iStores prináša prémiový zážitok z Apple produktov do novootvorenej predajne v bratislavskom Avione

iStores, najväčší predajca produktov Apple na Slovensku, otvára 22. marca 2024 v bratislavskom Avione prvú predajňu Apple Premium Partner (APP), ktorá je svojím konceptom, úrovňou služieb a zákazníckym zážitkom doposiaľ najbližšie k predajniam Apple Store. Jediný priestor svojho druhu na Slovensku ponúkne na ploche 250 m2 nielen širokú škálu produktov Apple, ale aj kompletný servis, poradenstvo a unikátnu zákaznícku skúsenosť prostredníctvom školení a workshopov v jedinečnom interiéri s prémiovým vybavením.

Až 88 percent zákazníkov preferuje návštevu predajne predtým, než sa rozhodnú pre svoj Apple produkt, a my im rozumieme. Koncept Apple Premium Partner prináša zákaznícky zážitok do centra pozornosti viac ako kedykoľvek predtým.” hovorí Matej Sršeň, generálny riaditeľ iStores a vysvetľuje: “Možnosť vyskúšať si iPhone, Mac, iPad či iné špičkové Apple zariadenia a príslušenstvo, ich nastavenie a objavovanie vhodných riešení spolu s odborne vyškolenými Apple expertami znamená, že návštevníci začnú zážitkovať už pri vstupe do najprémiovejšej zo siete 13 predajní, ktorá bude i v tomto roku ďalej rásť.“

V novej predajni Apple Premium Partner prichádza iStores k svojim zákazníkom bližšie nielen lepšou zonáciou predajnej plochy, okamžitým riešením väčšiny užívateľských problémov, ale najmä vytvorením priestoru pre osobnú skúsenosť, individuálne, ale aj skupinové poradenstvo a školenia, a to ako pre súkromných, tak aj firemných zákazníkov.

Prémiový zákaznícky zážitok bude iStores ponúkať vo svojej prvej APP predajni v bratislavskom Avione od prvého momentu otvorenia v piatok 22. marca o 10.00. Pre všetkých, ktorí sa rozhodnú osobne prísť osláviť otvorenie nového prémiového konceptu ponúkne iStores len v tento deň iPhone už od 389 €, MacBook Air už od 799 €, iPad už od 349 €, AirPods už od 89 €, Apple Watch už od 219 €. Kompletná ponuka sa bude dať nájsť na stránke istores.sk/avion. Počas celého dňa budú pre návštevníkov pripravené zaujímavé workshopy pod vedením profesionálov vo svojich oblastiach zvučných mien ako Maroš Molnár, Martin Bajaník, Tomáš Kika a ďalších najmä o tom, ako zmeniť život s obľúbenými Apple produktami na skvelý zážitok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.