Ten najkvalitnejší Apple servis je k vám ešte bližšie!

Záručné aj pozáručné opravy produktov Apple, Beats aj príslušenstva jednoducho vybavíte v 5 autorizovaných servisných strediskách, ku ktorým máte k dispozícii 10 odberných miest.

Prečo servis práve v iStores?

Servisné strediská najväčšieho Apple Premium Resellera u nás spĺňajú prísne požiadavky kladené na profesionalitu, bezpečnosť a spoľahlivosť. Vaše zariadenie, ktoré potrebuje servis,  môžete odovzdať v ktorejkoľvek predajni iStores 7 dní v týždni.
Záruka použitia originálnych náhradných dielov Apple pre zachovanie plnej funkčnosti, kvality a originality je samozrejmosťou.

Aj s týmto vám v servise iStores pomôžu a poradia

Expresný servis

Prasknutá obrazovka? Túto nepríjemnosť zvládnu v iStores v ten istý deň. Stačí váš iPhone priniesť v pracovný deň do 15:00. Hotový bude ešte v rovnaký deň (platí pre iPhone 6s a novšie modely). Výmenu batérie vyriešite na počkanie.

Príklady cien servisu

  • čistenie Airpods už za 18 €
  • výmena batérie v iPhone už od 60 €
  • výmena displeja na iPhone už od 190 €
Využiť môžete aj program SWAP (Apple Exchange program), zvýhodnenú výmenu zariadenia za bezchybný kus rovnakého modelu, farby, kapacity a konfigurácie. V prípade potreby vám iStores poskytne náhradné zariadenie počas servisovania. Služba poskytnutia náhradného zariadenia je nad rámec záruky a preto je spoplatnená sumou 2 € / deň. Vaša spokojnosť je pre iStores prvoradá, a preto v obchode stanovili limit zapožičania na maximálne 30 € s DPH.

Aj na splátky a s rezerváciou

Servisovanie vášho zariadenia môžete uhradiť aj formou splátok. Ak ste registrovaný vo vernostnom programe, automaticky získavate vernostné body navyše alebo ušetríte pomocou vašich vernostných bodov pri platení za servis. Autorizované servisy nájdete v predajniach iStores v Bratislave Nivy a Avion, Promenada Nitra, Europa Banská Bystrica a Aupark Košice.
Svojho technika si môžete rezervovať – vyberte a rezervujte si konkrétny dátum a čas opravy svojho zariadenia v ktoromkoľvek servisnom stredisku iStores na podstránke venovanej servisu, kde takisto nájdete viac informácií.
zdroj: iStores
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.