Nová výzva v aplikácií Aktivita pre Apple Watch: Deň matiek

 

14. máj. Neobyčajný deň. Deň matiek. Apple sa na tento deň pripravil a spustil novú výzvu v aplikácií Aktivity pre majiteľov Apple Watch, aby tak oslávil tento medzinárodný sviatok. Táto výzva by sa mala užívateľom objaviť už 12. mája v piatok, avšak splniť sa bude dať iba v nedeľu. 

Aby užívatelia túto výzvu splnili, musia ubehnúť alebo odchodiť 1,5 kilometra. Tí, ktorí túto výzvu splnia, získajú odznak Deň matiek v aplikácií Aktivity a sticker do aplikácie Správy. Smutné je, že táto výzva bude dostupná iba užívateľom Apple Watch v Spojených štátoch. Deň matiek sa tak stáva už štvrtou verejnou výzvou od Apple, smerovanou užívateľom Apple Watch. Prvou výzvou bolo 30 minútové cvičenie na Deň Zeme, druhé bolo splnenie kruhov na oslavu Nového Roku a tretie 3,5 kilometrové cvičenie na oslavu Dňa Vďakyvzdania.

Majitelia Apple Watch môžu sledovať svoj pokrok vo výzve pomocou aplikácie Workout, alebo za použitia aplikácie tretej strany, ktorá môže čítať a zapisovať dáta do aplikácie Zdravie. Tak ako v predchádzajúcich výzvach, tak aj tu budú mať užívatelia obmedzený čas na splnenie danej výzvy. V tomto prípade, jeden deň. Potom sa výzva uzamkne a nebude možné ju dodatočne splniť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť