iOS 4 iPhone 3G enable Wallpaper a Multitasking

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iOS 4 iPhone 3G enable Wallpaper a Multitasking

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Crossman
    Účastník (Participant)

Ahojte mam iPhone 3G a mam ho jailbreaknuty so zapnutym wallpaperom a multitaskingom avsak mam taky pocit ze to uz 3G nezvlada, napriklad narocnejsie aplikacie ako navigacia mi mapu 3D ani neukaze iba mi vypne aplikaciu, Motion X GPS mi da ze nahrava potom vypne. Mate niekto tiez taku skusenost ci mam niekde inde chybu ? :-) Diky

poper
    Účastník (Participant)

je nejakz program na pc co ti v iphone ukusne trosku z pevnej a bude sluzit ako ram.
    neviem ale ako sa vola

Andreso
    Účastník (Participant)

http://www.youtube.com/watch?v=8GvE_PwpkOU Podľa tohto návodu by sa to malo dať, no či to pôjde na iOS4, tak to neviem.

poper
    Účastník (Participant)

iMemory Enhancer z cydia

Bysto
    Účastník (Participant)

2 poper : sorry, ale blbost, ta app je uz strasne dlho a nikto s tym neni spokojny viac ako dva dni, potom sa to cele zosere a cely system zacne mrznut a v za dalsie, disky v iP nie su stavane na neustale prepisovanie ako ramky, to znamena, ze kebyze to pouzivas dajme tomu mesiac, mozes si znicit flasku,.

Crossman
    Účastník (Participant)

No nic vidim to tak, ze to tam hodim bez toho wallpapera a multitaskingu a bude to asi lepsie :-) … Chcem aby mi fungovali tie aplikacie :-D

hatto
    Účastník (Participant)

mne ide multitasking na 3g lepsie ked som pouzival backgrounder, som sa bal ze to bude spomalovat, ale zatial to mam sviznejsie ako predtym:)

Crossman
    Účastník (Participant)

A mas aj wallapaper aj ten oficialny multitasking a funguje ti to korektne ?

spoti
    Účastník (Participant)

mne funguju vsetky appky ako maju…po zapnuti homescreen background bol iPhone 3G trosku spomaleny sekajuce animacie a pod. to som teda vypol. ale multitasking bezi bez chybicky uplne krasne! ziadny problem zatial!

//zatial znamena uz dva tyzdne…

Crossman
    Účastník (Participant)

Ja som uz tiez dal wallpaper prec a idem skusit co to spravi… :-) Zatial sa to tvari ale ovela lepsie.

addamz
    Účastník (Participant)

Uz som si spravil cez redsn0W jailbreak, ale nedal som si multitasking ani wallpaper. Mulit nechcem to nema na 3g vyznam, ale nechcem si davat winterboard, tak by som si chcel aktivovat wallpaper, da sa to nejako dodatocne alebo to musim cely proces robit znovu cez redsn0w.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Spusti redsn0w a odfajkni wallpaper ale cydiu nechaj prazdne policko. Trva to rovnako ako prvy jailbreak. Winterboard ani neskusaj, mne nefungoval a ma kopu bugov
    Upozornujem ze aktivaciou wallpaperu sa ti spomali iphon a animacie zacnu trhat

m4x
    Účastník (Participant)

A ked som si to aktivoval cez ten redsnow ako si ho deaktivujem ?:-) povedzme ten wallpaper, co som cital, ze spomaluje, ten multi tasking by som nechal bezat, vidim v tom velke +, pripadne vypnut aj to a hodit backgrounder

babo
    Účastník (Participant)

co som videl na kamosovom 3G, tak wallpaper vazne dost dpomaluje a oni v Apple asi vedia, preco ho nepovolili pre 3G. Hovori o tom aj Stevov mail.
    Multitasking je tazko povedat, treba sa potom dost starat o aplikacie a killovat aby ostali len tie co urcite uzivatel chce mat k dispozicii (co je otrava, lebo tam ostava vsetko, Phone, Messages, … proste vsetko). iOS s len 128MB pamate totiz ukoncuje aplikacie dost casto. Na druhej strane mi to prislo lepsie, ako ten Multitasking cez cydiu

petokiso
    Účastník (Participant)

Mozete mi prosim povedat ti,ktori mate iOS4 ze ci ten mutitasking je plnohodnotny ,cize ked mam zapnuty facebook ,dam menu a zapnem napr Safari ci ma necha prihlaseneho alebo odhlasi. Lebo danejsie som cital ze ono to iba pozastavi app a potom ju obnovi z pamete v tej fazi v akej bola pozastavena. Dakujem

addamz
    Účastník (Participant)

Da sa to aj lahko ces sftp, staci jeden plist upravit a mozete si zapinat, vypinat co chcete, za sekundu som si zapol wallpaper a netreba ziadny redsn0w znovu spustat.

poper
    Účastník (Participant)

ja rozmyslam nad JB pre svoje 3G. ale s co najmensimi nasledkami.
    keby si chcem jb dat prec, tak musim ho restore na povodny (cisty)?

m4x
    Účastník (Participant)

poper – spravis cez DFU restore a mas pokoj

addamz – tak som to ja vypinal, asi najlepsi sposob a najistejsi bez nejakeho dalsieho mozneho zasahu softom, ktoremu prilis nedoverujem po druhy krat, takze urcite tiez odporucam upravovat ten subor

Multitasking ? – urcite nie je plnohodnotny, ako som napisal vyssie, aplikacie jednoducho vypina a v „pozadi“ akoze su, ale to je takym sposobom, ze ked spustim aplikaciu z „pozadia“ cela sa odznova nacitava, odskusane na viacerich apps, ale ako vravim, mozno je to len kvoli podpore a tie apps este nemaju zakomponovanu podporu pre iOS 4 a jeho multitasking, naozaj neviem, skuste sa vyjadrit ini ?
    osobne by som chcel naspat backgrounder a dufam, ze bude podpora a tym padom, tento multitasking pre 3G uplne vypnem

Wallpaper ? – jednoznacne spomaluje springboard a jeho chod, musel som to vypnut a hned som prechadzal po „ikonkach“ rychlejsie

poper
    Účastník (Participant)

ja som chcel ze ci ide toto:
    urobin JB, zapnem MT, vymazem JB.
    (aby MT ostal)

m4x
    Účastník (Participant)

otazka skor znie ako chces vymazat JB ? :-)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.