- Toto téma obsahuje 31 odpovedí, 22 hlasov, a bola naposledny upravená pred 13 years, 4 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › folie iphone 4
basman tvoje vyjadrenie beriem ako novorocny vtip. Inak by som ta musel brat ako cloveka veci neznaleho …
jj ;o)
pre q0s
Mas este tie folie? Ja by som zobral set.
Kúpil som folie na 4S za 4 € na rýchlo kvoli tomu ze nemali v obchode tie kvalitné drahsie a ked som ich nalepil tak som mohol robit co som chcel dostal sa mi tam prach a bubliny sa uz nedaju vytlacit. Chcel by som sa opytat ako je to s artwizz scratchstopper lebo som pozeral videa na youtube a folia sa nenanasa s vodou co mi vyhovuje, ale ci tam tiez neostanu vzduchove bubliny ktore sa nebudu dat vytlacit. Má s tyým niekto skusenosti lebo zatial na iphoneoch som nikdy foliu nemal
Artwizz Scratchstopper som kupil v stredu. Stacilo zadnu stranu (kupoval som iba back) riadne vylestit a odfukat prach, foliu prilozit a postupne odlepovat kryci vrstvu a nalepovat na zadok. Bublinky vytlacit kartickou. Cele to trvalo ani nie 2 minuty, bubliny ziadne, prach ziadny (nesmiete mat lupiny ;))
Folia nie je vyseknuta s totalnou presnostou, chyba tak 1-2 mm aby kryla cely zadok, ale inak no problem. Stala ma 6.5 €
A kde si prosim ta kupil Artwizz foliu?
Dakujem
Ja mam folie odtialto: http://www.xmobil.sk/19-ochranne-folie-nalepky
Tu maju obojstranne obycajne, matne aj zrkadlove a zo znackovych Zagg.
Termix: ievolution ZA, ale da sa kupit prakticky v kazdej predajni Apple alebo objednat.
to: Jozef Remen
Tá folia artwiiz scrathstopper je matná alebo číra priehladná, ja co som kupil tu za 4 € je matná a pri displeji je to krok spat, idem to strhnut a objednat nieco poriadne ale neviem co, kamos ma zagg a po mesiaci ju ma zltu a dal za nu okolo 20 € a musel to lepit s tym sprejom
Ja teraz cakam kym pride zasielka z GelaSkins.com, som zvedavy co to bude zac, snad to vydrzi dlhsie ako z DX.
Budem informovat.
samo: ja som to lepil na zadnu stranu, folia je priehladna, aj ked voci displeju tazko posudit.
Na displej by som v zivote nic nelepil, pre zhorsenu citlivost a horsi obraz to nestoji – a displejom na stol nikto snad iPhone nedava.