Skusali ste niekto Beta 2? Pred stiahnutim je tam podozrivo vela warningov a idem na dovolenku, teda rad by som nieco stabilne. Mozem updateovat? Mam uz Beta 1, ktora aj ked je prudko nedorobena, ale aspon relativne stabilna. Staci mi vediet, ci na tom nie je Beta 2 horsie. Dik.
tak stabilnou teda urcite nie…ja ju uz mam a teda je tam co vylepsovat do jesene…hned ako som nahadzoval backup tak my nenainstalovalo vsetky aplikacie (vsetky mam kupene)…ale backup z iCloudu isiel v pohode…v beta 1 robila problemi aplikacia Hudba…ked som mal obrazovku celeho albumu a vratil som sa spat na zoznam skladieb tak som mal ciernu obrazovku a len play/pause tlacitka…v beta 2 nwm ako lebo sa mi este stale nenahodili skladby….to je asi tym ze to robim na softe od mrkvosoftu :P
btw…niektore hry a Productivity apps padaju casto resp. ani sa nezapnu…ostal by som na tvojom mieste na beta 1…alebo 4.3.3 :)
jediny problem na bete2 co som objavil je su arabske znaky namiesto cisiel ked mam vybrany format gefionu slovensku republiku, dal som cesku a je to lepsie, tieto znaky sa vyskytuju uz len vynimocne v niektorych sofotch
no hej mne je jasne ze pridem o vsetko to ani neriesim ale co ja viem keby je ten ios5.0 nestabilny ci mozem o5 prejst na 4.3.3 alebo potrebujem nejaku zalohu ako je to pri prechoda z 4.3.3 na nizsiu ios verziu