Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Ako každý víkend, tak aj v poradí už trinásty víkend v roku 2017 vám prinášame zoznam zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre operačný systém iOS je zadarmo populárna hra, ktorú môžete poznať aj z počítačov a herných konzol Goat Simulator, alebo nástroj na testovanie výkonu vášho zariadenia Geekbenech 4. Pre počítače s operačným systémom OS X je tento víkend v akcii hra podľa rovnomerného filmu Mad Max.

iOS

The interactive Legend of Sleepy Hollow – zadarmo namiesto 2,99 €

Na počesť narodenia amarického spisovateľa Washington Irvinga je tento víkend zadarmo táto interaktívna kniha.

Outline – 0,99 € namiesto 9,99 €

Aplikácia Outline je určená pre vaše poznámky. Umožňuje synchronizáciu s najpopulárnejšími cloudovými službami a je kompatibilná aj s aplikáciou One Note od Microsoftu.

Translate Photo – 2,99 € namiesto 4,99 €

Aplikácia Translate Photo dokáže okamžite preložiť odfotený text, napríklad z kníh alebo časopisov, do niektorého z 90. podporovaných jazykov. Aplikácia rozpozná text a môžete ho následne upravovať, vypočuť si preklad, zdieľať na sociálne siete, alebo poslať e-mailom.

Royal Dungeon – 1,99 € namiesto 2,99 €

Kráľ a jeho kráľovná sú uväznení vo svojom zámku, ktorý sa premenil na veľmi nebezpečné miesto. Vašim cieľom je dostať ich zo smrtiaceho hradu a vyhnúť sa všetkým nepriateľom a pasciam.

Goat Simulator – zadarmo namiesto 4,99 €

Hra Goat Simulátor celý o tom, ako napáchať čo najviac deštrukcie, ktorú je vôbec koza schopná napáchať. Dá sa to porovnávať s old-school “skejtovou” hrou, akurát, že namiesto skatera ste… kozou, a namiesto robenia trikov… ničíte všetko, čo sa dá. Ničte veci so štýlom, robte otočky počas naberania vedra na rohy pri skákaní z okna, a získavajte čo najväčší počet bodov!

Geekbench 4 – zadarmo namiesto 0,99 €

Aplikácia Geekbench 4 je komplexný benchmark navrhnutý tak, aby rýchlo a spoľahlivo zmeral výkon vášho iOS zariadenia.

aTimeLogger 2 – zadarmo namiesto 4,99 €

Sledujte svoje každodenné aktivity jedným dotykom v aplikácii aTimeLogger 2.

Six Pack Abs by VGFiT – zadarmo namiesto 0,99 €

Six Pack Abs vám pomôže sa dostať do formy. Aplikácia obsahuje množstvo cvikov, ktoré môžete vykonávať doma, vonku alebo v telocvični.

Blyss – zadarmo namiesto 0,99 €

Blyss je aplikáciou týždňa na App Store. Budete cestovať cez krásne hory, pokojné údolia a drsné púšte riešiť puzzle hádanky.

Ghosts of Memories – 0,99 € namiesto 2,99 €

Ghosts of Memories je logicko – dobrodružná hra s 21. úrovňami v šiestich rôznych svetoch.

OS X

Outline – 29,99 € namiesto 39,99 €

Aplikácia pre vaše poznámky, ktorá podporuje synchronizáciu s populárnymi cloudovými službami je teraz v akcii aj vo verzii pre operačný systém OS X.

Mad Max – 19,99 € namiesto 23,99 €

Hra Mad Max prináša otvorený svet v post-apokalyptickom svete, kde jedinou šancou na prežitie sú autá. Hráči prevezmú úlohu Mad Maxa, osamelého bojovníka, ktorý musí bojovať o prežitie s divokými gangmi banditov. Pretože Maxovi ukradnú jeho ikonické auto Interceptor, Max sa musí dať dohromady s talentovaným, ale podivným mechanikom Chumbucketom a ďalšími, aby zostavil špeciálne vojenské vozidlo a pomocou neho utiekol z Pustiny.

UltraVideoConverter – zadarmo namiesto 4,99 €

Aplikácia UltraVideoConverter prekonvertujte všetky videá z vybraného priečinka do formátu MP4.

Yummy FTP – zadarmo namiesto 9,99 €

Náhrada Findera s podporou protokolov FTP/S + SFTP + WebDAV/S.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.