adium

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 33 )
  • Autor
    Príspevky
  • #57023
    josua
    Účastník (Participant)

    som novacik co sa tyka macu a nainstaloval som si adium ale neviem tam pridat dalsie messengere aby boli automaticky pripojene nastavil som len google talk a nic viacej

    #121191
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Menu adium -> Subor -> Pridat ucet .. a tam si vyberies, aky chces pridat

    #121192
    josua
    Účastník (Participant)

    diky zistil som ze pre oci nevidim :-)))))

    #121193
    Kamenosaurus
    Účastník (Participant)

    trosku off topic, ale zda sa mi, ze mi pomaly startuje adium. Mozno je to tym, ze tam mam asi 200 kontaktov dokopy v troch protokoloch (gtalk, icq, msn), je niekto taky, kto ma podobne vela kontaktov a startuje mu rychlo? Mne pri starte akoby mrzne a zobrazi sa laicky povedane “farebne tociace koliekco” , diky

    #121195
    josua
    Účastník (Participant)

    kde sa v adiume da nastavit aby mi zobrazoval len online ludi a bez skupin

    #121196
    Anonymný
    Neaktívny

    josua:
    ked mas pusteny adium,tak hore view,zaskrtni hide certain contacts a zaskrtni hide offline contacts .Bez skupin musis mat nezaskrtnute show groups.

    Otazocka pre skusenejsich:
    Ked vediem s dakym konverzaciu,ukazuje mi cisla miesto mien a to stale.Takisto v contact liste ukazuje len cislo.Da sa s tym nieco robit alebo to tak je stale??Vdaka za pomoc!

    #121199
    mato63
    Účastník (Participant)

    Hasan- tak si ich premenuj/ urob na nich alias. Mne to tak ide ň :) nie som teraz na macu,takze ti neviem presne povedat.

    #121267
    Anonymný
    Neaktívny

    OK diky ale to ma celkom neuspokojuje..Neda sa to aby to ukazovalo prirodzene tak ako to ma nastavene uzivatel nicku??Diky!

    #121271
    Anonymný
    Neaktívny

    Poprosim o radu:

    Nechapem celkom funkcie adiuma ale myslel som si ze je to multiprotokol..Ak som zahlaseny pod ICQ account tak mozem kecat aj s kamosom,ktory ma MSN account..Ale akosi mi to nejde a myslim ze to ani nepojde..Je to vobec uskutocnitelne??

    Za uzitocne a cenne postrehy dakujem!!

    #121274
    jurosik
    Účastník (Participant)

    msn som nikdy nemal, nechcem, a asi ani mat nebudem. fungujem icq + gtalk, sucasne, bezproblemov…

    co znamena, ze ti nejde?

    #121277
    mrzo
    Účastník (Participant)

    2 Hasan – to ze si prihlaseny na ICQ neznamena ze mozes kecat na MSN, AIM, Jabber … Multiprotokol je o tom ze mozes byt prihlaseny na rozne ucty roznych protokolov naraz cez jeden program.

    #121279
    Anonymný
    Neaktívny

    Takze ked chcem kecat s niekym kto ma len MSN ucet,musim sa takisto zaregistrovat na MSN a tento ucet potom pouzit v aadiu na komunikaciu s tymto clovekom??

    Okrem toho jedna vec:
    moderatori prepacte mi toto ale je to potrebne pre moju odpoved.Na konkurencnom blogu v tejto recenzii na adiuma http://www.macplanet.sk/portal/?p=1053 je foto na ktorom ma dana slecna v contact liste ulozenych ludi.Ako to je v pohode..Ako docielit to ze som prihlaseny pod mojim ICQ uctom a chcem si dat kontakt ktory ma ICQ ale aj gtalk tak ako ona ma na liste.teda budem mat mena,vedla neho jeho ICQ a gtalk kontakt..Alebo to nejde??

    Takisto ma stve ta vec s tym spravnym zobrazovanim nickov.V coctact liste a v konverzaciach mi zobrazuje len icq cisla,nie nicky.Takisto ani moj vlastny nick nad statusom v contact liste ma len cislo namiesto nicku..Fakt ma to uz stve!Vie mi dakto s tym pomoct??

    Vdaka!

    #121321
    Shasha
    Účastník (Participant)

    to hasan:uz si vyriesli ten problem s cislami? ak nie skus na hornej liste vo view najst contact name format a tam si zvol Alias…

    #121327
    Anonymný
    Neaktívny

    2 Shasha:
    vyriesil som to podla tvojej rady ale len na 50% pretoze som v name format dal alias ale cisla na alias zmenilo len druhym ale nie mne,co v konecnom dosledku znamena ze hor v contact liste nad statusom namiesto mojho aliasu zobrazuje stale ako moje ICQ number a takisto zobrazuje spravne alias druhym v konverzaciach ale mne zobrazuje stale ICQ cislo..dufam ze kazdy chape..ale neviem preco to mne robi..poradi niekto????

    #121329
    Shasha
    Účastník (Participant)

    skusal si v preferences-personal zmenit name?

    #121333
    Anonymný
    Neaktívny

    OK diky uz to slape..Stacilo v preferences->my account->edit account->v personal dopisat nick..uz to slape DIKY!!

    #121806
    sugipe
    Účastník (Participant)

    Ja by som sa chcel spytat ako sa pridavaju vsetky kontakty z gmailu do audia, aby som ich videl, lebo po nainstalovani mi to pridalo len jeden, co bol momentalne pripojeny?

    #121811
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Pridalo alebo zobrazilo ? Standardne myslim Adium nezobrazuje offline kontakty (menu View/Hide Certain Contacts alebo Shift+Jablcko+H ).

    #121823
    dandy
    Účastník (Participant)

    2 Hasan:
    ja mam msn,icq a aol ucty. ked zacinas konverzaciu tak si vyberies z ktoreho uctu sa maju spravy z tvojej strany odosielat…
    ked si pridavas nove kontakty napr icq tak si ich mozes autorizovat aj na vsetky ucty … to ti potom staci zapnut msn a mas tam uz aj kontakt z icq bez toho aby si mal zapnuty svoj icq ucet.
    ale na uz autorizovane ucty mi to nejde. len ak pridavam nove, vtedy to viem zapnut.
    (popripade mozes popridavat kontakty znova ale teraz na vsetky ucty)

    staci pri pridavani zaskrtnut checkbox na ktore ucty chces kontakt pridat

    #179665
    ygy
    Účastník (Participant)

    prosim vas ked som si do adiuma prihlasil svoje icq ale teraz neviem ako mam prepnut na iny icq ucet ? (priatelka chce chatovat)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 33 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.