Ekvalizér

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Autor
    Anonymný
    Neaktívny

Je neaký spôsob ako mať na iPod Touch / iPhone …. vlasný EQ ? myslím tak, že sám si nastavím hodnoty … ďakujem.

poper
    Účastník (Participant)

nastavenia>ipod>ekvlizer
    edit: jaj tak

karci
    Účastník (Participant)

toto som uz davnejsie hladal,ale k nicomu som sa nedopatral… Tiez by mi vyhovovalo mat „custom“ Vsetky prednastavene su prehnane, preto ho mam off

ale myslim si,ze musi existovat sposob ako to urobit, ked existuje JB a plno doplnkov, musi ist aj toto…

cicolably
    Účastník (Participant)

Kup si poriadne sluchatka a nebudes potrebovať “ drtič “ zvuku.

Anonymný
    Neaktívny

mám Skullcandy … tie štuple čo idú úplne až ku bubienku …

a podruhé našiel som na nete taký návod na EQ čo sa zmení v iTunes a potom sa nahradí existujúcim EQ a len sync a bude v iPode … ale nešlo mi to

Anonymný
    Neaktívny

to cicolably: nehnevaj sa za iPod aj s prísl. som dal spolu 320€…. a slúchadlá mám za koľko … ešte 50€ ? ekonomika … mám Skullcandy, sú awesome … len treba menšie výšky trošku …

Lens
    Účastník (Participant)

ekvalizer nazvat drticom zvuku…. ach. Je to uplne normalna poziadavka. To je asi taka rada ako keby niekto zhanal handru na utretie celneho skla a ty mu poradis nech si kupy novu “kavitnu“ audinu ktora ma vyhrievane predne sklo a nebude ti treba handru…

VM. neviem riesenie aj mna to zaujima ale chcel som sa spytat na tie skullcandy. Je to dobre alebo ej to len imidzovka. Neviem na kolko si fajnsmeker odbornik alebo narocny ale je to porovnatelne s nniecim od sennhaiseru shure akg apple alebo koss?

DoubleJ
    Účastník (Participant)

Osobne som tiez zastancom toho, ziaden EQ a ine „vylepsenia zvuku“ nepouzivat, iked mensia uprava EQ je este to mensie zlo, v porovnani so vselijakymi vylepseniami basov a neviem coho, co vyrobcovia vo svojich prehravacich ponukaju… No a co sa tyka sluchatok, tak ked uz das 320 EUR za prehravac, tak dalsich 100 za nejake trosku lepsie sluchatka nie je az taka hrozna investicia, v tomto je to porovnanie s autom trosku mimo… Ja som dal tiez hrcu penazi za top Sony Hi-MD, no zase k nemu nekupim sluchatka z Tesca a nebudem ich vyladovat cez EQ (zase nebrat tak, ze porovnavam tie tvoje k Tesco-sluchatkam) – to len tak, ked uz si spomenul, ze kolko ta ten prehravac stal, no do sluchatok sa ti uz investovat nechce…
    A k tomu EQ: urcity postup cez iTunes som nasiel davnejsie aj ja, no taktiez to nefungovalo…

Anonymný
    Neaktívny

Lenže to bola náhrada za iPhone … a 8GB by mi nestačil … tie Skullcandy sú veľmi dobré … sú za 20€ takže ešte tam treba dovyladiť kvalitu … ALE sú porovnateľné a myslím že obrovský konkurent Koss Porta pro …
    100€ za sluchádla ? čo ti hrabe ? … nemám toľko peňazí, teraz iPod predávam lebo chcem iPhone …

DoubleJ
    Účastník (Participant)

No tak ak su konkurent pre Porty, tak sa teda nemaju cim chvalit a sa necudujem, ze ich zvuk treba ladit, pretoze Porty su len prebasovany zvukovy priemer, okolo ktorych je len velke halo… A mne absolutne nehrabe, 100 EUR je este dost v pohode ciastka co sa sluchatok tyka, teda ked uz je clovek schopny platit za taky prehravac… Samozrejme ze ludia, co si kupia nejaky Philips za par korun urcite taketo sluchatka chciet nebudu, alebo si kupia nieco lepsie/drahsie od Sony, kde maju kvalitne sluchatka v zaklade. Osobne nejak nevidim zmysel platit megaciastky za Touch/iPhone, ked ho primarne vyuzivas na hudbu a nemat aj poriadne sluchatka… Ale tak ako myslis :)

Lens
    Účastník (Participant)

A len ma tak napadlo. Nechces ty trn iphone aby si si to mohol pustat nahlas cez repracik a nemusel pouzivat sluchatka :D

Anonymný
    Neaktívny

iPod Touch má reprák xD

dubak
    Účastník (Participant)

mam iphone a k tomu sluchatka beats by dr. dre in ear a som plne spokojny, ziadny ekvalizer nie je treba, mam taky pocit, ze ludia co chcu silno nastavovat ekvalizer tak to robia len preto lebo tam ta funkcia je

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 1 až 13 (z celkového počtu 13 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.