folia na iPhone 3G

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #68929
    matkod7
    Účastník (Participant)

    Zdravim,

    viete mi odporucit nejaku vhodnu foliu na iPhone 3G?
    Prave mi zo servisu(https://www.macblog.sk/forum/discussion/13971/nejde-iphone-restore) poslali novy iPhone a chcem ho uchranit pred skrabancami.

    Vdaka

    #206265
    kardamon
    Účastník (Participant)

    Čau,
    mám na predaj tú najlepšiu fóliu dostupnú na trhu. Je to tá najlepšia ochrana voči škrabancom, špine, prachu atď. Nebudem to vychvalovať, nakoľko mám jednu na predaj aby to nevypadalo že to neobjektívne vyzdvihujem, ale stačí si pozrieť referencie na tento produkt a kvantum spokojných užívateľov. Skratka suma sumárum ak ti ide v prvom rade o kvalitu a nie kvantitu, chceš pre svojho Apple miláčika to najlepšie a si ochotný na to obetovať nejakú tu korunku, tak toto je to najlepšie vo svojej kategórii. Mne ostalo balenie navyše a preto ho predávam. Pre viac info pozri môj inzerát:

    https://www.macblog.sk/forum/discussion/14569/p-full-body-zagg-invisible-shield-iphone-3g3gs/#Item_2

    #206284
    Benne
    Účastník (Participant)

    Akurát mám invisible shield na telefone a je to hruza des. Z displej som to po dvoch týždňoch musel dať dole, lebo to vyzerá otrasne a ovládanie je nepohodlné. Zadnú stranu som nechal, pekne prekrýva škrabance čo mám, ale odlepuje sa a vyzerá tiež hrozne, po bokoch špinavá, odlepuje sa asi všade, no druhý krát by som do nej nešiel. Teraz si tu jeden chalan objednal nejakú z Anglicka od inej firmy, tak som zvedavý. Tiež nebol spokojný s foliou od fi zagg. Keď bude lepšia, s radosťou tuto odlepim a rituálne spálim :D
    keď sa napriek tomu rozhodneš pre zagg, tak si na mňa spomenieš pri lepeni folie bez toho, aby pod ňou ostal prach, to je o nervy :D

    #206290
    kardamon
    Účastník (Participant)

    @Benne Záleží od človeka, ako je zručný a teda ako dokáže Zagg nalepiť.. Ak je človek drevo a má obe ruky ľavé, tak je samozrejmé že to nebude pekne vyzerať a funkčne tiež asi to nebude ono, ale to je tak so všetkým, nie len s nalepovaním fólie.

    Ak si niekto napr. kúpi kvalitnú farbu a chce si napr. vymaľovať izbu, ale nevie poriadne natierať lebo nie je zručný, tak mu bude aj tá najkvalitnejšia farba na dve veci, ale samozrejme farba za to nemôže ako bude tá izba vypadať, to záleží od človeka. tak isto je to i so Zagg-om.. Dúfam že to nebudeš brať ako offense, nakoľko ťa nepoznám čiže neviem ako si zručný, nemal som v úmysle teba či niekoho iného uraziť, dúfam že to zoberieš športovo.

    Čo sa týka prachu pod fóliou, dá sa v pohode nalepiť bez prachu. Stačí nalepovať fóliu doma a nie v zaprášenej garáži (to bol vtip). Ak máš doma trocha viac prašno tak to stačí nalepiť vo vlhkej miestnosti, napr. v takej kúpeľni po sprche. Vlhkosť zaručí, že aj tie najmenśie prachové častice budú naviazané na vlhkosť vo vzduchu a nebudú víriť okolo teba sadať ti na iPhone. Toto ale takisto nie je problém Zagg-u, veď aj pri iných fóliách ti doma lieta prach, stým Zagg nič nespraví.

    Nepotrebujem dakoho presviedčať o kvalitách tejto fólie, nie som priekupník a nepredávam ich na kilá. Skrátka mi vystalo jedno balenie a zbytočne mi doma sedí na poličke (mám len 1 iPhone a preto mi je nanič).

    Ak by sa predsa len niekto našiel kto by mal záujem o kúpu, stačí ma kontaktovať. A podotýkam, nebránim sa i dohode.

    #206295
    bawy
    Moderátor

    kardamon: môžeš poslať nejaké fotky kvalitne nalepenej Zagg? strašne ma zaujíma ako to vyzerá, keď sa to podarí :) Vďaka

    #206304
    monicqa
    Účastník (Participant)

    s tymi zaggmi nemam skusenost, ale uz polroka mam na iphone nalepenu mirror foliu, ktoru som dostala v ibite zadarmo (!) ku gelaskinu, co sa ovladania tyka ani neviem ze tam nejaku foliu mam, drzi dobre, bublinky tam nie su, takze rozhodne odporucam.

    #206310
    yurayko
    Účastník (Participant)

    mam ich niekolko a ziadnu som v zivote nenalepil, podla mna zbytocna vec, ved aj apple si to uz uvedomil

    #206357
    m4x
    Účastník (Participant)

    myslim, ze je to jedno.
    ja mam uplne obycajnu foliu ako kazda a nemam bublinky, sedi perfektne, ovladanie je bez problemov a chrani tiez perfektne. jedna mi uz tak zachranila nedavno displej, ani som nevedel kedy a z coho a mal som na folii taky skrabanec akoby som ho rezol so ziletkou a pri tom to vyzeralo o dost mohutnejsie(ako po srobovaku), povodne som dokonca myslel, ze spinka, no zachranilo ma to pred riadnym skrabancom.
    takze vo vybere by som sa prilis nerozhodoval na tvojom mieste.
    a zagg shield je sice fajn, ale za tie peniaze zase nic extra (+ ta praca s najvyssou pravdepodobnostou nebude na prvy krat dokonala a mozno uz ani po tej chvilke namahy kvoli prachu)

    #233745
    sanok51
    Účastník (Participant)

    Neviem, mam v okoli viac iPhonov medzi znamymi a kazdy ma inu foliu , myslim ze to je jedno. Kupil som tusim v ElektroWorlde foliu za 3.90 evri , dal som na rady reklamnych polepovacov velkych ploch , navlhcil som ju pred lepenim “JARovou vodou” a po napasovani som si dal namahu s odbublinkovanim. Drzi ako fras a musim ju vymenit, lebo pri pade fonu na zem sa poskodila, ale fon nie.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.