ano a ked urobim zalohu ešte v 6.1.3 nahodím ios 7 nebude sa mi to vidieť alebo blbnuť tak dam obnoviť zalohu a dá ma naspäť na 6.1.3?
23. júla 2013 o 14:12 #359862eraserv6
Účastník (Participant)Downgradnes na 6.1.3 a obnovis zo zalohy ktoru si spravil este pred instalaciou IOS7
23. júla 2013 o 14:18 #359863Ron
Účastník (Participant)a prepač že sa pýtam nevyznám sa v tom moc.. ako to downgradnemna ios 6.1.3?
23. júla 2013 o 14:20 #359865raul
Moderátoreraserv6: verim ti, len som chcel vediet, ci o tom nevies viac :) dik za skusenost a popis :)
23. júla 2013 o 14:41 #359868eraserv6
Účastník (Participant)Ron : Nic v zlom ale preco sa pustas do takych veci ked to nebudes vediet dat do povodneho stavu? :-)
Downgradnes tak ze si stiahnes prislusny 6.1.3 a restornes ho tym FW priamo cez itunes23. júla 2013 o 14:53 #359869Ron
Účastník (Participant)OK veľká vdaka eraserv6. Už tam mám ten iOS 7 a je to brutálne… :)
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.