Info o predávajúcom

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Info o predávajúcom

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81282
    johanias
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,
    rád by som sa informoval či už niekto niečo kupoval od Lukasa Lancarica pripadne AppleEUworld@seznam.cz.
    Pretože jeho ceny sa mi zdaju veľmi dobré priam až podozrivé preto neviem či mu môžem veriť alebo nie … ?
    Konkrétne by som mal záujem o iPad 2 16 GB http://mobil.bazos.sk/inzerat/9991987/Apple-iPad-2.php
    Ďakujem za každý názor.

    #285902
    re88ne
    Účastník (Participant)

    Ahoj, tento inzertny portal, na ktory odkazom smerujes je plny podvodnikov! a ked tam ma zahranicie tak je takmer 100%-ne ze ti tovar nepride! Ja som takto prisiel uz o viac ako 300 eur! Z vlastnej skusenosti ti hovorim, radsej pozeraj realnejsie ponuky! Pisal si snim uz? nenavrhol ti, ze posli stvrtinu alebo polovicu nebodaj celu sumu ? lebo dobierka je draha zo zahranicia ? NAJLEPSIE JE OSOBNE STRETNUTIE :) lebo nikdy nevies kto ti co posle aj ked na dobierku, moze ti prist velky plosky kamen v krabici :)
    naozaj, radsej pozeraj realne ponuky! No nebranim ti skusit, kazdy sa uci na vlasntych chybach :)

    #285904
    johanias
    Účastník (Participant)

    pisal a poslal mi aj nejake referencie, ale zas na druhej strane 2 maily odpisali naraz okolo 22:00 co sa mi zda trosku podozrive dalej chce platbu prevodom vopred a osobne stretnutie nepripusta pretoze je v zahranici …
    a poslal mi taketo ceny

    Apple iPhone 4Gs 16 GB…………….280.00?
    Apple iPhone 4Gs 32 GB…………….330.00?
    Apple iPhone 4Gs 64 GB…………….400.00?

    Apple iPad 2 (16Gb) WiFi………………300.00 ? (cerny, bily
    Apple iPad 2 (32Gb) WiFi………………350.00 ? (cerny, bily)
    Apple iPad 2 (64Gb WiFi……………….450.00 ? (cerny,bily)

    #285905
    tomass55
    Účastník (Participant)

    Veľmi podozrivé ceny. :) Také ceny asi niesú nikde ani v zahraničí, ale možno má charitu a rozdáva Apple veci za dobré ceny.

    Keďže chcel platbu prevodom, lebo je v zahraničí je pravdepodobnosť 99,9%, že prídeš o peniaze a nebudeš mať nič, alebo ti príde zabalený kameň ako písal kolega predo mnou.

    Ale možno kým nevyskúšaš neuveríš. :)

    #285906
    johanias
    Účastník (Participant)

    OK dik za rady idem asi od toho prec …

    #285908
    odklizec
    Účastník (Participant)

    Zasada cislo jedna, NIKDY nekupovat od kohokoliv, kdo posila postou. Cesko-Slovenske inzertni portaly nejsou eBay. Tim minimalizujes moznost podvodu az o 99% ;) Ty ceny jsou samozrejme podfuk jako blazen.

    #285909
    re88ne
    Účastník (Participant)

    VÔBEC NAD TÝM ANI NEUVAŽUJ, JE TO OČIVIDNÝ PODVOD :)))
    na tom inzertnom poratali, ktory uvadzas je viac takych “ČUDNÝCH” ponuk, napr. MBP NEW s i7 za nejakych 950eur alebo tak nejak ! proste uplny blbost ! ale samozrejme zahranicie :)))

    #285929
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    cisty podvod. Taketo ceny nema ani americky Apple Store. Clovece, pouzi trocha rozumu aj sam. Ak taketo ceny nie su ani v USA, tak logicky to predava so stratou = logicky to je loz ako hrom.

    #285932
    novacikk
    Účastník (Participant)

    Jednoznacne nekupuj od kupujucich co ponukaju veci zo zahranicia.Ale nemozem suhlasit s nazorom aky napisal re88ne,ze portal bazos je plny podvodnikov. Je to najlepsi inzertnz portal na sk,osobne som robil rozhovor s majitelom portalu pre jeden web.a nikde sa nevyhnes zopar primitivnym podvodnikom,ani na slavnom ebayi. Len radsej pri kupe vzdy trvaj pri osobnom stretnuti. V prvom rade musi premyslat kupujuci

    #285936
    iTuxx
    Moderátor

    odklizec: ja som uz natrafil aj na takeho majstra co pekne zinscenoval ze vsetko prebieha pod eBay buyers protection, dolozil dokonale doklady, vsetko vyzeralo 100% ako original. Ale zachranilo ma ze ludom zvycajne neverim, tak som pred odkliknutim prevodu trochu toho picina preklepol a voila, zistil som veeeeelmi nepekne veci, takze som sa uz neozval.

    Tu je faktura co mi poslal:

    http://www.gmage.sk/images/registered/11/23/eBay_Invoice_56a3107cad.jpg

    vyzera dost presvedcivo.

    #285939
    steaven
    Účastník (Participant)

    takychto ludi treba rovnako okaslat cize nahlas mu ze to chces na dobierku hocico najlepsie si spravit 20 uctov na gmaily a potom z kazdeho mu napisat ze to beries nech ti to posle nasledne mu zadar vymyslenu adresu a nech chlapec plati postovne

    #285942
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    Ved to co ma na tych obrazkoch ( http://mobil.bazos.sk/inzerat/9991987/Apple-iPad-2.php ) ani nieje iPad – konkretne ten treti obrazok je dajaka cinska napodobenina.
    Original od Apple ma vzadu len napis iPad nie “iPad 2” a otvory na zvuk maju byt ovela jemnejsie a su diagonalne (nie horizontalne).

    #285948
    odklizec
    Účastník (Participant)

    iTuxx, no jo, kdyz si nekdo neda rict a proti vsem doporucenim chce nekomu poslat penize prevodem na ucet, tak se taky nemuze divit ;) Paypal platba primo v systemu ebay to jisti a nemas problem. Teda nemel bys mit. Mam pres 100 nakupu a ebay protection uz mi 2x zafungovala jak mela. Clovek nesmi dat na narky prodavajicich nebo chtit usetrit nekde 10Eur.

    Na ebay jsem kupil i MBP a par podobne drahych veci. Tohle bych si tady nerisknul ani omylem. Ale je fakt, ze u veci jako iPhone/iPad musi byt clovek obezretny i na eBay. Holt jsou to veci, po kterych je shanka a vychcanci na obou stranach se najdou vzdycky.

    #286048
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    odklizec: mas pravdu s PayPal protection, lenze tam je myslim garancia len do 1500 Eur, nad tuto sumu uz treba riesit ine cachre. Na druhu stranu, stalo sa mi, ze mi tovar jeden tipek neposlal ale peniaze mal na ucte, takze prachy (par stoviek) sa mi vratili velmi rychlo, do tyzdna

    Po tejto skusenosti uz na eBay (a VYLUCNE tam, inde nekupujem) hladam iba predajcov Top Sellers. Trosku sa to predrazi, na druhu stranu, je tu istota seriozneho jednania.

    #286058
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    iTuxx: a na tom obrázku faktúry je dole že “(c) 2010 eBay Inc.”, jedna sa o niečo staršie z roku 2010 alebo si ten detail nevšimol?

    #286089
    iTuxx
    Moderátor

    Lukas: S tym podvodnikom som pisal 10. februara 2010, takze ten formular ma datum spravny, neprislo mi to podozrive

    #286095
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    iTuxx: jaj jasne :-) len som bol zvedavý :-)

    #286102
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    iTuxx / Lukáš Raynor Majer
    Mne osobne by teda ako prva podozriva vec prisla emailova adresa ktora nema domenu @ebay.com ale nejaku blbost (buyer-protected.com)

Zobrazuje sa 18 príspevkov - 1 až 18 (z celkového počtu 18 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.