Apple sa môže pokúsiť posilniť predaje menej populárnych verzií iPhone 16 exkluzívnymi farbami

Apple iPhone 15 Pro
Od predstavenia novej generácie iPhone nás delí ešte niekoľko mesiacov a ako tomu už býva, v predstihu sa na internete objavujú informácie o plánovaných novinkách. Inak tomu nie je ani v prípade chystenej generácie telefónov iPhone 16.

So zaujímavou informáciou vyšiel na sociálnu sieť Weibo užívateľ s profilovým menom Fixed Focus Digital. Tento bloger vyhlásil, že Apple môže posilniť predaje väčšieho modelu iPhone 16 Plus tým, že ho bude predávať vo viacerých farbách, než štandardný iPhone 16. Telefón by tak mohol byť dostupný až v siedmich prevedeniach, ktorými majú byť modrá, ružová, žltá, zelená, čierna, biela a fialová.

Je však pokojne možné, že došlo len k chybe v preklade z čínštiny, na druhú stranu by to nebolo prvýkrát, čo by sa Apple pokúsil posilniť predaje menej populárneho zariadenia lákavými odlišnosťami. V tomto prípade ide navyše o drahší produkt, takže záujmov o posilnenie jeho predaja môže byť viac.

Rovnako tak sa objavuje informácia, že iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max prídu v štyroch farebných prevedeniach, z ktorých “zmizne” modrá verzia. Modrá titánová bola pritom u terajšej generácie prakticky vedúcou farbou, sekundovali jej už len tradičná tmavá, biela a prírodná titanová, ktorá v závislosti od okolitého svetla môže mať zlatistý nádych, i keď zväčša je strieborná.

Pri iPhone 16 Pro sérii by sa to malo zmeniť – modrú má nahradiť údajne ružová, kde je však možné, že pôjde o ružovo zlatú, ako tomu bolo napríklad pri iPhone Xs Max či iPhone 5s. Biela má mať bližšie k farbe z iPhonu 14 Pro, rovnako tak tmavú má nahradiť vesmírna čierna z predošlej generácie. Objavujú sa tiež tvrdenia, že prírodná titanová má byť sivšia, a špekuluje sa aj o púštnej titanovej, ktorá bude mať zrejme viac zlatý nádych.

iPhone 16 MacRumors

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť