Nové CAD rendery ukazujú vyšší iPhone 16 Ultra

iPhone 15 Pro Max and iPhone 16 Ultra 9to5mac CAD Rendering
S informáciami o budúcoročnej sérii telefónov iPhone 16 sa trhá vrece. Už dnes totiž disponujeme informáciami o chystaných novinkách fotoaparátu, ako aj displeja.

O úniky informácií sa starajú leakeri ako Unknownz21, Sonny Dickson alebo analytik Ross Young. Ten vyhlásil, že Apple plánuje najmä kvôli väčším fotoaparátom zväčšiť svoje Pro telefóny o asi 0,2″. Znamenalo by to, že iPhone 16 Pro ponúkne 6,3″ a iPhone 16 Pro Max, respektíve iPhone 16 Ultra, ponúkne 6,9″ displej. Nezostalo však len pri slovách a portál 9to5mac zverejnil rendery novej generácie.

Podľa nich to vyzerá, že iPhone 16 Ultra oproti svojmu predchodcovi narastie hlavne na výšku, čím sa zvýši pomer strán. Do strán si však zariadenie zachová terajšie rozmery. CAD rendery naznačujú, že iPhone 16 Ultra by mal narásť približne o 5mm, a jeho výška tak bude zrejme činiť 165mm. Do strán sa zariadenie rozšíri len nepatrne, o 0,5 milimetra na približne 77,2mm.

9to5mac teda uvádza, že nadchádzajúce najväčšie iPhony budú mať nasledovné rozmery:

  • iPhone 15 Pro Max: 76,7 x 159,8 mm
  • iPhone 16 Ultra: 77,2 x 165 mm

iPhone 15 Pro Max and iPhone 16 Ultra 9to5mac Dimensions

Zdroj: 9to5mac

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

Tajomstvo úspechu slúchadiel AirPods

Keď Apple v roku 2016 predstavil prvé bezdrôtové slúchadlá AirPods, odprezentoval ich s veľkou skromnosťou a venoval im len 5 minút času na pódiu. Bolo to veľmi neobvyklé, pretože nové produkty boli zvyčajne sprevádzané veľkolepými prezentáciami a masívnou mediálnou kampaňou. Aj napriek tejto skromnosti sa malé biele slúchadlá stali fenoménom a jednými z najpredávanejších v histórii. Aké je ich tajomstvo úspechu?
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.