Back to School

Domov Diskusné Fóra Ostatné Back to School

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    scoiatael
    Účastník

Netusi niekto, ci bude aj na Slovensku prebiehat akcia Back to School v podobnom zneni ako v zahranici?
    http://store.apple.com/us/browse/campaigns/back_to_school?aid=www-naus-bts2011-0526-14
    http://store.apple.com/at/browse/campaigns/back_to_school?cid=AOS-EMEA-BTS11-com-home-AT

Popripade ci mi v Rakusku uznaju Isic zo slovenskej skoly? V akom store potom budem musiet uplatnit tu zlavu?

dik za odpoved

Ja keď som kupoval MacBook (september 2008), tak som v rámci tej akcie dostal iPod Classic zadarmo. A bola to malá predajňa u nás v BB (Jablco).

scoiatael
    Účastník

No SWP, Traco, iStores nemaju nic na stranke…dokonca SWP este nevie ci bude takato akcia u nas, kedze je teraz ten biely macbook

Ako je mi to teraz jedno kde to kupim, kedze koncom augusta idem do viedne, tak ale rad by som vedel ci tam plati moj isic a ci musim mat rakusky appstore

Candy
    Účastník

V podmienkach k akcii je toto:

„Dieses Angebot richtet sich an qualifizierte Kunden aus dem Bildungsbereich, die die Produkte im Apple Online Store Bildung (Einzelpersonen) in
    Österreich, Belgien, Dänemark, Finnland, Deutschland, Irland, Italien, den Niederlanden, Norwegen, Spanien, Schweden, der Schweiz oder Großbritannien oder in einem teilnehmenden Apple Store kaufen.
    Berechtigte Kunden aus dem Bildungsbereich müssen ihren Wohnsitz in dem Land haben, in dem die Produkte gekauft werden.“

Slovensko tam nie je a posledná veta: „Zákazníci musia mať bydlisko v krajine, v ktorej kupujú produkty.“

scoiatael
    Účastník

Dik to som chcel vediet….takze Air bude len s 5% studentskou zlavou

Candy
    Účastník

ale skús sa predsa len opýtať, nič za to nedáš… aj keď:
    majú tých podmienok pomerne veľa vypísaných a do detailov…
    Ja som si brala na študentskú zľavu minulé leto MBP v Traco Comp.,
    ak teraz nemajú takú akciu, možno bude vianočná, a pod…
    Ak si vezmeš v Rakúsku, bude mať ale nemeckú klávesnicu, a aj keď ja používam NJ viac ako materinskú reč, predsa len som nechcela mať rozloženie klávesnice NJ… nejako mi to vadilo, preto som si ho kúpila napokon na Slovensku…

scoiatael
    Účastník

No Air si chcem kupit do septembra, potom sa stahujem z vychodu do BB, kvoli skole, takze sa mi nechce cakat az do vianoc.
    Skusim sa este niekde porozhliadnut…

scoiatael
    Účastník

takze zacala BTS akcia….12% zlava na Mac

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.