blokovaný iPhone4 5.0.1 na Tmobile

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes blokovaný iPhone4 5.0.1 na Tmobile

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Autor
    miši
    Účastník

nevie niekto ako sa da odblokovat Iphone4 5.0.1 od Tmobilu?…v servise si zato pytaju 70 evri!!!

P4r4doX
    Účastník

Aka verzia basebandu ? Najdes v nastavienia-vseobecne-informacie-firmware routera

koNa19
    Účastník

ked mas baseband 04.11.08, takze nikto ani v servise neodblokuje!!! Len jedine prejst na telekom, a poprosit o odblokovanie, tak bude to cca 10€..

P4r4doX
    Účastník

Aj na 4.11.08 by sa dal odbloknut nahratim 6.15, ale za tie nervy mu to nestoji …

michal.johnny
    Účastník

6.15 ?

n3lson
    Účastník

No to chcem vidiet jak nahras na ip4 6.15 baseband

P4r4doX
    Účastník

Nevsimol som si, ze to je ip4 :D tak potom nie

nenad87
    Účastník

Ale ano v servise vam odblokuju za 70eur. A je to odblokovanie od apple, takze stale, potom uz mate sim-free mobil. Robia to ze maju znamosti v Telekome a potom sa uz vsetko da.

Anonymný
    Neaktívny

Mozem ta uistit, ze v celej SR ti to pred ubehnutim viazanosti alebo mimo kupi na hotovost NIKTO oficialne z TELEKOMU neodblokuje. Ale tak kludne treba pisat bludy ^^

odklizec
    Účastník

johny1984, ja byt tebou, tak na to ruku do ohne nedam. Nedavno tady byl jeden, ktery mel taky blokovany TM a ptal se na radu. Kdyz jsem ho tu vsichni „zjezdili“ ze se neda, tak ze pry mu ho odblokoval nejaky mamin znamy v TM. A telefon jeste urcite nemel 2 roky. Takze ono kdyz mas kontakty, da se vsechno. Jelikoz zatim neni znama hackerska metoda permanentniho unlocku a nekdo si dovoli prodavat sluzbu unlock za 70E, musi mit funckni zpusob jak „oficialne“ unlocknout, aniz by mu pak lidi prisli po prvnim update rozbit vylohu. Cely vtip je v tom, ze TM vlastne nic neodblokovava. On jen nejaky TM operator zada pokyn Apple, ze ma ten a ten telefon unlokcnout, coz Apple klidne udela. Apple nema duvod zkoumat, jestli ten nebo onen telefon je locknuty 2 roky nebo 2 dny. To si musi uhlidat operator, protoze operator po Apple zada locknute mobily, ne naopak.

howoarang
    Účastník

presne tak… v TM co sa tyka iphonov, tak odblokovanie je mozne, ak si zakupis iphone bez viazanosti. prebieha to tak, ze operator posle to apple poziadavku s IMEI cislom na odblokovanie iphonu a oni ti ho do 24 hod. odblokuju, staci potom pripojit k iTunes a k internetu a iphone bude odblokovany.
    CO sa tyka viazanych iphonov, maju pravidla v TM nastavene tak, ze poziadavku na odblokovanie mozu zaslat az po uplynuti viazanosti, cize po 2 rokoch.. ALE, urcite sa najde osoba, ktora toto pravidlo nedodrzi a poziada apple odblokovat aj viazany iphone, takze… ako pise odklizec..

MoRFi
    Účastník

suhlasim s odklizecom, uz som videl asi 2 inzeraty, jeden bol aj na tomto fore, dalej o com pise odklizec, chalan si dal odblokovat 4S, co urcite nebolo stare, lebo to riesil mozno 2 tyzdne po tom, ako sa dostali do telekomu, mozno aj skor. ja by som to za tych 70€ nebral ale predal, a odblokovany iphone 4 16GB kupis uz od 350€. samozrejme ze aj za 430€ :D co je ale hlavne, tych 70€ by odomna dostali, az ked by moj tel bol unlocknuty. na inzeratoch to niekto ponukal za 40€, chalan pisal ze pracuje v Telekome.

miši
    Účastník

MoRFi ten inzerat bol uverejneny kde?
    Takze asi nemam na vyber a musim si ho dat odblokovat za 70 evri, vsak ? :/ uzasne to vymysleli…zachvilu ma vyjde jak 4S…

igino
    Účastník

miši: smiem sa spýtať, čo si myslela tou ironickou poznámkou „úžasne to vymysleli“? Len tak, zo zvedavosti sa pýtam.

P4r4doX
    Účastník

@miši : uzasne si to vymyslel(a?), ty – kupovat blokovany iPhone :D

miši
    Účastník

díky chlapci, ste zlati ;) :D…keby som tusila, ze mi bude robit taketo problemy, tak pockam a kupim odblokovany, ale ja som ho chcela mat hned v tu chvilu a v NR ho v ten den nikto neponukal :/…a myslela som to tak, ze len zbytocne robia problemy v TM, ostatni operatori neblokuju.

odklizec
    Účastník

Ale zase je iP u TM levnejsi, vis? Sleva zkratka neni zadarmo ;) A kdyby jsi presla k TM? Cislo ti zustane a ted maji celkem dobre vanocni akce? Telefon ti bude fungovat a mozna jeste usetris na pausalu? Zalezi co mas ted.

miši
    Účastník

vsetci v mojom okoli su orange, zato sa mi Tmobile neopalti :(

Butter
    Účastník

No odlbok je veru možný jedine cez Tmobile mám tam známeho riaditeľa tmobile tak som si tiež musel vyriešiť odblok 4S. Pridal mi ho voláko do systému na akciu a do 2 dní bol odblokovaný…dá sa to ale fakt jedine po známosti iná možnosť neni.

miši
    Účastník

:(

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 26 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.