Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už trinásty víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS je zadarmo populárna hra, ktorú môžete poznať aj z počítačov a herných konzol Goat Simulator, alebo nástroj na testovanie výkonu vášho zariadenia Geekbenech 4. Pre počítače s operačným systémom OS X je tento víkend v akcii hra podľa rovnomerného filmu Mad Max.

iOS

The interactive Legend of Sleepy Hollow – zadarmo namiesto 2,99 €

Na počesť narodenia amarického spisovateľa Washington Irvinga je tento víkend zadarmo táto interaktívna kniha.

Outline – 0,99 € namiesto 9,99 €

Aplikácia Outline je určená pre vaše poznámky. Umožňuje synchronizáciu s najpopulárnejšími cloudovými službami a je kompatibilná aj s aplikáciou One Note od Microsoftu.

Translate Photo – 2,99 € namiesto 4,99 €

Aplikácia Translate Photo dokáže okamžite preložiť odfotený text, napríklad z kníh alebo časopisov, do niektorého z 90. podporovaných jazykov. Aplikácia rozpozná text a môžete ho následne upravovať, vypočuť si preklad, zdieľať na sociálne siete, alebo poslať e-mailom.

Royal Dungeon – 1,99 € namiesto 2,99 €

Kráľ a jeho kráľovná sú uväznení vo svojom zámku, ktorý sa premenil na veľmi nebezpečné miesto. Vašim cieľom je dostať ich zo smrtiaceho hradu a vyhnúť sa všetkým nepriateľom a pasciam.

Goat Simulator – zadarmo namiesto 4,99 €

Hra Goat Simulátor celý o tom, ako napáchať čo najviac deštrukcie, ktorú je vôbec koza schopná napáchať. Dá sa to porovnávať s old-school “skejtovou” hrou, akurát, že namiesto skatera ste… kozou, a namiesto robenia trikov… ničíte všetko, čo sa dá. Ničte veci so štýlom, robte otočky počas naberania vedra na rohy pri skákaní z okna, a získavajte čo najväčší počet bodov!

Geekbench 4 – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia Geekbench 4 je komplexný benchmark navrhnutý tak, aby rýchlo a spoľahlivo zmeral výkon vášho iOS zariadenia.

aTimeLogger 2 – zadarmo namiesto 4,99 €

Sledujte svoje každodenné aktivity jedným dotykom v aplikácii aTimeLogger 2.

Six Pack Abs by VGFiT – zadarmo namiesto 0,99 €

Six Pack Abs vám pomôže sa dostať do formy. Aplikácia obsahuje množstvo cvikov, ktoré môžete vykonávať doma, vonku alebo v telocvični.

Blyss – zadarmo namiesto 0,99 €

Blyss je aplikáciou týždňa na App Store. Budete cestovať cez krásne hory, pokojné údolia a drsné púšte riešiť puzzle hádanky.

Ghosts of Memories – 0,99 € namiesto 2,99 €

Ghosts of Memories je logicko – dobrodružná hra s 21. úrovňami v šiestich rôznych svetoch.

OS X

Outline – 29,99 € namiesto 39,99 €

Aplikácia pre vaše poznámky, ktorá podporuje synchronizáciu s populárnymi cloudovými službami je teraz v akcii aj vo verzii pre operačný systém OS X.

Mad Max – 19,99 € namiesto 23,99 €

Hra Mad Max prináša otvorený svet v post-apokalyptickom svete, kde jedinou šancou na prežitie sú autá. Hráči prevezmú úlohu Mad Maxa, osamelého bojovníka, ktorý musí bojovať o prežitie s divokými gangmi banditov. Pretože Maxovi ukradnú jeho ikonické auto Interceptor, Max sa musí dať dohromady s talentovaným, ale podivným mechanikom Chumbucketom a ďalšími, aby zostavil špeciálne vojenské vozidlo a pomocou neho utiekol z Pustiny.

UltraVideoConverter – zadarmo namiesto 4,99 €

Aplikácia UltraVideoConverter prekonvertujte všetky videá z vybraného priečinka do formátu MP4.

Yummy FTP – zadarmo namiesto 9,99 €

Náhrada Findera s podporou protokolov FTP/S + SFTP + WebDAV/S.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť