Takto budú vyzerať novinky v iOS 17

Apple už o pár týždňov predstaví operačný systém iOS 17 pre iPhone a preto niet divu, že v poslednej dobe čítame veľa o tom, aké zmeny by mala táto verzia OS priniesť.

Jedna vec je však čítať, a druhá je vidieť. Od leakera @analyst941, ktorý na internete doposiaľ uverejnil, aké zmeny nás čakajú v systéme iOS 17, teraz prichádzajú sprievodné grafické koncepty. Treba dodať, že ich vypracoval samotný leaker na základe toho, čo mal údajne možnosť vidieť.

Môžeme vidieť, že aplikácia Wallet si prejde redesignom, kde do dolnej časti pribudnú jednotlivé sekcie. Vďaka tomu bude možné mať lepší prehľad v jednotlivých položkách, ktoré sa dajú uchovať v Peňaženke. Teda samostatná sekcia pre karty, pre posielanie peňazí cez službu Apple Pay Cash, úložisko pre kľúče či digitálne preukazy.

iOS 17 Wallet

Ďalší koncept sa zameriava na aplikáciu Zdravie. Tá by si prešla opäť zmenou, a to najmä pridaním sekcie Obľúbené, kde si môže užívateľ jednoducho sledovať svoje najčastejšie používané veci – ako Aktivita, Krvný tep, Spánok, Kroky, Rýchlosť chôdze či Váha. A samozrejme aj mnohé iné, ako je napr. užívanie liekov, ktoré pribudlo v aktuálnom iOS 16.

Leaker tiež uvádza, že rozhranie, v ktorom dnes môžeme vidieť jednotlivé svoje zamknuté obrazovky, sa vzhľadom na podporovaný počet (200) zmení a pribudne tabuľkové rozhranie, v ktorom môžeme vidieť až 9 wallpaperov súčasne. V tomto pohľade ich bude možné jednoduchšie zmazať, ale aj preusporiadať. Terajšie rozhranie sa takisto zachová, pribudnú však tlačidlá na Zdieľanie a Duplikovanie wallpaperov.

iOS 17 Health

iOS 17 Wallpapers

Zdroj: 9to5mac; Twitter (#2; #3)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.