Apple aktualizoval aplikáciu Workflow na verziu 1.7.4

Aplikácia od Apple, Workflow bola aktualizovaná na verziu 1.7.4, čím znovu predstavuje funkcie, ktoré boli odstránené, keď Apple túto aplikáciu odkúpil. 

Pre tých, ktorí moc nepoznajú Workflow, jedná o aplikáciu na automatizovanie, ktorá sa využíva na vytváranie funkcií ako je automatizované vytváranie GIF obrázkov z fotiek, sťahovanie obrázkov zo stránok, zdieľanie fotiek na niekoľkých sociálnych sieťach naraz a mnoho ďalšieho. Keď Apple kúpil Workflow v marci, odstránil niekoľko funkcií, avšak nechal podporu pre Google Chrome a znovu pridal aplikáciu Pocket. Workflowy, ktoré zahŕňajú tieto aplikácie sú teda opäť funkčné.

Spolu s podporu pre Google Chrome a Pocket prináša táto aktualizácia aj nové akcie pre užívateľov Apple Music. Nová je napríklad funkcia “Add Music to Up Next” a “Clear Up Next” pre automatické pridanie obsahu do playlistu Apple Music. Keď Apple kúpil Workflow, tím Workflowu oznámil, že integrácia aplikácie a galérie bude aktualizovaná, avšak neskoršie oznámenie naznačuje, že Apple už žiadne ďalšie aktualizácie neplánuje. Po tejto aktualizácií, kde sme sa dočkali nových funkcií sa zdá, že správa o ukončení aktualizácií bola nesprávna.

I keď Apple pridal dve nové funkcie, aplikácia Workflow stále neponúka to, čo by mohla. Napríklad workflowy v mapách sú striktne viazané na Apple Maps. A napríklad akcie spojené s Uberom, Telegramom a LINE sú stále nedostupné.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.