Funguje Ipad 2 z Ameriky v Europe?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Funguje Ipad 2 z Ameriky v Europe?

• Toto téma obsahuje 20 odpovedí, 12 hlasov, a bola naposledny upravená pred 15 rokmi od eFkoOo.
Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    swat12
    Účastník

Dobry den, chcel som sa vas opytat, ze ako to je, keby som si objenal tento novy Ipad 2 z Ameriky. Byvam v Rakusku a tu sa da kupit Ipad a pouzivat 3G, lenze by ma zaujimalo, keby som si nechal doniest z USA, ci by mi tu v Europe fungoval 3G. A ak ano, tak ktori by som si mal kupit. Ten na AT&T alebo Verizon?

iMartin
    Účastník

Fungovat bude, v nicom sa tie z Ameriky nelisia.

– AT&T verzia je na GSM siet
    – Verizon je na CDMA siet
    Zavisi od tvojho operatora aku siet ma, ale najpravdepodobnejsie to bude GSM.

macblogger
    Účastník

Da sa kupit len 3G verzia, neblokovana na nic ?

max7323
    Účastník

ipady sa neblokuju… ;-)

macblogger
    Účastník

Chvalabohu !!! :D

vlasy
    Účastník

Keď bývaš v rakúsku tak si počkaj do 25 marca a kúp si ho tam :)

swat12
    Účastník

ano, pockal by som si, lenze tie sumy v Amerike su o 30% mensie. To je dost :) a preco to tak vlastne robi apple. ved to by si kazdi kupoval produkty ako notebooky alebo ipady z ameriky.

swat12
    Účastník

jaaj a este som sa chcel opytat, ze ked sa mi pokazi americky ipad, tak ci ho viem reklamovat v eurupe v apple shope, alebo kde?

Laky
    Účastník

swat12: dovozna dan do EU a potom oproti USA ich EU nuti drzat dvojrocnu zaruku = zvýšené náklady

modemw
    Účastník

Treba brat aj ohlad na to, ze v US su ceny uvadzane BEZ sales tax, co je u nas DPH. preco to neuvadzaju? lebo v kazdom z 50 statov je ta sales tax ina. najlepsie je to kupit tu u nas na niekoho kto si to moze dat do nakladov. alebo ked z usa, tak potom mozno najlepsie z montany, tam su najmensie sales tax.

Sauron3
    Účastník

V New Yorku je tax na elektro 9 percent to nieje vôbec veľa, no napr na oblečenie je tam viac ako 20 %

Jobsius
    Účastník

Nechcem zakladat novu temu. Tak sa spytam tu… Pojdem do USA za par tyzdnov za rodinou a chcem iPad 2… Ked objednam cez online store da sa platit v hotovosti kurierovi pri prevzati, alebo vsade chcu tie US platobne karty ? clo sa neplati, ale ked mi tu naparia DPH ? Ako sa to „pasuje“ ? Mam ho v USA rozbalit nainstalovat par apps, a tvarit sa ze som ho v USA nekupil ? A krabicu si mam poslat postou, alebo kontroluju vobec batoziny ? :(

Anonymný
    Neaktívny

su tie nové iPady 2 lokalizované do slovenčiny?

poper
    Účastník

nie su. ios co je na nich ma slovencinu

Anonymný
    Neaktívny

aho ok je to ako na iphone ? a z app store môžem potom sťahovať pomocou itunes, ktorý je po ENG? či ako to je

poper
    Účastník

tak isto

Anonymný
    Neaktívny

stahujem ako potrebný je i tunes ..prosím o podrobnejšie vysvetlenie …zaspala som dobu :D

poper
    Účastník

itunes je po anglicky (na syncovanie iphone atd). iphone je aj po slovensky a ipad ma rovnaky OS takze ma SK tiez

Anonymný
    Neaktívny

no ja to viem ale cez ten app store stiahnem do pc a potom to prenesiem do ipadu cez i tunes?

poper
    Účastník

ano (v podstate)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.