Apple potichu sprístupnil Signle Sign-On funkciu

Zdá sa, že Apple potichu aktivoval tak veľmi sľubované Single Sign-On (z angl. jednorazové prihlásenie) pre Apple TV a iOS zariadenia. 

Túto funkciu si môžu zatiaľ vyskúšať developeri, ktorí majú na svojich zariadeniach bety iOS 10.2 a tvOS 10.1. Podľa zvestí by mal Single Sign-On podporovať iba obmedzený počet káblových služieb vrátane Dish, GVTC Communications, Hotwire a Sling TV.

atv_tv_provider_1-800x420

Ako sa dostať do nastavení Single Sign-On na Apple TV štvrtej generácie? Otvoríte Nastavenia a navigujete do účtov, kde si všimnete, že pribudla sekcia poskytovateľ TV hneď vedľa sekcie Home Sharing (Domáce zdieľanie). Zákazníci sa teda môžu prihlásiť v tomto menu aby dostali prístup ku všetkému obsahu spojenom s ich odberom. Na iPade a iPhone je to tak isto v sekcii TV poskytovateľ v Nastaveniach. Nachádza sa pod časťou prihlásenia sa do sociálnych sietí.

atv_tv_provider_2-800x447

Single Sign-On je dizajnovaný aby umožnil užívateľom prihlásiť sa iba raz s jednorazovými prístupovými údajmi a tak získať prístup k živému káblovému obsahu, ktorý je určený druhom plateného odberu. Single Sign-On funguje aj vo viacerých aplikáciách naraz. Apple sa s Single Sign-On zameriava na zjednodušenie a vylepšenie televízneho zážitku na Apple TV.

tvprovidersipad-800x600

S limitovanou dostupnosťou bude Single Sign-On dostupný iba pre obmedzený počet prvých zákazníkov Apple, s ktorými začne. Ale Apple nepochybne pracuje na tom, dostať viac providerov na palubu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť