Nový iPhone 14 v žltej už predobjednáte aj u nás!

Horúcu novinku od Apple nájdete aktuálne v ponuke iStores. Vieme, kedy začína predaj!

Najväčší Apple Premium Reseller u nás spustil predobjednávky na iPhone 14 a iPhone 14 Plus v novom žltom prevedení. Ak vám novinka padla do oka máme pre vás dobrú správu – jej predaj začína už 14. marca od 8:00!

Cena žltého variantu začína v prípade iPhonu 14 na 949 € alebo na splátky od 48 € na 24 mesiacov. iPhone 14 Plus v žltej môže byť váš od 1099 €. Pri nákupe na splátky vás vyjde na 56 € na 24 mesiacov. Model sa pýši 6,7-palcovou uhlopriečkou a takisto aj nadlhšou výdržou batérie v histórii smartfónu Apple. Oba modely iPhonu 14 sú vybavené sústavou dvoch kamier, ktoré sú zárukou skvelých fotiek aj pri slabom či silnom svetle. Smartfóny disponujú dôležitou bezpečnostnou funkciou, ktorá dokáže doslova zachrániť život. Jedná sa o detekciu autonehody, ktorá vám v prípade vážnej havárie dokáže privolať pomoc.

Páči sa vám nový iPhone a chcete ešte k tomu ušetriť? Vďaka iStores výkupu môžete! Obchod aktuálne ponúka za výkup staršieho zariadenia a kúpu niektorého z modelov iPhonu 14 alebo iPhonu 14 Pro na protihodnotu 100 € zľavu. iPhone 14 môžete mať vďaka výkupu staršieho zariadenia a 100 € zľavy od 299 € alebo iPhone 14 Pro už od 389 €. Presný výpočet a hodnotu svojho súčasného zariadenia nájdete na stránke venovanej výkupu.

Nákup nového iPhonu s výkupom môžete realizovať v ktorejkoľvek predajni iStores alebo jednoducho online. Prepravu staršieho zariadenia do iStores a toho nového až k vám domov máte zdarma. Ponuku iPhonu 14 v žltej nájdete na webe iStores.

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.